Cum vindeci rănile trecutului
Hai sa intelegem mai bine legatura noastra cu stramosii nostri sub forma unei metafore a maslinului. Tu esti maslina, fructul iar maslinul, copacul, este arborele tau genealogic. Maslina, este hranita cu nervuri care se intind de jos pana sus. Aceste nervuri poarta povesti, suferinte, dar si bogatii si comori nepretuite.
TU, mama ta, bunica ta, strabunica – pe toate va leaga fire invizibile. Daca ignori legatura cu ele, iti ignori legatura cu latura feminina, cu energia feminina. Iar latura feminina înseamna Creativitate, Compasiune, Capacitatea de a Iubi și de a fi iubită.
Daca vreau Să Iubesc și Să Fiu Iubit/ă sa atrag pe cineva in viata mea care sa ma iubeasca cu adevarat, e musai sa ma impac cu latura feminina din neamul meu. ❤️
Daca vreau să atrag Abundență și să mă bucur de Prosperitate în viața mea, e nevoie saă mă împac cu latura masculină din neamul meu.
Ca îmi place sau nu, asta este moștenirea pe care am primit-o. În privința asta, nu am de ales… întrebarea este… “Ce aleg sa fac cu aceasta moștenire?! Îmi voi purta trecutul ca pe un coș plin de mânie sau voi lua ce îmi trebuie din cos și îmi voi croi propriul drum?”
Daca vrei sa afli răspunsurile la aceste întrebări și vrei să știi ce ai de făcut mai departe, te invit să vezi filmulețul de mai sus. E senzațional, așa cum mi-ați dat feedback cei mai mulți dintre voi.

 

Iubirea de Sine / Cum Îmi Antrenez Mintea să lucreze în Beneficiul Meu
Vă invit cu drag să vedeți podcastul cu Ilinca Vandici despre Iubirea de Sine, ca obiectiv pe anul 2023, dar si despre Modul în care Îmi Antrenez Mintea ca să lucreze în Beneficiul meu ca să ajung la acest Obiectiv (și la altele pe care mi le doresc în viața mea).
Urmărind acest podcast, aflați răspunsuri la unele întrebări pe care dat vi le-ați la un moment pus în viața voastră legate de ”Cum sa fac să îmi îndeplinesc dorințele?
Sau atunci când lucrurile nu merg în direcția dorită, vorba unui client : ”De ce pana mea mie nu-mi iese chestia asta si altora le iese?”… a spus-o el ????
Ca de fiecare dată, cu Ilinca Vandici este o plăcere să stai de vorbă pentru că așa cum spune ea, “suntem generația care vindecă”, care e dornică să se descopere și să meargă la următorul nivel.

 

Cum atragi BANII în viața ta.

Instrumentul este la indemana oricui. Despre bani, o perspectivă psihologica și spirituală.
Banii sunt o forma de energie. Ei nu sunt în sine nici buni, nici răi; depinde doar de atitudinea pe care TU o ai față de ei. La fel ca și cu un cuțit… Poți să tai pâine ca să le dai copiilor sau poți lua viața cuiva. Poti schimba in bine relatia ta cu banii dar inainte de asta, e nevoie sa constientizezi tiparul tau prezent. Spitalele, grădinițele, școlile se construiesc cu bani…
Poți să afli care este tiparul ta cu banii si ce poti sa faci ca să ai o relatie mai bună cu banii din filmuletul de mai sus .

 

Relații, Oameni din viața noastră, Secrete 
 a doua a parte
3  secrete de care AI NEVOIE ca SĂ ȘTII ce fel de oameni atragi in viața ta!
 Tu  cum stai cu rezervorul de iubire?
Ulciorul tău e plin… sau ai dat de buna voie, ți-a fost luat cu forța ori poate ai pierdut pe drum darul iubirii?!
Știai că oamenii pe care îi judeci ii atragi ca un magnet in viața ta?
TU știi CE să faci și CUM să faci să îți umpli rezervorul de iubire ca să te bucuri din plin de iubire în viața ta?!

Daca  vrei să afli răspunsul la aceste întrebări și în plus, vrei să afli DE CE SUNT RELAȚIILE TALE  astfel la acest moment în viața ta, te invit sa vezi filmulețul de mai sus  – din cele 3 oglinzi ale relațiilor.

 

Relații, Oameni din Viața Noastră, Secrete 

 prima parte

Oamenii pe care ii atragem in viata noastra NU sunt deloc intamplatori. Ei vin cu un mesaj care rezoneaza cu o anumita parte din noi. Oamenii frumosi din viata noastra ii pastram, pe cei care ne provoaca suferinta am vrea sa-i indepartam… insa nu reusim intotdeauna. E nevoie sa intelegem mecanismul prin care atragem astfel de oameni in viata noastra. In acest sens, oglinzile eseniene a relatiilor ne ajuta cel mai mult. Iti recomand sa vizionezi cele doua filmulete de mai sus ca sa intelegi DE CE “seful te scoate din sarite” sau “partenerul/a iti “apasa toate butoanele”?.


