• Îmi plac cursurile si intalnirile cu Beatrice. Totul este atât de clar și detaliat! Am realizat atât de mult de când am început coaching-ul cu ea: mi-am schimbat complet viața!

  Emanuela Rosu Manager, Resurse Umane
 • "Dumnezeu lucreaza prin oameni....", acum am inteles ce inseamna. Prin tot ce faci tu, schimbi vieti, aduci lumina sperantei in sufletele oamenilor! Esti o persoana minunata si sunt fericita ca te-am cunoscut! Multumesc pentru binele facut si iti urez mult succes in misiunea ta de a schimba lumea!

  Irina M.
 • Cursul a fost minunat, am primit multe raspunsuri pe care le cautam de ani de zile si am inteles ca nimic nu e intamplator! Mai mult, cursul iti da sansa sa intelegi ca orice situatie are o rezolvare si ca scopul cursului este cat se poate de realizabil: poti sa readuci bucuria in viata ta!

  Crina Gavrila Asistenta medicala
 • Un curs plin de informatii utile prin care am inteles ca nu ne este de nici un ajutor sa dam vina pe ceilalti ci sa vedem ce avem de rezolvat cand apare in viata noastra o anumita situatie sau persoana. O prezentare originala bazata pe interactiunea cu participantii, destinsa si in mod sigur folositoare.

  Ion M. Fotograf
 • Wow ce experiența, îmi place! Este exact ceea ce căutam. A fost cea mai bună investiție pe care am făcut-o vreodată. Nu știu dacă aș fi făcut o schimbare atat de mare in viata mea fără îndrumarea și sprijinul lui Beatrice!

  Ioana Petrescu Front Office Banca
 • Multumesc, Beatrice pentru calatoria miraculoasa catre sufletul meu, calatorie pe care am facut-o impreuna! Esti o persoana minunata care face totul cu iubire si cu pasiune. Recomand acest curs!!!

  Irina N.
 • Coaching-ul cu Beatrice m-a ajutat sa schimb convingeri adand inradacinate in mine. Pe unele le stiam, pe altele nu, insa m-a dus in punctul in care le-am contientizat, acceptat si schimbat cu cele benefice care ma ajuta sa am viata pe care o doresc. Este uimitor cum stie sa te conduca acolo unde chiar ai de rezolvat ceva. Si mai uimitor este ca te face sa te simti confortabil si in siguranta si sa faci schimbarea la momentul in care esti pregatit.

  Gabriela Pana
 • Unul dintre principiile vieții mele este să fac lumea mai frumoasă, iar unde nu pot, măcar să o las așa. Tu mi-ai reamintit că urcușul în frumusețea interioară este nesfârșit, iar lumea crește în frumusețe prin fiecare om în care se oglindește Chipul lui Dumnezeu. Sunt pe deplin încredințată că multe schimbări în bine își au izvorul în întâlnirea cu tine.

  Gabriela I.
 • Ador sa lucrez cu Beatrice pentru ca este un om foarte pasionat de ceea ce face, isi adapteaza metodele si stilul de lucru in functie de ceea ce tu ai de rezolvat si te face sa te simti confortabil si degajat. Faptul ca poate aborda "problema" pe care o ai folosindu-se de mai multe tehnici: theta, hipnoza, regresie si altele, aduce plus valoare sedintelor de coaching si te ajuta sa o constientizezi si sa o rezolvi.

  Ioana Rosu Manager Company

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite