In comunitatea noastra se regasesc oameni cu preocupari comune in domeniul dezvoltarii personale, dornici sa porneasca la un drum de transformare si sa ajunga la echilibru interior. Sunt cei care vor sa faca pace cu trecutul, sa invete din experientele lui, sa se bucure de prezent si sa priveasca cu incredere viitorul.

Este un proiect indraznet si provocator la care pot participa toti cei care doresc sa-si depaseasca propriile temeri si umbre launtrice ca sa ajunga la ceea ce au ei de pret: valoarea inestimabila a sufletului. Si pentru asta inteleg ca este vital sa iasa din zona de confort si sa actioneze in asa maniera incat sa-si indeplineasca visele.

Membrii comunitatii noastre sunt cei hotarati sa faca cea mai buna investitie posibila si anume sa investeasca in ei insisi ca sa isi faca viata mai frumoasa si armonioasa.

Calitatea de membru al comunitatii noastre iti ofera oportunitatea sa:

  • Simti ca apartii unui grup care are aceleasi preocupari ca si tine
  • Sa te simti apreciat
  • Sa petreci timp de calitate alaturi de ceilalti
  • Sa cunosti oameni noi si frumosi
  • Sa te descoperi la adevarata ta valoare constientizandu-ti potentialul si valorile
  • Sa castigi incredere si sa iti cresti stima de sine
  • Sa-i incurajezi pe ceilalti sa-si cunoasca potentialul si valorile
  • Sa socializezi si sa iti faci prieteni noi

In cadrul Comunitatii noastre organizam:

INTALNIRI INTRE PRIETENI

In cadrul acestor intalniri avem ocazia sa socializam, sa ne spunem povesti de viata, sa facem schimb de experienta dar sa ne si distram la un ”pahar de vorba”. Iar daca cadrul ne permite facem jocuri de rol pe diferite teme de viata propuse de voi.

EXCURSII

Excursiile pe care le organizam reprezinta cadrul cel mai prielnic sa iesim din rutina cotidiana si sa ne incarcam bateriile intr-un mod placut si prietenos. Si bineinteles sa lucram intens cu noi insine astfel incat pe drumul de intoarcere spre casa sa spunem din toata inima ”A meritat!”

TABARA DE VARA

In cadrul Taberelor de vara ne propunem sa imbinam utilul cu placutul, sa ne distram cu prietenii dar sa si aplicam tehnici specializate menite sa contribuie la cresterea gradului nostru de constienta si gasirea echilibrului interior.

Fiind membru al comunitatii noastre, beneficiezi de un discount de 15% la oricare din cursurile si workshopurile noastre. Inscrierea in Comunitatea noastra este optionala si este posibila ca urmare a participarii la unul din evenimentele mentionate la sectiunea Cursuri si Workshopuri.

Suntem dornici sa ne cunoastem!
Echipa Viata la Prezent