RETREAT Sarmisegetuza – Obtine Abundenta prin Vindecarea traumelor de neam 
31 Iulie – 5 August 2024

 

Începând cu 31 iulie 2024, te invit să aprofundăm informațiile prezentate în Podcastul cu Ilinca Vandici #Te Ascult privind Vindecarea Trecutului printr-un Program Avansat destinat vindecării traumelor de neam ?.

Acest curs îl țin o singură dată pe an, iar anul acesta se va desfășura la Sarmisegetuza, într-un spațiu energetic care sa susțină schimbarea și vindecarea ta. Am conceput acest Retreat pentru tine, cel care simți că e timpul să schimbi în bine viața ta. Dar pentru asta e nevoie sa fii suficient “smart” și deschis la minte ca să beneficiezi de înțelepciunea străbunilor noștri care ne-au lăsat ca moștenire “benefică” aceste locuri minunate. Sunt locuri cu o vibrație energetică foarte înaltă în care ai ȘANSA să lucrezi cu tine și să obții rezultate cu mult mai bune decât dacă ai lucra singur acasă.

Și mai e ceva…. Ceva extraordinar!!!! Eliberându-te pe tine de aceste pietre de moară, îi eliberezi și pe copiii tăi, având la rândul lor șansa să își scrie propriile pagini de viață în Cartea de Aur! Merită această experiență, nu-i așa?

Ești gata să pornești în cea mai frumoasă și palpitantă călătorie pe care ai făcut-o vreodată?

 

Programul Retreat: 31 Iulie – 5 August 2024

Programul pentru Retreat Sarmisegetuza – Rescrie-ți Povestea de Viață in ceea ce priveste AbundentaVindecând Traumele de Neam!
13.30 Sa facem cunoștință la un pahar de vorba + Acordul de confidențialitate scris
Moștenirea pe care o port in vene
16.00.-17.00 Masa
17.00-18.30 Identificarea pattern-urilor trans-generaționale privind abundenta in neam (blocaje si resurse manifestate)
18.30 – 20.00 Hai sa identificăm Scheleții din dulap
20.00 – Gustarea de seară
21.30 – Să împărtășim împreună din experiențele primei zile

Joi
8.30  – 9.30 Micul Dejun
10.00 – 15.00 Drumeție la Sarmisegetuza si alte locuri energetice
16.30 – 17.30 Masa
18.00 – 20. 00 Cine sunt Eu – metafora măslinului; Rangul in familie: TU ai venit după un avort sau o pierdere de sarcina? Copilul de Substituție. Tu ți-ai redobândit locul de drept in familia ta? Cum te raportezi tu la abundenta? Dar cei din neamul tau?
20.00 – Gustarea de seara
21.30 – Să împărtășim împreună din experiențele celei de a doua zi

Vineri
8.30  – 9.30 Micul Dejun
10.00 – 12.30 Drumeție locuri energetice
13.00 – 15.00 Psihogenograma: Care este Relatia ta cu banii? Ce se repetă în viața ta privind blocajul financiar? Dependenta sau libertate financiara, unde te afli?

16.30 – 17.30 Masa
18.00 – 20. 00 Ce se repetă în familia ta /în neamul tău? Care sunt scenariile repetitive din viața ta? Să continuăm sa ne “distrăm” cu propriile psihogenograme
20.00 – Gustarea de seară
21.30 – Să împărtășim împreună din experiențele celei de a 3 a zi

Sâmbataă
8.30  – 9.30 Micul Dejun
10.00 – 12.30 Drumeție locuri energetice
13.00 – 15.00 Psihogenograma: Ce loialități inconștiente manifesti față de cei din familia ta prin care singur (inconstient) blochezi abundenta?
16.30 – 17.30 Masa
18.00 – 20. 00 Cum schimbi memoria celulară. Identificarea Actelor Simbolice prin care deblochezi abundenta in viata ta
20.00 – Gustarea de seară
21.30 – Să împărtășim împreună din experiențele celei de a 3 a zi

