Începând cu 9 Mai, timp de 2 luni,  ne întâlnim live la Cursul” Vindeca Relatia cu Mama!

Cel mai Activ Program prin care înveți să sapi in inconstient ca sa aduci la suprafata credintele si emotiile pe care le-ai purtat de atata vreme cu tine, rezultate din relatia cu mama, care se oglindesc in relatiile cu ceilalti.

Inainte de a veni pe lume, avem deja o relatie; este relatia cu mama pe care o dezvoltam in perioada intrauterina. Gabor Mate ne vorbeste despre impactul pe care copilul il resimte inca din perioada intrauterina, atunci cand copilul este dorit sau nu de parintii sai.

Asa ca o sa te intreb direct: 

 • Ai fost un Copil Dorit sau faci parte din multitudinea de “decretei” si/sau “ e musai sa bifam si copilul pe lista TO DO”?
  Te-ai simtit Conectat/a Emotional cu mama ta sau a fost mult prea preocupata de grijile cotidiene sau propriile suferinte?
  Copil fiind, ai devenit Adult inainte de vreme datorita unor circumstante independente de vointa ta?
  Te-ai simtit Criticat(a), Rusinat(a) sau ti s-a spus ca nu esti suficient de bun(a)  fiind Comparata cu ceilalti?
  Relatia cu tatal era mult prea tensionata si conflictuala, astfel incat mama era epuizata fizic si emotional dupa fiecare cearta?
  Te-ai simtit nevazut(a), neiubit(a) sau abandonat(a) de catre mama ta?

Raspunde-ti tie cu SINCERITATE la toate aceste intrebari.
Care este Solutia? Iti spun imediat. Dar inainte de asta, ai nevoie sa intelegi, pentru tine sau cei dragi ai tai:

 Ce se intampla insa atunci cand mama NU poate sa contina emotional copilul sau?

Intervine ceea ce se numeste Miscarea Intrerupta. Aceasta miscare apare in momentul in care mama este traumatizata sau deprimata si nu se poate conecta la copilasul ei, aflat  fie in pantecele ei, fie in bratele ei.

Din punct de vedere sistemic, Miscarea Intrerupta este o trauma de legatura care poate rezulta din urmatoarele situatii:

 1. Despartirea sau pierderea mamei fie ca vorbim de copilaria timpurie, copilaria mijlocie sau adolescenta.
 2. Indisponibilitatea emotionala a mamei chiar daca aceasta a fost prezenta fizic.
 3. Un copil preia inconstient trauma mamei
 4. Incurcaturile in sistem sub forma traumelor transgenerationale.

Plecarea mamei este resimtita de catre copil ca un lucru insuportabil, la fel ca moartea (de unde frica de moarte exacerbata sau atacurile de panica). Atunci cand miscarea catre mama este intrerupta, vom constata adesea, ca mai tarziu in viata, de fiecare data cand mergem catre ceva (Persoana, Obiectiv), exista un moment in care energia scade si retraim neputinta pe care am simtit-o cand eram un copil mic – miscarea initiala intrerupta in relatia cu mama (De retinut, exista si miscarea intrerupta in relatia cu tata pe care a voi aborda intr-un alt curs).

Un exemplu elocvent al traumei de legatura – Miscarea Intrerupta – este descrisa de Mark Wollin in prefata cartii lui, “Povestea ta a inceput demult!”, o carte pe care o recomand cu mult drag si pe care o folosesc in terapie cand vine vorba de Vindecarea traumelor de neam. Experienta lui Mark Wollin este covarsitoare, un terapeut de renume mondial. Ca urmare a faptului ca este la un pas sa-si piarda vederea, el pleaca in lume la diversi terapeuti. Intalneste fel de fel de oameni, medici renumiti, apeleaza la diverse tehnici insa vederea nu i se amelioreaza deloc. La un moment dat, ajunge la primul invatator spiritual care ii spune sa se intoarca acasa si sa rezolve problema. Refuza indrumarea acestuia in considerentul faptului ca el nu vedea nicio legatura de cauzalitate intre pierderea vazului si relatia cu parintii sai. Intalneste un al doilea indrumator spiritual care ii spune acelasi lucru si abia atunci, incepe sa-si puna semne de intrebare.

