In perioada 17 octombrie – 19 decembrie 2023, vino la Cursul ”Depășește-ți fricile, Crește-ți Calitatea Vieții!” ca să afli despre cele 5 strategii importante care iți permit să îmbunătățești relația cu copilul tău, cu cei dragi ai tăi!

Cel mai Activ Program prin care să te ”împrietenești” cu fricile tale, să stai față în față cu ele, pentru ca mai apoi, să le depășești.

Cât de bine îți stăpânești fricile? Tu îți conduci viața sau fricile te conduc pe tine?

Vine un moment în viața ta când e nevoie să dai drumul controlului. Da, ai auzit bine… nu mai poți să controlezi îndeajuns de bine situația.

Un moment dificil, mai ales atunci când e nevoie să-ți lași ”puiul” la grădiniță. E nevoie de spațiu, încredere și asumare.

Îl lași pe mâna unor oameni străini.

Deși, în prealabil te-ai străduit să găsești cea mai buna grădiniță pentru copilul tău, gândurile tot te năpădesc…

Ce face, cum se descurcă, a mâncat sau NU a mâncat suficient, a dormit sau NU a dormit suficient, cu cine se joacă, dacă aleargă și din neatenție cade… sau dacă, un copil fuge și dă peste el… de aici, o întreaga scenă catastrofică. Căci mintea știe să înflorească maxim când vine vorba de o catastrofizare … ambulanță, urgență și toate cele.

De cum ajungi după amiaza la grădiniță, începi cu întrebările … a mâncat, a dormit, s-a lovit (de multe ori ca sa nu pari paranoia 🙂 în fata educatoarei, îmbraci mesajul  ”Cum a fost azi? Cu cine s-a jucat?” … și stai cu un nod în gât sau un pumn în stomac până afli toate detaliile zilei.

 

Și totuși, după multe cărți citite de dezvoltare personală și podcast-uri auzite, hotărăști că vrei să te îndepărtezi de drama trecutului, de acele frici și anxietăți,  care te împiedică să te bucuri de ceea ce ai în prezent..
Vrei să ieși din acest cerc vicios.

Până acum ai crezut că ”Lasă, o să treacă!”
Dar ce să vezi, NU doar că nu trece, ba dimpotrivă se amplifică când vine vorba de cei dragi ai tăi.
Iar Acum vrei să înțelegi ”DE CE?”,
Și ”CE E DE FĂCUT?”
Ești gata să înțelegi că situația asta ține de tine.
Și că există și o soluție.
Acum ești pregătit(ă) să o integrezi într-un mod constructiv.

 

Depășește-ți fricile, Crește-ți Calitatea Vieții! Cum faci asta?

➡️ În primul rând, ai nevoie să vezi din afară Cercul Vicios în care te învârți;
➡️ Să conștientizezi că aceste frici au legătură cu evenimentele din trecutul tău;
➡️ Vei învăța să le identifici și să le externalizezi;
➡️ Să înțelegi că în subconștientul tău se ascunde o credință limitativă  prin care ”reușești” să te sabotezi singur/ă
➡️ Această credință limitativă este asociată fricilor tale
➡️ Vei înțelege dansul magic între gânduri și emoții
➡️ Vei învăța să te Împrietenești cu fricile tale, să stai față în față cu ele și să le depășești prin metode originale

Cel mai activ Program prin care înveți să-ți depășești fricile

Timp de 3 luni vom crea o experiență unică de conștientizare, asumare și depășire a limitelor personale date de frici; totodată, vom utiliza o serie de tehnici prin care vei sparge cercul vicios întreținut de gândurile limitative care însoțesc fricile. Acest cerc vicios este statornicit prin vechile rețele neuronale (vechile autostrăzi). Vom crea împreuna noi autostrăzi (noi rețele neuronale), care să susțină noile emoții (încredere, relaxare, liniște) asociate unor noi gânduri constructive. Cursul cuprinde 6 module avansate de conștientizare, vindecare și schimbare a memoriei celulare prin exerciții practice; abia aștept!

Cursul se desfășoară în sală  într-un cadru select și privat, într-o instituție de prestigiu, GRADINIȚA LUI DAVID (Intrarea Catedrei, nr. 10, Sector 1). Ne vom întâlni o dată la două săptămâni, într-o zi de marți,  timp de aproape 2 ore pentru desfășurarea fiecărui modul. Cursul este destinat celor care se simt pregătiți să meargă la următorul nivel ca să-si depășească fricile prin exerciții și tehnici avansate ghidate de un specialist cu expertiză în domeniu.

Te înconjori de oameni faini deschiși către cunoaștere, descoperire și profunzime alături de care poți să te deschizi, ca să vorbești despre ceea ce doare mai tare, inclusiv despre temeri, dureri, povești nerostite despre frici.
Ai oportunitatea să vorbești despre ceva ce poate nu ai avut curajul să pronunți cu voce tare … și asta într-un spațiu securizant pentru că ai înțeles că oamenii de acolo nu te vor judeca, ci dimpotrivă, te vor susține. În momentul în care verbalizezi și aduci la suprafață “partea rănită ”, centrii vorbirii se cuplează cu acea parte din creier responsabilă pentru starea de prezență.

Ce Primești La Acest Curs?

