5 Strategii Prin Care Îți Îmbunătățești Relația cu Partenerul

✨ Începând cu 31 Ianuarie, timp de 3 luni,  ne întâlnim live la Cursul” 5 Strategii prin care să îți Îmbunătățești Relația cu Partenerul!

Cel mai Activ Program prin care înveți să scoți cei mai bun din tine ca să atragi un partener potrivit și totodată, să îmbunătățești relația cu Tine și cu Partenerul tău!

Care este Relația cu Partenerul tău? Sau
Cum să faci să atragi un partener care să te aprecieze la adevarata valoare?

Vine un moment din viața ta în care vrei să te îndepărtezi de drama trecutului.
Iți dai seama că meriți mai mult.
Vrei un partener care să te aprecieze la adevarata valoare; un partener care să te accepte cu bune și cu rele; un partener alături de care să crești spiritual.
Te uiți în jur și ce vezi?
Parcă toti băieții buni sunt indisponibili.
Și vezi … doar ce a mai ramas … Oare să fie o întâmplare?

Vrei să ieși din acest cerc vicios.
Până acum ai crezut că e doar ”Ghinion”.
Dar Acum vrei să înțelegi ”DE CE?”,
Și ”CE E DE FĂCUT?”
Ești gata să înțelegi că situația asta ține și de tine, dincolo de situația de viață cu care te confrunți.
Și că există și o soluție.
Acum ești pregătit(ă) să o integrezi într-un mod constructiv.

Cum faci asta?

➡️ În primul rând, ai nevoie să vezi din afară Cercul Vicios în care te învârți
➡️ Să vezi care parte din tine rezonează cu u singurătatea, cu rana de abandon care vine și îți șoptește suav la ureche “mai bine într-o relație toxică decat singură” . Să observi cum ”reușești” să te sabotezi singur/ă.
➡️ Să conștientizezi ce aduci din trecut
➡️ Să vezi ce îți transmite Sistemul / Neamul din care faci parte
➡️ Să înțelegi cu adevărat ce înseamnă o Relație Sănătoasă
➡️ Să înveți să te Împrietenești cu Tine si cu Partenerul prin metode originale

Cel mai activ Program prin care intri in posesia a 5 strategii prin care îți Îmbunătăți Relația cu Partenerul

Timp de 3 luni vom crea o experiență unică de conștientizare a limitelor personale în relație cu partenerul,  de acceptare și de vindecare acolo unde este cazul, a experiențelor trecutului care mențin cercul vicios. Cursul cuprinde 6 module avansate de conștientizare, vindecare și schimbare a memoriei celulare prin exerciții practice; abia aștept!

Cursul este în sală într-un cadru select și privat. Ne vom întâlni o dată la două săptămâni, într-o zi de miercuri,  timp de 3 ore și jumătate pentru desfășurarea fiecărui modul. Cursul este destinat celor care se simt pregătiți să meargă la următorul nivel și să vindece în profunzime rănile preluate de la antecesori sau rezultate din experiențele proprii prin exerciții și tehnici avansate ghidate de un specialist cu expertiză în domeniu.

Te înconjori de oameni faini deschiși către cunoaștere, descoperire și profunzime alături de care poți să te deschizi, ca să vorbești despre ceea ce doare mai tare, inclusiv despre lipsuri, durere, povești nerostite despre neincredere.
Ai oportunitatea să vorbești despre ceva ce poate nu ai avut curajul să pronunți cu voce tare … și asta într-un spațiu securizant pentru că știi că oamenii de acolo nu te vor judeca, ci dimpotrivă, te vor susține. În momentul în care verbalizezi și aduci la suprafață “partea rănită ”, centrii vorbirii se cuplează cu acea parte din creier responsabilă pentru starea de prezență.

Ce Primești La Acest Curs?

✅Modul 1: Vei identifica Modelul de Relatie primit de la părinți (sau alte persoane de atașament) pe care l-ai transformat în borna de semnalizare pe drumul vieții tale. Vei primi răspuns la întrebările ”Ce ai primit și ce transpui în prezent?! Cum poți să faci altfel de până acum?”
✅ Modul 2: Vei scoate din inconștient, prin mai multe exerciții practice, convingerile limitative în legatură cu relatiile, credinte prin care ajungi sa te autosabotezi.  Vei învăța să te conectezi cu corpul tău și să experimentezi o legătură autentică cu Tine.
✅ Modul 3: Vei invata sa manifesti Iubirea de Sine. Te vei conecta cu Copilul Interior si vei invata ca esti singurul/singura in masura sa ai grija de el, fara sa mai fie nevoie sa ceri sau sa pretinzi de la partener/a ceea ce nu ai primit in trecutul timpuriu.
✅ Modul  4: Vei invata sa te conectezi autentic cu nevoile tale si cu nevoile partenerului tau. Care sunt nevoile tale in relatie? Care sunt nevoile partenerului tau? Când vine vorba de o relatie sanatoasa, e nevoie de un schimb, de un echilibru între a da și a primi. Ce esti dispusa sa oferi in Relatie? Ce doresti sa primesti?
✅ Modul 5: Vei afla despre Comunicarea Asertiva in relatie si despre cele 5 Limbaje ale Iubirii. Care este limbajul tau de iubire? Care este limbajul de iubire al partenerului tau? Vom constientiza mai multe aspecte dintre dinamica intre agresor si victima.
✅ Modul  6: Constelatia familiala: Povestea Nerostita a Iubirii fata de stramosii tai. Vei săpa în inconștientul neamului și vei conștientiza loialitatile inconstiente fata de stramosii tai prin care intretii aceste dinamici disfunctionale.  Recapitulare cele 5 Strategii prin care iti imbunatatesti relatia cu Partenerul/a. Proiectarea, Asumarea și Manifestarea unei legături sănătoase în Relația cu Partenerul.