Se intoarce acasa la parintii lui si in momentul in care mama lui il imbratiseaza ca semn de bun venit, in bratele mamei lui, el ingheata. Isi da seama ca ceva s-a intamplat, care urmare a reactiei corpului lui. Isi intreaba mama ce s-a intamplat in trecut si asa afla ca la cateva luni dupa nasterea lui, ea a trebuit sa fie internata in spital timp de mai multe zile, el fiind separat de ea ca urmare a acestui incident. Abia atunci intelege ce s-a intamplat in realitate si cum s-a format acea trauma de legatura (Miscare Intrerupta) care i-a dat batai de cap toata viata. Usor – usor a vindecat relatia cu mama, corpul i s-a dezghetat si vederea i s-a ameliorat. Dupa experienta asta de viata, atentia lui s-a indreptat catre vindecarea traumelor de neam si a rezolvarii incurcaturilor din sistemul transgenerational.
De mentionat este faptul ca miscarea intrerupta poate avea originea in istoria neamului tau, cu 2-4 generatii in urma.

 Si Totusi,

➡️ Vine un moment din viața ta în care vrei să te îndepărtezi de drama trecutului.
➡️ Iți dai seama că meriți mai mult.
➡️ Vrei sa nu te mai sabotezi singura.
➡️ Vrei relatii sanatoase cu cei din jurul tau.
➡️ Vrei sa stabilesti limite sanatoase si sa nu iti mai fie teama sa spui NU.
➡️ Sa nu mai depinzi de validarea celorlalti.
➡️ Vrei un partener care să te aprecieze la adevarata valoare; un partener care să te accepte cu bune și cu rele; un partener alături de care să crești spiritual.
➡️ Vrei sa iesi din rolul Salvatorului si sa iti indrepti atentia catre nevoile tale.

Vrei să ieși din acest cerc vicios.
Până acum ai crezut că e doar ”Ghinion”.
Dar Acum vrei să înțelegi ”DE CE?”,
Și ”CE E DE FĂCUT?”
Ești gata să înțelegi că situația asta ține și de tine, dincolo de situația de viață cu care te confrunți.
Și că există și o soluție.
Acum ești pregătit(ă) să o integrezi într-un mod constructiv.

Cum faci asta?

 • În primul rând, ai nevoie să vezi din afară Cercul Vicios în care te învârți.
 • Să conștientizezi ce aduci din trecut.
 • Sa constientizezi pe deplin relatia Ta cu mama ta, dincolo de dorintele, furia si/sau piedestalul pe care copilul din tine a pus-o pe mama lui.
 • Să înțelegi cu adevărat ce înseamnă o Miscare Intrerupta si ce se poate face cu ea.
 • Să vezi ce îți transmite Sistemul / Neamul din care faci parte.
 • Să înveți să te Împrietenești cu Tine prin metode originale.

Cel mai activ Program de Dezvoltare Personala

Timp de 2 luni vom crea o experiență unică de conștientizare a limitelor personale în relație cu mama, cu tine si cu ceilalti; de acceptare și de vindecare acolo unde este cazul, a experiențelor trecutului care mențin cercul vicios. Cursul cuprinde 4 module avansate de exerciții practice; abia aștept!

Cursul este în sală într-un cadru select și privat. Ne vom întâlni o dată la două săptămâni,  timp de 3 ore și jumătate pentru desfășurarea fiecărui modul. Cursul este destinat celor care se simt pregătiți să meargă la următorul nivel și să vindece în profunzime rănile preluate de la antecesori sau rezultate din experiențele proprii prin exerciții și tehnici avansate ghidate de un specialist cu expertiză în domeniu.

Te înconjori de oameni faini deschiși către cunoaștere, descoperire și profunzime alături de care poți să te deschizi, ca să vorbești despre ceea ce doare mai tare, inclusiv despre lipsuri, durere, povești nerostite despre neincredere.
Ai oportunitatea să vorbești despre ceva ce poate nu ai avut curajul să pronunți cu voce tare … și asta într-un spațiu securizant pentru că știi că oamenii de acolo nu te vor judeca, ci dimpotrivă, te vor susține. În momentul în care verbalizezi și aduci la suprafață “partea rănită ”, centrii vorbirii se cuplează cu acea parte din creier responsabilă pentru starea de prezență.

