Consiliere și psihoterapie Individuală

Dacă în ultima perioadă te simți trist, stresat, neliniștit și copleșit de anumite aspecte din viața ta, FĂ PRIMUL PAS ȘI RECUNOAȘTE că lucrurile nu merg atât de bine în viața ta, fie că vorbim de relația de cuplu, de copii, job, bani, business-ul tău, parinți sau chiar relația cu tine, lipsa timpului.

Te regăsești într-una din situațiile de mai jos?

 • Intri în relații cu persoane care se poartă rece cu tine?
 • Simți că nimeni nu te-ar putea iubi dacă te-ar cunoaște cu adevărat?
 • Pui nevoile altora înaintea nevoilor tale așa încât nevoile tale nu sunt niciodată satisfăcute?
 • Pui o mare presiune pe tine?
 • Continui să fii nefericit(ă) chiar dacă aparent te bucuri de succes și aprecire?
 • Anumite scenarii de viață se repetă în viața ta doar că se schimbă locul sau personajele?

Te rog să afli că există un răspuns la fiecare dintre aceste întrebări: Mintea este fascinantă, reușim cumva să recreem la vârsta adultă, situații extraordinar de similare cu cele din copilărie. Schemele reprezinta convingeri adânc înrădăcinate în subconștientul nostru despre noi înșine și despre lume, pe care le-am învățat în perioada timpurie.

Rezultatul este că, în viața noastră de adulți, ajungem să recreăm acele situații din copilărie care ne-au făcut cel mai mare rău. Confruntându-ne permanent cu situații neplăcute și stresante în viața noastră, ajungem să experimentăm depresia, anxietatea și stresul.

Depresia, anxietatea și stresul sunt cele mai întâlnite stări emoționale ale oamenilor, aducând cu sine afectarea vieții personale și profesionale. Vestea bună este că aceste scheme mentale pot fi schimbate!  Și ca atare dispoziția și emoțiile pot fi schimbate! Poți să elimini sau să ții sub control depresia, anxietatea și stresul.

Cu ce mai pot să te ajut prin consiliere și psihoterapie:

 • Vindecarea unor răni emoționale – Amintește-ți: Sufletul se deschide ca să vindece răni!
 • Vindecarea Fobiei (fobia de avion, fobia de dentist, vorbitul în public, expunerea în spații închise, spații deschise)
 • Managementul stresului pentru eliminarea oboselii și stresului
 • Gestionarea emoțiilor negative (furie, impulsivitate, tristețe)
 • Excesul ponderal
 • Insomnii
 • Îmbunătățirea memoriei
 • Creșterea stimei de sine
 • Tratamentul Depresiei
 • Tratamentul Anxietatății

Şedinţele de consiliere psihologică şi psihoterapie vor avea loc la cabinet, durează 60 minute. Se desfăşoară în regim de confidenţialitate. Durează de la câteva săptămâni, la câteva luni şi foarte rar mai mult de un an, în funcţie de ceea ce îţi doreşti să obţii de la terapie. În cazul în care ai întrebări legate de modul în care se desfăşoară şedinţele de consiliere şi psihoterapie, îmi poţi scrie folosind formularul de contact.


Consiliere și psihoterapie de cuplu

În această lume agitată, cuplurile încearcă să facă față provocărilor vieții: problemele financiare, nașterea și educația copiilor, profesiile, probleme de intimitate, infidelitatea sau lipsa comunicării. Dar la un moment dat apar dezamăgiri, promisiuni încălcate, critici, evitări,  neîncredere cu privire la sine şi la partener, fapt ce afectează relația și pot naște conflicte dureroase.

Te-ai întrebat vreodată ce îți dorești de la o relație?

Relațiile reprezintă cel mai fertil teren pentru a învăța să te vindeci de rănile din trecut. Cei mai mulți au bagaje din copilărie care le poartă în relație – cum ar fi frica de singurătate, de respingere, de abandon, etc. Aceste temeri se joacă, în general, cu un partener, ceea ce îți oferă o ocazie incredibilă de a învăța și a le vindeca. Cu cât înveți mai mult să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile sentimente, cu atât mai mult vei dori o relație pentru a vă împărtăși iubirea, bucuria, împlinirea.

Când doi oameni se întâlnesc pentru că vor să învețe împreună, să se vindece împreună, să se dezvolte împreună, să-și petreacă timpul împreună au o șansă bună de a crea o relație de lungă durată. 

O relație se CONSTRUIEȘTE în doi și ca să construiești ceva stabil trebuie să ai o bază solidă. Crezi ca poți să construiești ceva stabil pe o fundație care se clatină: pe frică, temeri, îndoială, indiferență, neîncredere, gelozie, sentimente de superioritate sau inferioritate? Bineînțeles că NU. O relație autentică mai înseamna ceva: înseamnă un schimb între parteneri, fiecare dă și primește în același timp: iubire, emoție, încredere, empatie, apreciere.

Psihoterapia de cuplu ajută cuplul să recunoască și să rezolve conflictele, să se redescopere astfel încât relația să devină autentică și armonioasă. Şedinţele de psihoterapie de cuplu vor avea loc la cabinet, durează  1 ora și 30 minute. Se desfăşoară în regim de confidenţialitate. Durează de la câteva săptămâni, la câteva luni şi foarte rar mai mult de un an, în funcţie de ceea ce îţi doreşti să obţii de la terapie.


Pentru orice îmbunătățire în viața ta, indiferent că e pe plan personal sau în relație cu ceilalți, e nevoie de acțiune. TU ești pregatit(ă) să ieși din starea de confort ca să faci o schimbare in BINE în viața ta?

Dacă ești gata să faci acele schimbări în viața ta pe care SIMȚI că e momentul să le faci, atunci te invit să aplici in formularul de contact.