 

Trei Din Intențiile Mele Pentru Tine, în acest curs:
➡️ 1. Să conștientizezi blocajele tale, convingerile limitative și să observi cum le-ai transpus în viața ta fără să-ți dai seama
➡️ 2. Să înveți să schimbi memoria celulară despre tot ceea ce înseamnă durere, tristete, singuratate
➡️ 3. Să pornești pe drumul vindecării și să începi să ai o Relație Bună cu Tine si cu partenerul Tau, așa cum ți-o dorești.

 

Structura Pas cu Pas

Modalitate de desfășurare: Cursul se desfășoară în Sală, în 6 module, de aproximativ 3 ore și jumătate fiecare, începând cu data de 31 ianuarie 2024.

Perioada de desfășurare:
• Modul 1 – 31 ianuarie ora 18.00 – 21.30
• Modul 2 – 14 februarie ora 18.00 – 21.30
• Modul 3 – 28 februarie, ora 18.00 – 21.30
• Modul 4 – 13 martie, ora 18.00 – 21.30
• Modul 5 – 27 martie, ora 18.00 – 21.30
• Modul 6 – 10 aprilie ora 18.00 – 21.30.

 

✨ Pentru Cine e acest curs?

Pentru tine, cea/cel care esti sau nu intr-o relatie si vrei:

• Să atragi in viata ta pe cineva care sa te aprecieze la adevarata valoare;
• Sa îți îmbunătățești Relația cu Partenerul afland care sunt cele 5 strategii;
• Să beneficiezi de o experiență care îți va schimba viața;
• Să lucrezi aplicat și eficient la cauza problemelor reale în relatia cu cuplu.

Preț: 250 lei fiecare Modul

Total Program 6 Module timp de 3 luni: 1500 lei.
Plata se poate face în totalitate în avans sau în tranșe, la fiecare modul.
Cont IBAN: RO69BREL0002004201980100
JOY OF KNOWLEDGE SRL
Libra Internet Bank

Locuri disponibile: 15 locuri.
Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.
Rezervarea fermă se face prin plata avansului de 250 lei (contravaloare Modulul 1) pana la 10 Ianuarie 2024. Plata fiecarui modul se face obligatorie.

Detalii înscriere:
telefon: 0753 481 744
e-mail: beatrice@viatalaprezent.ro
sau mesaj privat pe WhatsApp

 

La Ce Să Te Aștepți De la Acest Curs

Este un program care se derulează pe parcursul a 3 luni în care experimentezi mai multe transformări în zone-cheie ale vieții tale care te ajută să-ți îndeplinești cele mai îndrăznețe obiective. Și evident, să dobândești 5 Strategii prin care îți îmbunătățești Relația de Cuplu!

Imaginează-ți că TU cari tot timpul în spate, un rucsac cu pietre de moară care te trag pe spate. Aceste pietre de moară sunt chiar blocajele și emoțiile tale negative pe care le-ai experimentat tu sau cei dragi ai tăi în relația cu banii, prin care s-au format credințe de genul „nu pot, nu știu, nu sunt în stare…” Cum te-ai simți dacă ai da jos aceste pietre jos? Cum ar fi dacă nu ai mai căra acele pietre de moară? Cu siguranță, mult mai ușor,  eliberându-te de o povară pe care ai cărat-o atâta timp în spate.

Programul ”5 Strategii prin care să îți îmbunătățești Relația de Cuplu” presupune o curățenie autentică pe plan fizic, mental și emoțional. În plus, dobândești instrumente și strategii prin care înveți să ai o Relație Sănătoasă cu Partenerul/a pe care  să o folosești pentru obiectivele și aspirațiile tale prezente și viitoare.
În caz contrar, trecutul te împiedică să-ți trăiești prezentul, îți consumă toata energia cu care ar fi trebuit să te focusezi pe prezent și pe obiectivele tale, inclusiv financiare.

Întrebarea mea pentru tine este: TU ești gata să pornești în această călătorie??

Dacă răspunsul este DA, Eu sunt lângă tine și îți ofer o hartă ca să descoperi și să accesezi resursele interioare, să-ți ofer pârghiile și modalitățile necesare prin care să faci o schimbare în BINE în viața ta ca sa ai o Relatie de cuplu sanatoasa si fericita.