Duminică
8.30  – 9.30 Micul Dejun
10.00 – 12.30 Drumeție locuri energetice
13.00 – 15.00 Vindecarea cu latura masculina din neamul tau, cu energia masculina – responsabila pentru Abundenta; vom lucra abundenta, capacitatea de a fi, de a atrage si a manifesta abundenta. Analizăm din nou, pe psihogenogramă unde a intervenit primul blocaj financiar, urmând să facem împreună pași siguri către vindecare utilizand metode specifice și avansate.
16.30 – 17.30 Masa
18.00 – 20. 00 Cum schimb memoria celulară cand vine vorba de abundenta
20.00 – Gustarea de seară
21.30 – Să împărtășim împreună din experiențele celei de a 4 a zi

Luni:
8.30  – 9.30 Micul Dejun
10.00 – 11.00  Drumeție la Cetatea Costești
Să punem în practică ceea ce am învățat la SANCTUARELE din Cetatea Costești
Poposim la fiecare Sanctuar în funcție de aspectul pe care vrei să-l îmbunătățești în viața ta (Sanctuarul Fricilor, Sanctuarul Relațiilor și celelalte).
11.00 Întoarcerea la pensiune
11.30 – 13.00 Feedback: Cum mă simt după ce m-am eliberat de pietrele de moara ale înaintașilor mei
13.30 Eliberare camera.

 Înscriere Retreat Rescrie-ți Povestea Abundentei prin Vindecarea Traumele de Neam!

Grup privat: 12-14 persoane

Preț: 5600 lei  4490 lei
Early booking: costul este de 3900 lei daca se achită integral până la data de 1 Iunie 2024 .

Cont IBAN: RO69BREL0002004201980100
JOY OF KNOWLEDGE SRL
Banca: Libra Internet Bank

Plata se poate plăti și eșalonat în 4 tranșe la cerere (1 martie, 1 aprilie, 1 mai, 1 iunie). Înscrierea se face în limita locurilor disponibile. Plata integrală se face în contul de mai jos până la data de 1 Iunie 2024. Prima transă a avansului nu se returnează în cazul în care se renunță.

Acest Retreat este conceput atât pentru începători, cât și pentru avansați.

✨ Pe lângă investiția în vindecarea emoțională și evoluția personală, pachetul cuprinde:
5 nopți cazare în cameră dublă  – condiții foarte bune de cazare la pensiunea Perla Dacilor (clasificare Excepțional – 9,8 vezi Booking),
2 mese în regim de demipensiune – miercuri se intră cu masa de seară, luni se iese cu micul dejun,
2 workshopuri pe zi,
meditație in fiecare dimineață pentru intrarea în flux,
conștientizari și aprofundări pe linia transgerenerațională prin exerciții practice
discuții libere,
informații pe care nu le găsești în manualele de istorie
deplasarea în fiecare zi la locurile energetice și valorificarea potențialului energetic al locului prin exerciții specifice.
1 zi de Constelații familiale pentru vindecarea traumelor de neam

Transport:
Transportul se face individual. Vă rugăm să menționați la momentul înscrierii dacă sunteți de acord să luați și alte persoane în autovehicolul personal sau dacă aveți nevoie de transport. Costurile de transport se împart în funcție de numărul de persoane/mijloc de transport.

În situația în care se dorește suplimentarea mesei, se poate discuta la fața locului la restaurant. Prețul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

În apropiere se află mai multe obiective turistice care merită vizitate: Mănăstirea Prislop, Biserica Densuș, Tronul Străbunilor (Hațeg)

Detalii înscriere:
telefon: 0753 481 744
e-mail: beatrice@viatalaprezent.ro
sau mesaj privat pe WhatsApp/Facebook


La Ce Să te Aștepți De la Acest Retreat?

Șamanii au o poveste foarte frumoasă despre destin, ei cred cu tărie că omul la naștere primește 2 cărți de viață, o carte de aur și o carte de argint.
Cartea de argint are paginile scrise cu istoria neamului sau … o istorie pe care copilul o preia în mod inconștient și o transpune în propria lui viață, ajungând să trăiasca istoria de viață a străbunilor săi.
Cartea de AUR are paginile goale … iar copilul intră în posesia ei când se eliberează de istoria strămoșilor săi și începe să-și scrie propria poveste de viață, așa cum își doreste el…
Abia atunci, el devine propriul stăpân al vieții sale.