Ce Primești La Acest Curs?

Modul 1: Vei explora Relatia cu Mama ta, atat din perspectiva copilului cat si din perspectiva adultului. 
Modul 2: Vei scoate din inconștient, prin mai multe exerciții practice, convingerile limitative în legatură cu relatiile, credinte prin care ajungi sa te autosabotezi.  Vei învăța să te conectezi cu corpul tău și să experimentezi o legătură autentică cu Tine.
Modul 3: O meditație ghidată pentru eliberarea memoriilor sau suferințelor din timpul sarcinii si al nasterii.
Modul  4: Reparentalizarea sau Rescrierea Trecutului; printr-un exercițiu extrem de profund, vei recadra/ vei rescrie legătura ta cu energia feminină autentică vindecătoare dintr-un cadru al Sinelui Autentic.

Structura Pas cu Pas

Modalitate de desfășurare: Cursul se desfășoară în Sală, în 4 module, de aproximativ 3 ore și jumătate fiecare, începând cu data de 9 mai 2024.

Perioada de desfășurare:
• Modul 1 – 9 mai ora 18.00 – 21.30
• Modul 2 – 22 mai ora 18.00 – 21.30
• Modul 3 – 5 iunie, ora 18.00 – 21.30
• Modul 4 – 19 iunie, ora 18.00 – 21.30

 Pentru Cine e acest curs?

Pentru tine, cea/cel care sa devii conducator pe tabla de sah a vietii:

 • Să te apreciezi la adevarata valoare si implicit, ceilalti sa te aprecieze;
  • Sa stabilesti relatii sanatoase cu cei din jur;
  • Să beneficiezi de o experiență care îți va schimba viața;
  • Să lucrezi aplicat și eficient la cauza problemelor reale din viata ta.
 • Sa stabilesti o relatie sanatoasa cu energia feminina care inseamna creativitate, intuitie si capacitatea de a Iubi si a Fi Iubita.

Preț: 250 lei fiecare Modul

Total Program 4 Module timp de 2 luni: 1000 lei.
Plata se poate face în totalitate în avans sau în tranșe, la fiecare modul.
Cont IBAN: RO69BREL0002004201980100
JOY OF KNOWLEDGE SRL
Libra Internet Bank

Locuri disponibile: 15 locuri.
Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.
Rezervarea fermă se face prin plata avansului de 250 lei (contravaloare Modulul 1) pana la 8 Mai 2024. Plata fiecarui modul se face obligatorie.

Detalii înscriere:
telefon: 0753 481 744
e-mail: beatrice@viatalaprezent.ro
sau mesaj privat pe WhatsApp

La Ce Să Te Aștepți De la Acest Curs

Este un program care se derulează pe parcursul a 2 luni în care experimentezi mai multe transformări în zone-cheie ale vieții tale care te ajută să-ți îndeplinești cele mai îndrăznețe obiective. Și evident, să stabilesti o relatie sanatoasa cu energia feminina care inseamna creativitate, intuitie si capacitatea de a Iubi si a Fi Iubita.

Totodata, vei invata ce inseamna sa fii o Mama Suficient de Buna pentru Copilul Tau. Copilul percepe constient, dar mai ales inconstient, mesajele venite de la mama sa, care vor duce mai tarziu la formarea unui atasament securizant. Mesajele sunt: “Sunt aici pentru tine”,      “Am grijă de tine”, “Te poți baza pe mine”, “Cunosc nevoile tale si vin in intampinarea lor.”Programul ”Vindeca Relatia cu Mama” presupune o curățenie autentică pe plan fizic, mental și emoțional. În plus, dobândești instrumente și strategii prin care înveți să ai o Relație Sănătoasă cu Tine, cu Mama, cu Enegia Feminina.

 

Întrebarea mea pentru tine este: TU ești gata să pornești în această călătorie? 
Dacă răspunsul este DA, Eu sunt lângă tine și îți ofer o hartă ca să descoperi și să accesezi resursele interioare, să-ți ofer pârghiile și modalitățile necesare prin care să faci o schimbare în BINE în viața ta ca sa ai o Relatie de cuplu sanatoasa si fericita.

Te astept cu drag la Curs!