 

Cum să-ți Reinventezi Viața!
O poveste adevărată despre cum să îți reinventezi viața! O poveste din care am avem cu toții de învățat! A fost un moment în care mulți dintre noi am dat Reset vieții noastre și am luat-o de la capăt. Și acest nou inceput s-a adeverit a fi mai bun decât ceea ce știam să făcem in trecut. Surprinzător, nu?! Frica de necunoscut ne tine pe loc…dar atunci când ne-o depășim, ne descoperim cu adevărat cine suntem și ne trăim viața în esența ei.

IERTAREA, CHEIA VIEȚII, A LIBERTĂȚII ȘI A FERICIRII

ȘTIAI CĂ prin neiertare ”ții legată” persoana respectivă de tine, emoțional și energetic? Și cum e să ții ” pe cineva lângă tine” neprietenos și dușmanos? Ce face sistemul tău de apărare ”luptă sau fugi”? Și cum reacționează sistemul tău IMUNITAR? Ai inteles exact la ce mă refer…..cel mai afectat este chiar sistemul tău imunitar!

Dacă vrei să afli mai multe despre asta, vizionează filmuletul de mai sus ☝️. Vei afla ce poți face CONCRET când cineva te supără sau iți provoacă suferință.  EXERCIȚIU care te ajută sa faci pași pentru o iertare profundă. Iertarea pentru tine este un ACT de PUTERE.


SECRETUL CELOR 3 LEGI ALE MINȚII UMANE, FĂRĂR ELE NU POȚI FACE NIMIC

Vrei să îți găsești un job mai bun, sa ai mai mulți bani, sa atragi partenerul potrivit in viața TA!?
Daca vrei cu adevărat să ți le îndeplinești, bine ar fi să ți le stabilești corect ținând cont de cele 3 legi ale minții umane. Oricât de mult ai vrea sa ți le îndeplinești, daca ele NU sunt stabilite corect ținând cont de aceste legi, ele vor rămâne doar la stadiul de dorințe. TU știi care sunt aceste legi?
Dacă vrei să afli care sunt aceste legi vizionează filmuletul de mai sus ☝️ si află cum să îți stabilești corect obiectivele ca ele sa devină realitate.

FRICA DE MOARTE, O ÎNVINGI SAU TE AMĂGEȘTI?

 Cum scapi de frica de moarte? Când te împaci cu ideea că moartea e ceva firesc, atunci începi să trăiești. Frica de boală atrage boală. Oamenii încep să prețuiască viața când sunt la un pas de moarte. Tu ce-ți dorești? O viață moartă sau o moarte vie (care include și o viață vie)? Sufletul pleacă undeva. Moartea este o doar o poartă de trecere. De unde vine frica de moarte? Moartea celor din jur poate genera sentimente diferite. E bine pentru copii sa participe la înmormântări? Cum ne marchează moartea celor dragi? Cum ne pregătim de moarte? ?Toate aceste răspunsuri le poți afla vizionând filmulețul de mai sus ☝️.


2020, un an al reinventării. Tu te-ai reinventat sau te-ai lamentat?
Dacă ar fi să-ți scrii realizările pe anul 2020, ai știi care sunt și ți le-ai accepta?

Știi care sunt calitățile care te ajută să-ți atingi orice obiectiv? Sunt in total 5 CALITATI și le ? Le poți afla din materialul video unde îți propunem și un exercițiu: Vei fi impresionat de rezultat!


CUM SĂ ÎȚI CREȘTI RANDAMENTUL CÂND VINE VORBA DE ”MUNCA DE ACASĂ”

 Munca la distanță sau ”lucrul de acasă”. ECHIPA TA ARE NEVOIE SĂ TE VADĂ ȘI TU AI NEVOIE SĂ ÎI VEZI. Vestea bună este că sunt multe servicii care oferă această posibilitate. SCOPUL este simplu – setați agenda împreună și oferi feedback-ul și resursele de care au nevoie membrii echipei.

In plus, creezi sentimentul de apartenență la un grup, aspect foarte important pentru cresterea coeziunii si performantei. Acest filmulet te va ajuta să afli cum sa îți tii echipa aproape ca să fiți productivi indiferent de locul în care lucrează. Sunt multe de spus pe aceasta tema insa important este fim flexibili ca sa “invatam din mers”.


O ARMĂ MAI PRESUS DE RĂZBUNARE

 CUM a fost ultima dată când te-ai RĂZBUNAT? De cele mai multe ori, ai impresia că răzbunându-te pe cel care ți-a greșit, ”îți faci propria dreptate”. Dar ȘTIAI CĂ, în acest fel, tu ajungi să te încarci cu suferința celuilalt? Asta vrei cu adevărat, să te hrănești cu suferință? ❤ Nu crezi că sufletul TĂU are nevoie de ceva mai bun? …. De emoții elevate prin care să își manifeste propria putere și strălucire (iubire, iertare, compasiune, recunostință)? Să ne înțelegem, NU sunt de acord să te transformi într-un sac de box și să incasezi toate loviturile celorlalți, asta sună a mentalitate de VICTIMĂ. Iar eu cred că TU poți să fi INVINGĂTOR!

ȘTIAI că ai la indemână o alternativă mai inteligentă prin care să-i ții la distanță pe cei care îți fac rău, revendicându-ți propria ta putere? Dacă vrei să afli care este această cale, te invit să urmărești filmulețul de mai sus  ☝️. Înainte de a lua decizia de a te răzbuna, pune-ți de două ori intrebarea: MERITĂ să te ”bălăcești” în mocirla celuilalt? Merită?