I. Curs “Reconstruieste-ti viata! Adu BUCURIA inapoi in VIATA ta”

Este un curs in care experimentezi mai multe transformari profunde in zone-cheie ale vietii tale. Vei porni pe drumul cunoasterii de sine si vei face “curatenie” pe plan mental, emotional, sufletesc. Doar asa vei deveni propriul stăpân al vietii tale si nu vei mai fi o corabie fără țel, in bataia vantului. Vei sti exact ce ai de facut, vei descoperi misiunea ta. Aceste transformari te vor ajuta sa atingi cele mai indraznete obiective: sa readuci bucuria in viata si familia ta, sa ai relatii armoniosase cu cei din jur, sa obtii performanta la serviciu, sa ajungi la echilibru intre viata familiala si profesionala, sa iei cele mai bune decizii, sa-ti depasesti fricile si blocajele ca sa ai viata pe care o doresti si o meriti!

Este un curs destinat celor care vor sa ACTIONEZE ca sa-si depaseasca limitarile si sa obtina performanta in diferite domenii ale vietii lor, fie ca vorbim de familie, relatii de cuplu, cariera, bani, sanatate. Daca vrei sa faci parte din cei curajosi care vor faca primul pas, te invit sa aplici AICI.

II. Curs “Cum atragi IUBIREA si faci RELATIA ta un SUCCES garantat”

Cu totii ne dorim sa avem o relatie de cuplu bazata pe respect si incredere reciproca presarata bineinteles cu iubire. Dar ca sa ai o astfel de relatie ar trebui sa stii cateva secrete. Ca sa poti beneficia de aceste secrete si sa faci pasi concreti in relatia ta, decide sa actionezi!
Asta inseamna ca e timpul ca TU sa mergi la urmatorul tau nivel.

Care este scopul cursului?
Sa iti arat pasii concreti pe care sa-i faci ca sa ai o relatie autentica si armonioasa. Exista nenumarate cursuri, trainiguri, materiale video, carti, semnarii, workshop-uri care vorbesc despre acest subiect dar majoritatea iti spun doar teoretic cum se face …

Am creat acest curs impinsa fiind de la spate de Oameni Frumosi ca si tine, care mi-au cerut ajutorul. Si am facut-o cu mare placere, onoare si responsabilitate. Iubesc ceea ce fac si respect foarte tare pe cei ce au curajul sa faca schimbari reale in viata lor. Este o oportunitate unica. Tu decizi daca ramane doar o oportunitate sau poate deveni realitate. APLICA AICI si fa-o realitate.

 III.  Cursuri pentru Companii

         Mindfulness și Leadership – crește performanța, redu stresul!

Trainingul are ca scop creşterea gradului de conştientizare cu privire la nivelul de stres personal şi profesional, modul în care stresul îți afectează viaţa şi ce poți face practic prin MINDFULNESS ca să se reduci stresul.

         Mindfulness și Performanță

Trainingul are ca scop creşterea gradului de conştientizare cu privire la nivelul de stres personal şi profesional, modul în care stresul îți afectează viaţa şi ce poți face practic prin MINDFULNESS ca să se reduci stresul.Studiile arată că exersarea minții atente în prezent-MINDFULNESS-poate avea ca rezultat schimbări fizice în structura creierului care pot fi puse în legătură cu abilități mai bune de leadership. Practic, prin antrenamentul minții atente, putem să ne organizăm la propriu circuitele cerebrale în direcția unei performanțe de leadership extraordinare.

         Stress Management

Capacitatea de a gestiona cu succes stresul, atât cel personal, cât şi cel profesional are impact asupra mediului de lucru şi implicit asupra rezultatelor companiei.

         Work Life Balance

Trainingul are ca scop conștientizarea și identificarea valorii personale pe scala echilibrului si oferirea unor instrumente practice pentru atingerea unui echilibru mai bun între viața profesională și cea personală. Omul are numeroase resurse pe care dacă ar ști să le acceseze obține rezultate extraordinare. Pe termen lung, în plan profesional, work life balance crește productivitatea care poate fi susținută pe o perioadă îndelungată.

         Lucrează mai eficient, NU mai mult!

Principala cauză a eşecului, atât în afaceri cât şi în viaţă, este lipsa unei discipline autoimpuse. Managementul timpului înseamnă controlul acestei resurse. Este esenţa performanței deoarece fructificarea şi dovedirea unei idei depinde de factorul timp. Managementul timpului începe cu managementul propriei persoane.

        Leadership autentic prin inteligența emoțională – Secretul succesului

Inteligența emoțională este vitală pentru a fi un lider eficient și performant. Liderii care înțeleg legătura dintre emoții și acțiuni și aplică abilitățile EQ  pentru a maximiza eficiența au un avantaj de excepție.

        Coaching pentru performanță

Trainingul are ca scop adoptarea și exersarea unei mentalități de coaching pentru cei din funcțiile de conducere care să învețe cum să implice întreg potențialul și toată înțeleciunea angajaților in vederea îndeplinirii obiectivelor comune ale echipei și ale companiei.

IV. Călătoria experientiala – EXPRIMA-TI FEMINITATEA!

Am creat un curs de 5 zile sub forma unei calatorii fascinante denumita “Exprima-ti Feminitatea – Descopera cine esti si ce poti TU cu adevarat” in care o data pe an, 15 femei indraznete pornesc in aceasta calatorie care le va schimba viata pentru totdeauna. Daca simti ca acesta este momentul sa incepi sa fi cea care iti doresti cu adevarat, te invit sa afli mai multe sa aplici AICI.

Te astept cu drag, Beatrice