Primul pas ca să-ți reinventezi viața: eliberează-te de pietrele de moară ale strămoșilor tăi!

Povestea noastră începe cu mult înainte de momentul nașterii noastre ?.
Cu toții știm că ne-am născut din întâlnirea unui ovul cu un spermatozoid; această întâlnire a celor 2 celule poartă în sine tot bagajul genetic moștenit. Prin asta înțelegem Nu doar moștenirea biologică (ai ochi căprui sau albaștri, tenul deschis sau mai închis, părul șaten sau blond) ci și moștenirea psiho-emoțională… adică preiei atât calitățile și virtuțile strămoșilor tăi cât și temerile, fricile, obsesiile, neputințele păstrate și perpetuate sub forma unor secrete de familie.

Liniștește-te…. cu toții avem “schelete in dulap”! Da, SECRETE DE FAMILIE… un copil nelegitim, ascunderea identității unui părinte, incestul, violuri, închisoarea, violențe domestice, escrocheriile, trădările, falimentul, dependențele (alcool, sex, droguri), avorturi, dispariția unor membri de familie, bolile psihice, delapidări, dolii neținute sau despre care nu vorbește nimeni… Vrei să îmi spui că în neamul tău nu ai întâlnit nicio situație de genul celor de mai sus?!

De Ce Să Participi la Acest Retreat?

Trei Din Intențiile Mele Pentru Tine, în acest curs:
✅1. Să conștientizezi traumele din neamul tău și să observi cum le-ai purtat fără să-ți dai seama
✅2. Să înveți să schimbi memoria celulară
✅3. Să pornești pe drumul vindecării și să începi să trăiești propria poveste de viață așa cum ți-o dorești

Cu toții suntem purtători ai unei moșteniri familiare care ne influențează viața, la nivel conștient sau de cele mai multe ori, la nivel inconștient. Deși aceste secrete de familie se vor a fi ținute departe de ochii lumii, în realitate ele ies la suprafață prin SCENARII REPETATE. Ai observat oare până acum că atunci cand vine vorba de bani, de abundenta, anumite scenarii de familie se repetă din generație în generație? Ai auzit vreodată de un “sindrom aniversar” prin care anumite evenimente/întâmplări/situații se repetă la un anumit interval de ani? … Ceva de genul…”îmi merge bine x ani și apoi se întâmplă ceva șo iau de la capăt” sau “relația a mers bine și dintr-o dată parcă lucrurile nu mai merg ca înainte deși nimic nu s-a schimbat”…

Corpul nostru păstrează în MEMORIA CELULARĂ atât momentele în care am fost concepuți (inclusiv perioada intrauterină) cât și memoria familiară a strămoșilor noștri. Fie că ne place sau nu, cu toții am preluat o moștenire care este mai mult sau mai puțin împovărătoare, în funcție de secretele fiecărei familii. Ești conștient sau nu, însă aceste secrete îți afectează viața. Acum nu e cazul să începi să îți plângi de milă când te uiți în psihogenograma ta și vezi ce  pietre de moară porți în spate.

SCOPUL acestui Retreat de vindecare este acela de a conștientiza, a accepta și a schimba memoria celulara ca să trăiești Propria Povestea de viață.

Acest Retreat Este Potrivit Pentru Tine Dacă…

Vrei sa beneficiezi de o experiență care îți va schimba viața
Vrei să te eliberezi de povara și suferințele strămoșilor tăi
Vrei să începi să scrii în Cartea de Aur propria Poveste de viață
Vrei să lași copiilor tăi ”o moștenire curată,” fără temeri și traume care să-i țină în cercul vicios al suferinței

Dacă ai răspuns “DA!” la toate aceste puncte, te aștept cu drag la Retreat Sarmisegetuza Rescrie-ți Povestea vindecând traumele de neam!

Meriți această experiență, nu-i așa?

Vom păși împreună în această aventură!

Din feedback-ul participantilor la Retreat Sarmisegetuza 2023: