Ai impresia ca nu traiesti viata pe care o doresti, ca timpul parca iti fuge printre degete, job-ul iti ocupa destul de mult timp, nu castigi cat ai vrea, esti stresat si nemultumit, nu mai ai timp si pentru tine? Vrei sa schimbi ceva in viata ta si nu stii de unde sa o pornesti ? 

Reconstruieste-ti viata! Adu bucuria inapoi in viata taeste un curs in care experimentezi mai multe transformari profunde in zone-cheie ale vietii tale care te vor ajuta sa atingi cele mai indraznete obiective.

 In ce consta:

 • Inveti sa iti cureti bagajul mental, emotional si sufletesc si  sa cladesti o noua fundatie
 • Sa identifici convingerile prin care te sabotezi singur si sa le inlocuiesti cu convingeri sanatoase care iti fac viata mai usoara si mai frumoasa
 • Sa te folosesti de puterea subconstientului ca sa-ti realizezi obiectivele din viata ta (relatii, profesie, sanatate, bani, viata sociala, etc). In functie de modalitatea in care il formulam, obiectivul poate fi indeplit sau nu.

VREAU SA MA INSCRIU

Știi să folosești puterea subconștientului tău?

Exemplu: ”Trebuie sa nu mai fiu grasa”. Atentie: Subsconstientul NU recunoaste negatia si in situatia de fata mesajul transmis dupa care va functiona mintea este ”trebuie sa fiu grasa”. Incerc sa slabesc. Cuvantul in-cerc (intr-un cerc) duce la un cerc vicios, pentru ca cercul nu are inceput si sfarsit iar mintea poate face aceasta analogie. Mi-as dori sa slabesc 5 kg. Mi-as dori ramane la stadiul de dorinta si nu de actiune…O sa slabesc 5 kg. Nici timpul viitor nu ajuta deoarece nu programeaza mintea pentru acum ci pentru un moment incert din viitor. Exemplele pot continua: ”De maine nu mai fumez….”

 • Inveti cum sa-ti cunosti si stapanesti emotiile
 • Inveti cum sa folosesti emotiile in favoarea ta
 • Sa stabilesti o relatie constructiva cu mintea, corpul si sufletul tau
 • Sa te reconstruiesti si sa aduci bucuria inapoi in viata ta

Cui se adreseaza: tuturor celor care doresc sa-si schimbe in BINE viata si sa se bucure de cele mai indraznete obiective: sa readuca bucuria in viata lor, sa aiba bani, succes, relatii armonioase.

Un curs interactiv. In functie de experienta personala a participantilor vom vorbi de situatii de viata si obiective concrete, vom identifica programele sabotorii si le vom inlocui cu programe benefice pentru indeplinirea obiectivelor propuse.

Cum știi că acest curs este potrivit pentru tine?

Dacă …

 • Vrei sa schimbi IN BINE viata ta
 • Esti motivat sa dai un nou sens vietii tale
 • Vrei sa beneficiezi de o experienta care iti va schimba viata
 •  Vrei sa ai viata pe care o meriti din plin

Atunci DA, cu siguranta este PENTRU TINE

Daca esti gata sa-ti reconstruiesti viata si sa readuci bucuria inapoi in viata ta atunci acest curs este pentru Tine! Vei avea ocazia sa faci cunostiinta cu Tine insuti si sa descoperi ca dispui de resurse si rezolvari la toate situatiile din viata ta. Si ti se va parea de-a dreptul uimitor sa vezi ca lucrurile care desi pareau aproape imposibil de realizat acum devin posibile.

Esti gata?

Vino la Cursul ”Reconstruieste-ti viata! Adu BUCURIA inapoi in viata ta” si afla informatii si tehnici fundamentale care te vor ajuta sa obtii raspunsul la aceasta intrebare. Acesta este un curs de dezvoltare personala prin care inveti cum sa dai la o parte straturile de praf, sa scoti la lumina ceea ce te defineste cu adevarat si sa te orientezi spre ”drumul corect”. Vei avea un mentor care te va insoti si te va indruma catre urmatoarele decizii importante din viata ta.

Daca esti gata sa pornesti la acest drum al transformarii tale ca sa iti atingi cele mai indraznete obiective, completeaza formularul de mai jos cu datele tale, dupa care apasa butonul “TrimiteVom pasi impreuna in aceasta aventura!