✅Modul 1: vei înțelege Dansul Magic între gânduri și emoții și vei conștientiza ceea ce a întreținut Cercul Vicios în care te-ai aflat. Vom vorbi despre riscul de a proiecta inconștient frica în exterior, inclusiv asupra copiilor. Totodată, vom discuta despre nevoile copiilor și despre hrana emoțională. Copiii  sunt ca niște bureței care absorb toate emoțiile părinților (inclusiv emoțiile negative). Vei afla cum poți face ca să oprești asta.
✅ Modul 2: Vei primi răspuns la întrebările ”Ce ai  experimentat în trecut și ce transpui în prezent?! Cum poți să faci altfel de până acum?” Vei învăța să te conectezi cu corpul tău și să creezi o ancoră emoțională.
✅ Modul 3: Vom vorbi despre Neuroplasticitate, capacitatea creierului de a se remodela și a forma noi rețele neuronale (noi autostrăzi) care le înlocuiesc pe cele vechi (adică pe cele care întrețin fricile tale).  Evident, în acest curs vei învăța să ieși din starea de confort, din familiar și să pășești în Necunoscut (singurul care poate aduce o schimbare ÎN BINE în viața ta).
✅ Modul  4:  Implementarea unei tehnici de mișcare a energiei în interiorul corpului care permite fricii să se disipeze și să fie absorbită în energia caldă a încrederii si a siguranței.
✅ Modul 5:  Aprofundarea legăturii dintre minte, corp, emoție. Exersarea mai multor tehnici prin care descarci în corpul tău noi emoții pozitive asociate unor gânduri constructive, care cu timpul vor înlocui temerile si gândurile automate care te-au ținut prizoniera fricilor.
✅ Modul  6:   Vom face o scurtă incursiune în Conștiința Sistemică/de Neam ca să descoperi loialitățile inconștiente față de membri familiei tale, inclusiv pe frici. Vom aduce o Resursă (pe cea mai potrivită) care să te ajute să depășești acele frici. Proiectarea, Asumarea și Manifestarea unei legături sănătoase cu copiii/cu cei dragi ai tăi prin depășirea fricilor.

Trei Din Intențiile Mele Pentru Tine, în acest curs:
1. Să conștientizezi blocajele tale, convingerile limitative și să observi cum le transpui și le proiectezi în viața ta fără să-ți dai seama
2. Să înveți să recadrezi evenimentele din trecut și să schimbi memoria celulară despre tot ceea ce înseamnă frici, trigger, control, neputință.
3. Să pornești pe drumul vindecării dar să fii conștient că este un drum de parcurs care necesită răbdare, timp, blândețe față de tine și multă determinare ca să ieși din starea de confort.

 

Structura Pas cu Pas

Modalitate de desfășurare: Cursul se desfășoară în Sală, în 6 module, de aproximativ 2 ore fiecare, începând cu data de 17 Octombrie 2023,

Perioada de desfășurare:
• Modul 1 – 17 octombrie, ora 18.00 – 19.45
• Modul 2 – 31 octombrie, ora 18.00 – 19.45
• Modul 3 – 14 noiembrie, ora 18.00 – 19.45
• Modul 4 – 28 noiembrie, ora 18.00 – 19.45
• Modul 5 – 12 decembrie, ora 18.00 – 19.45
• Modul 6 – 19 decembrie, ora 18.00 – 19.45.

 

✨ Pentru Cine e acest curs?

Pentru tine, cea/cel care vrei să-ți crești calitatea vieții prin depășirea fricilor și să îmbunătățești considerabil relația cu copilul/copiii tăi
Si îți dorești:
• Să beneficiezi de o experiență unică
• Să lucrezi aplicat și eficient la cauza problemelor reale

Preț: 250 lei fiecare Modul

Plata se poate face în totalitate sau în tranșe, la fiecare modul.
Total Program 6 Module timp de 3 luni: 1500 lei.
Cont IBAN: RO75BTRLRONCRT0578943001
Enachescu Beatrice Luiza – Cabinet Individual de Psihologie
Banca: Transilvania

Locuri disponibile: 15 locuri.
Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.
Rezervarea fermă se face prin plata avansului de 250 lei (contravaloare Modulul 1) pana la 1 Octombrie 2023.

Detalii înscriere:
telefon: 0753 481 744
e-mail: beatrice@viatalaprezent.ro
sau mesaj privat pe WhatsApp

 

La Ce Să te Aștepți De la Acest Curs

Este un program care se derulează pe parcursul a 3 luni în care experimentezi mai multe transformări în zone-cheie ale vieții tale care te ajută să-ți îndeplinești cele mai îndrăznețe obiective.

Și evident, să dobândești 5 Strategii prin care crești calitatea vieții prin depășirea fricilor și să îmbunătățești considerabil relația cu copilul/copiii tăi.

Imaginează-ți că TU cari tot timpul în spate, un rucsac cu pietre de moară care te trag pe spate. Aceste pietre de moară sunt chiar blocajele și emoțiile tale negative, fricile, temerile, anxietățile, pe care le-ai experimentat tu sau cei dragi ai tăi …” Cum te-ai simți dacă ai da jos aceste pietre jos? Cum ar fi dacă NU le-ai da mai departe copiilor tăi aceste pietre de moară? Cu siguranță, mult mai bine,  eliberându-te și pe tine și pe ei de o povară pe care ai cărat-o atâta timp în spate.

Întrebarea mea pentru tine este: TU ești gata să pornești în această călătorie??

Dacă răspunsul este DA, Eu sunt lângă tine și îți ofer o hartă ca să descoperi și să accesezi resursele interioare, să-ți ofer pârghiile și modalitățile necesare prin care poți să-ți depășești fricile ca să faci o schimbare în BINE în viața ta.

Abia aștept să ne cunoaștem!