retreat vindecarea traumelor de neam

RETREAT Sarmisegetuza –28 -30 Aprilie 2023
Vindecarea traumelor de neam

Am conceput acest RETREAT pentru tine, cel care simți că e timpul sa schimbi în bine viata ta, care vrei sa mergi la ”next level” îmbinand cunostințele deja acumulate cu noi cunoștințe, intr-un spatiu energetic care va sustine schimbarea si vindecarea ta.
E nevoie sa fi suficient “smart” si deschis la minte ca sa beneficiezi de intelepciunea strabunilor nostri care ne-au lasat ca mostenire “benefica” aceste locuri minunate. Sunt locuri cu o vibratie energetica foarte inalta in care ai SANSA sa lucrezi cu tine si sa obtii rezultate cu mult mai bune decat ai lucra singur acasa.
Si mai e ceva…. Ceva extraordinar!!!! Eliberandu-te pe tine de aceste pietre de moara ii eliberezi si pe copiii tai, avand la randul lor sansa sa isi scrie propriile pagini de viata in Cartea de Aur! Merita aceasta experienta, nu-i asa?

 

Vino la retreatul “Vindecă traumele de neam!” si vei intalni oameni frumosi ca si tine, dornici sa obtina informatii despre acele locuri care nu se regasesc in cartile de istorie. Vom imbina in modul cel mai armonios SPIRITUALITATEA acelor locuri cu PSIHOLOGIA, vom lucra focusat pe fiecare problema din Psihogenograma. Si bineinteles, la sectiunea practica vom poposi la Cetatea dacica Costesti, la fiecare SANCTUAR in functie de aspectul pe care vrei sa-l imbunatatesti in viata ta (Sanctuarul Fricilor, Sanctuarul Relatiilor si la toate celelalte sanctuare). Apoi, vom merge la Cetatea dacica Blidaru si vom experimenta unitatea in plenitudinea fiintei tale prin AICI si ACUM. Cum? Iti voi arata la fata locului 😊.
Tu ai curajul sa pornesti in cea mai frumoasa si palpitanta calatorie pe care ai facut-o vreodata, calatoria CATRE TINE INSUTI / INSATI … chiar mai palpitanta si cu mai multa adrenalina decat cu parapanta, cu motocicleta sau cu skiurile. TU esti gata sa pornesti?

Programul Curs: 28 -30 Aprilie 2023

Vineri:
13.30 Sa facem cunostinta la un pahar de vorba + Acordul de confidentialitate scris
Mostenirea pe care o port in vene
Identificarea pattern-urilor transgenerationale
18.00 – 18.30 Pauza
18.30 – 20.30 Hai sa identificam Scheletii din dulap
Rangul in familie: TU ai venit dupa un avort sau o pierdere de sarcina? Ti-ai redobandit locul de drept in familia ta?
Sambata:
9.30 Meditatia de inceput
10.00 – 11.30 Drumetie la Cetatea Dacica Blidaru
11.30 Meditatia: Unitatea in plenitudinea fiintei tale prin AICI si ACUM
12.00 – 13.00 Intoarcere la pensiune
13.30 Pauza pentru masa de pranz
15.00 Psihogenograma: Ce se repeta in viata mea?
Ce se repeta in familia mea /in neamul meu?
Sa continuam sa ne “distram” cu propriile psihogenograme
17.00 – 17.30 Pauza
17.30 – Ce loialitati inconstiente manifest fata de cei din familia mea?
18.30-19.00 Pauza
19.00 – 20.30 Cum schimb memoria celulara
Sa continuam sa meditam la propriile psihogenograme

Duminica:
9.00 – 11.00  Drumetie la Cetatea Costesti
Sa punem in practica ceea ce am invatat la SANCTUARELE din Cetatea Costesti
Poposim la fiecare Sanctuar in functie de aspectul pe care vrei sa-l imbunatatesti in viata ta (Sanctuarul Fricilor, Sanctuarul Relatiilor si celelalte).
11.00 Intoarcerea la pensiune
11.30 – 13.00 Feedback: Cum ma simt dupa ce mi-am recapatat locul de drept in familie
Cum ma simt dupa ce m-am eliberat de pietrele de moara ale inaintasilor mei
13.30 Eliberare camera.

Primul pas ca sa-ti reinventezi viata: elibereaza-te de pietrele de moara ale stramosilor tai!

Povestea noastra incepe cu mult inainte de momentul nasterii noastre 😊.
Cu totii stim ca ne-am nascut din intalnirea unui ovul cu un spermatozoid; aceasta intalnire a celor 2 celule poarta in sine tot bagajul genetic mostenit. Prin asta intelegem Nu doar mostenirea biologica (ai ochi caprui sau albastri, tenul deschis sau mai inchis, parul saten sau blond) ci și mostenirea psihoemotională… adică preiei atat calitatile si virtutile stramosilor tai cat si temerile, fricile, obsesile, neputintele pastrate si perpetuate sub forma unor secrete de familie.

 

Linisteste-te…. cu totii avem “schelete in dulap”! Da, SECRETE DE FAMILIE… un copil nelegitim, ascunderea identitatii unui parinte, incestul, violuri, inchisoarea, violente domestice, escrocheriile, tradarile, falimentul, dependentele (alcool, sex, droguri), avorturi, disparitia unor membri de familie, bolile psihice, delapidari, dolii netinute sau despre care nu vorbeste nimeni… Vrei sa imi spui ca in neamul tau nu ai intalnit nicio situatie de genul celor de mai sus?!

 

Cu totii suntem purtatori ai unei mosteniri familiare care ne influenteaza viata, la nivel constient sau de cele mai multe ori, la nivel inconstient. Desi aceste secrete de familie se vor a fi tinute departe de ochii lumii, in realitate ele ies la suprafata prin SCENARII REPETATE. Ai vazut oare pana acum ca anumite scenarii de familie se repeta din generatie in generatie? Ai auzit vreodata de un “sindrom aniversar” prin care anumite evenimente/intamplari/situatii se repeta la un anumit interval de ani? … Ceva de genul…”imi merge bine x ani si apoi se intampla ceva so iau de la capat” sau “relatia a mers bine si dintr-o data parca lucrurile nu mai merg ca inainte desi nimic nu s-a schimbat”… sau “s-a imbolnavit la aceeasi varsta ca si …. mama/fratele/cineva din neam.

 

Corpul nostru pastreaza in MEMORIA CELULARA atat momentele in care am fost conceputi (inclusiv perioada intrauterina) cat si memoria familiara a stramosilor nostri. Fie ca ne place sau nu, cu totii am preluat o mostenire care este mai mult sau mai putin impovaratoare, in functie de secretele fiecare familii. Esti constient sau nu, insa aceste secrete iti afecteaza viata.Si acum nu e cazul sa incepi sa iti plangi de mila cand te uiti in psihogenograma ta si vezi ce  pietre de moara porti in spate si cate “prostii” au facut cei din neamul tau.

SCOPUL acestui Retreat este acela de a constientiza, a acccepta si a schimba memoria celulara.

Daca esti gata sa pornesti la acest drum al transformarii tale ca sa iti atingi cele mai indraznete obiective, completeaza formularul de mai sus cu datele tale, dupa care apasa butonul “Înscrie-te

Vom pasi impreuna in aceasta aventura!