PROGRAM DE COACHING ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ 1 LA 1

Simti ca e momentul sa schimbi ceva in viata ta dar parca nu stii de unde sa o pornesti?

Ai impresia ca nu traiesti viata pe care o doresti, ca timpul parca iti fuge printre degete, job-ul iti ocupa destul de mult timp, nu castigi cat ai vrea, esti stresat si nemultumit, nu mai ai timp si pentru tine?

Vino la cel mai dinamic Program de Coaching si Dezvoltare Personala 1 la 1 care te ajuta SA INTELEGI DE CE se intampla toate astea si CE SA FACI ca sa dai un nou sens vietii tale!

 


În ce constă?

Este un program care se derulează pe parcursul a 3 luni în care experimentezi mai multe transformări în zone-cheie ale vieții tale care te ajută să-ți îndeplinești cele mai indraznete obiective.

Este un program care se desfasoara direct, personal, profund si se lucreaza pe toate aspectele pe care vrei sa le imbunatatesti in viata ta: Relatia cu partenerul, Job, Profesie, Increderea in sine, Relatia cu sine si cu ceilalati.

Ce câștigi TU în urma acestui program de dezvoltare personala?

In primul rand, Programul te ajuta sa intelegi de ce se intampla anumite lucruri in viata ta si ce sa faci ca sa  le schimbi!

Te însoțesc și te ajut pe tot parcursul celor 12 saptamani sa-ti constientizezi potentialul și să valorifici acest potențial la maxim  ca să-ți îndeplinesti obiectivele cu încredere si perseverență.

Cum se întampla asta? Procesul presupune o curățenie autentica pe plan fizic, mental și emoțional.

Imaginează-ți ca TU cari tot timpul in spate un rucsac cu pietre de moară care te trage pe spate. Aceste pietre de moară sunt chiar blocajele și emotiile tale negative, frustrarile, neimplinirile din trecut izvorâte din programe de genul „nu pot, nu stiu, nu sunt in stare…”

Cum te-ai simți dacă ai da aceste pietre jos? Cum ar fi dacă nu ai mai căra acele pietre de moara? Cu siguranta, mult mai usor, fiind eliberat de o povară pe care ai cărat-o atata timp in spate.

In plus, înveți să faci pace cu trecutul si să-ți folosești toată energia pentru obiectivele și aspirațiile tale prezente și viitoare. In caz contrar, trecutul te impiedica să-ți trăiesti prezentul, îți consumă toata energia cu care ar fi trebuit sa te focusezi pe prezent si pe obiectivele tale.

Eu sunt langa tine ca sa te ajut sa descoperi si sa accesezi resursele interioare, sa-ti ofer parghiile si modalitatile necesare prin care sa faci o schimbare in bine in viata ta.

Toate acestea le facem prin motivatie, dorinta si curaj!

Daca esti gata …

 • sa readuci bucuria in viata si familia ta,
 • sa ai relatii armoniosase cu cei din jur,
 • sa obtii performanta la serviciu,
 • sa ajungi la echilibru intre viata familiara si profesionala,
 • sa iei cele mai bune decizii,
 • sa-ti depasesti fricile si blocajele ca sa ai viata pe care o doresti si o meriti
 • sa atingi cele mai indraznete obiective
 ATUNCI acest program este pentru TINE!
Eu sunt langa tine ca sa te ajut sa descoperi si sa accesezi resursele interioare, sa-ti ofer parghiile si modalitatile necesare prin care sa faci o schimbare IN BINE in viata ta!

Nu uita, prima sedinta este GRATUITA!

 Daca esti gata sa faci acele schimbari in viata ta pe care SIMTI ca e momentul sa le faci, atunci te invit sa aplici in formularul de mai jos:

 


Esti gata sa pornesti? 

Daca te-ai decis 100%  sa mergi la urmatorul tau nivel si vrei sa afli raspunsul la intrebarile de mai jos:
 • Cum poti sa ai o relatie fericita?
 • Cum poti depasi blocajele si fricile care te impiedica sa ai viata pe care ti-o doresti?
 • Cum iti poti gasi echilibrul in viata imbinand viata personala cu cea profesionala?
 • Cum poti sa iei cele mai bune decizii?
 • Ce sa faci sa ai relatii armonioase cu cei din jur?

Inseamna ca esti gata sa pornesti in cea mai aventuroasa calatorie in care iti invingi fricile ca sa atingi cele mai indraznete obiective.

Prima ședință este GRATUITĂ! 

Aplica in formularul de mai jos si vei primi un email cu detaliile Programului si o Tema care cuprinde mai multe intrebari despre tine. Scopul acestei teme este sa-ti ofere o claritate mai mare asupra a ceea ce vrei sa lucram mai departe, iar pe mine ma ajuta sa-mi formez o parere asupra aspectelor esentiale pe care urmeaza sa le abordam.

Ulterior, vom stabili un interviu 1 la 1, unde vom discuta mai multe despre obiectivele si intentiile tale.

Scopul acestei intalniri este să ne cunoaștem și să vedem dacă există chimie între noi, să văd că ești 100% determinat(ă) sa mergi la urmatorul tău nivel, iar tu să vezi că eu sunt persoana potrivită care să te ajute să faci acest pas!

Si daca raspunsul este DA, vom incepe sa lucram imediat, pentru ca tu sa ai rezultate cat mai bune intr-un timp cat mai scurt.

Daca esti gata sa faci acele schimbari in viata ta pe care SIMTI ca e momentul sa le faci, atunci te invit sa aplici AICI!

VREAU SA MA INSCRIU


Cine este Beatrice?

Beatrice este psiholog si life coach dedicata si implicata 100% in ceea ce face reusind sa-i faca pe cei cu care lucreaza sa-si valorifice potentialul si sa acceseze cele mai importante resurse pentru indeplinirea celor mai indraznete obiective din viata lor.

Iubesc oamenii si povestile lor de viata. Cred ca nimic nu e intamplator si DACA EU AM PUTUT, CU SIGURANTA POTI SI TU, suflete drag, sa pornesti pe drumul cunoasterii de sine, sa-ti reconstruiesti viata si sa ai relatia la care aspiri ca sa te bucuri din plin de ea!

 

”Ador sa lucrez cu Beatrice pentru ca este un om foarte pasionat de ceea ce face, isi adapteaza metodele si stilul de lucru in functie de ceea ce tu ai de rezolvat si te face sa te simti confortabil si degajat. Faptul ca poate aborda „problema” pe care o ai  folosindu-se de mai multe tehnici: theta, hipnoza, regresie si altele, aduce plus valoare sedintelor de coaching si te ajuta sa o constientizezi si sa o rezolvi.”Ioana Rosu

 

 

 

„Dumnezeu lucreaza prin oameni….”, acum am inteles ce inseamna. Prin tot ce faci tu, schimbi vieti, aduci lumina sperantei in sufletele oamenilor! Esti o persoana minunata si sunt fericita ca te-am cunoscut! Multumesc pentru binele facut si iti urez mult succes in misiunea ta de a schimba lumea!”

VREAU SA MA INSCRIU