Cum atragem BANII în viața noastra. Instrumentul este la indemana oricui. Despre bani, o perspectivă psihologica și spirituală.
Banii sunt o forma de energie. Ei nu sunt în sine nici buni, nici răi; depinde doar de atitudinea pe care TU o ai față de ei. La fel ca și cu un cuțit… Poți să tai pâine ca să le dai copiilor sau poți lua viața cuiva. Poti schimba in bine relatia ta cu banii dar inainte de asta, e nevoie sa constientizezi tiparul tau prezent. Spitalele, grădinițele, școlile se construiesc cu bani…
👉 Poți să afli care este tiparul ta cu banii si ce poti sa faci ca să ai o relatie mai bună cu banii din filmuletul de mai sus.

TU stii care este DIFERENTA dintre iubirea de sine si egoism? Ti s-a spus vreodata in copilarie ca esti egoism daca faci ceva pentru tine? Poate ca da, poate ca nu. Dar stii ca iubirea de sine este o virtute, un DAR pe care ti-l oferi tie si celor dragi tie? Cum vine asta ??? 👉 Te invit sa urmaresti filmuletul de mai sus ☝️ ca sa afli mai multe despre Iubirea de sine din perspectivă psihologică, teologică și relațională.


👉 O POVESTE ADEVĂRATĂ despre cum să îți reinventezi viața! O poveste din care am avem cu toții de învățat! A fost un moment în care mulți dintre noi am dat Reset vieții noastre și am luat-o de la capăt. Și acest nou inceput s-a adeverit a fi mai bun decât ceea ce știam să făcem in trecut. Surprinzător, nu?! Frica de necunoscut ne tine pe loc…dar atunci când ne-o depășim, ne descoperim cu adevărat cine suntem și ne trăim viața în esența ei.


ȘTIAI CĂ prin neiertare ”ții legată” persoana respectivă de tine, emoțional și energetic? Și cum e să ții ” pe cineva lângă tine” neprietenos și dușmanos? Ce face sistemul tău de apărare ”luptă sau fugi”? Și cum reacționează sistemul tău IMUNITAR? Ai inteles exact la ce mă refer…..cel mai afectat este chiar sistemul tău imunitar!

👉 Dacă vrei să afli mai multe despre asta, vizionează filmuletul de mai sus ☝️. Vei afla ce poți face CONCRET când cineva te supără sau iți provoacă suferință.  EXERCIȚIU care te ajută sa faci pași pentru o iertare profundă. Iertarea pentru tine este un ACT de PUTERE.


TU ți-ai stabilit obiective/ planuri pentru NOUL AN?
Vrei să îți găsești un job mai bun, sa ai mai mulți bani, sa atragi partenerul potrivit in viața TA!?
Daca vrei cu adevărat să ți le îndeplinești, bine ar fi să ți le stabilești corect ținând cont de cele 3 legi ale minții umane. Oricât de mult ai vrea sa ți le îndeplinești, daca ele NU sunt stabilite corect ținând cont de aceste legi, ele vor rămâne doar la stadiul de dorințe. TU știi care sunt aceste legi?
👉 Dacă vrei să afli care sunt aceste legi vizionează filmuletul de mai sus ☝️ si află cum să îți stabilești corect obiectivele ca ele sa devină realitate.

Cum scapi de frica de moarte? Când te împaci cu ideea că moartea e ceva firesc, atunici începi să trăiești. Frica de boală atrage boală. Oamenii încep să prețuiască viața când sunt la un pas de moarte. Tu ce-ți dorești? O viață moartă sau o moarte vie (care include și o viață vie)? Sufletul pleacă undeva. Moartea este o doar o poartă de trecere. De unde vine frica de moarte? Moartea celor din jur poate genera sentimente diferite. E bine pentru copii sa participe la inmormântări? Cum ne marchează moartea celor dragi? Cum ne pregătim de moarte? 👉Toate aceste răspunsuri le poți afla vizionând filmulețul de mai sus ☝️.


2020, un an al reinventării. Tu te-ai reinventat sau te-ai lamentat?
Dacă ar fi să-ți scrii realizările pe anul 2020, ai știi care sunt și ți le-ai accepta?

Știi care sunt calitățile care te ajută să-ți atingi orice obiectiv? Sunt in total 5 CALITATI și le 👉 Le poți afla din materialul video unde îți propunem și un exercițiu: Vei fi impresionat de rezultat!


👉 Munca la distanță sau ”lucrul de acasă”. ECHIPA TA ARE NEVOIE SĂ TE VADĂ ȘI TU AI NEVOIE SĂ ÎI VEZI. Vestea bună este că sunt multe servicii care oferă această posibilitate. SCOPUL este simplu – setați agenda împreună și oferi feedback-ul și resursele de care au nevoie membrii echipei.

In plus, creezi sentimentul de apartenență la un grup, aspect foarte important pentru cresterea coeziunii si performantei. Acest filmulet te va ajuta să afli cum sa îți tii echipa aproape ca să fiți productivi indiferent de locul în care lucrează. Sunt multe de spus pe aceasta tema insa important este fim flexibili ca sa “invatam din mers”.


😤 CUM a fost ultima dată când te-ai RĂZBUNAT? De cele mai multe ori, ai impresia că răzbunându-te pe cel care ți-a greșit, ”îți faci propria dreptate”. Dar ȘTIAI CĂ, în acest fel, tu ajungi să te încarci cu suferința celuilalt? Asta vrei cu adevărat, să te hrănești cu suferință? ❤ Nu crezi că sufletul TĂU are nevoie de ceva mai bun? …. De emoții elevate prin care să își manifeste propria putere și strălucire (iubire, iertare, compasiune, recunostință)? Să ne înțelegem, NU sunt de acord să te transformi într-un sac de box și să incasezi toate loviturile celorlalți, asta sună a mentalitate de VICTIMĂ. Iar eu cred că TU poți să fi INVINGĂTOR!

👉 ȘTIAI că ai la indemână o alternativă mai inteligentă prin care să-i ții la distanță pe cei care îți fac rău, revendicându-ți propria ta putere? Dacă vrei să afli care este această cale, te invit să urmărești filmulețul de mai sus  ☝️. Înainte de a lua decizia de a te răzbuna, pune-ți de două ori intrebarea: MERITĂ să te ”bălăcești” în mocirla celuilalt? Merită?