💜💜💜 INVITAȚIE LA CONSTELAȚII FAMILIALE în 14 ianuarie și 21 ianuarie 2023

Cu mult drag și entuziasm, te invit la Constelațiile familiale pe care urmează să le organizez in 14 ianuarie, 21 ianuarie și 28 ianuarie 2023. Poate că îți pui întrebări legate de Constelații, în ce constau constelațiile, cât durează și care este prețul acestora. În ce constau Constelațiile familiale, am explicat pe larg în Trainingul Gratuit ”Rescrie-ți Povestea vindecând traumele de neam!” care se regăsește pe Canalul de YouTube Viața la Prezent cu Beatrice Enachescu.

Te invit să te înscrii la canalul de YouTube întrucât acolo voi posta materiale valoroase despre dezvoltarea personală și training-urile gratuite pe care urmează să le organizez. Merită să creăm împreună experiențe unice! 🌞

 

✨ Cost: Costul pentru cei care vor sa lucreze Propria Constelație este 350 lei pentru cei care lucrează cu mine în cabinet (1 la 1), 400 lei (pentru cei din afara cabinetului). Pentru cei care vor sa participe ca Reprezentanți, costul este de 300 lei.
Numărul maxim: 15 participanți. Locurile pentru cei care vor să-si lucreze propria constelație se ocupă în ordinea înscrierii la sesiunea de Constelații familiale.
Orar: 10.00-17.00 (cu 1 ora pauza de masa). Se lucrează intens și profund, recomandarea mea este să mergi acasă, să te odihnești și să lași informațiile și energiile să se așeze.
Locație: Intrarea Margareta, nr. 10, Sector 2 (reper Foișorul de Foc), București.

 

Înscrierea la Constelație și rezervarea fermă a locului (Propria constelație sau Reprezentant) se face prin achitarea unui avans de 150 lei pentru fiecare constelație la care dorești să participi. Diferența se achită ulterior până la data Constelației, respectiv 14 ianuarie si 21 ianuarie 2023. Înscrierea se face la adresa de email: beatrice@viatalaprezent.ro sau pe whatsapp 0753.481.744.
Plata pentru avansul la Constelațiile Familiale se face in contul:
Cont IBAN: RO75BTRLRONCRT0578943001 Enachescu Beatrice Luiza – Cabinet Individual de Psihologie deschis la Banca Transilvania
Am rugămintea ca imediat ce faci plata, să îmi trimiți dovada plății pe whatsapp sau pe email pentru a ține mai ușor evidența celor care vor sa participe (atât ca Reprezentanți cât și cei care doresc să lucreze Propria Constelație). În situația în care nu mai poți participa, avansul nu se returnează; avansul se returnează doar în condiții de forță majoră, în condițiile legii (pandemie, restricții, etc).

 

☀️ Unii dintre voi sunteți familiarizați cu constelațiile și știți că la o sesiune de o zi la Constelațiile familiale, se lucrează 5-6 constelații personale. Așadar, în cadrul unei Constelații, vom lucra 5-6 Constelații personale (din cei prezenți, 5 sau 6 vor lucra Constelația personală în funcție de coeziunea grupului, iar ceilalți vor fi Reprezentanți în cadrul acestora.
Dacă vii pentru prima dată la Constelație, îți recomand să fii Reprezentant în constelațiile celor care vor lucra propria constelație; este o recomandare, nu este obligatoriu 😊
Dacă alegi sa participi la mai multe Constelații în aceeași lună, îți recomand ca într-una din zile să lucrezi Propria Constelație și în cealaltă să fii Reprezentant. În ambele vei lucra intens, profund și e nevoie de timp să lași emoțiile și energiile să se așeze.


Ce se Întâmplă în Timpul Jocului?

Ceea ce se întâmplă în timpul jocului sau a Constelației familiale (așa poarta numele în psihologie după autorul său Bert Hellinger), este să găsim trauma din rădăcini, să o atingem.
Personajele care intră în roluri, nici măcar nu cunosc istoria acelor oameni. Când persoana aleasă să reprezinte pe cineva stă în mijloc, se declanșează un flux de informații. Începe să simtă, să acționeze și uneori să vorbească la fel ca persoana pe care o reprezintă.

Unii pot avea senzaţii de căldură, sau de frig, sau de sufocare, ori dorinţa de a se mişca sau de a se aşeza pe jos; de asemenea, pot apărea anumite dureri. Se formează un câmp morfogenetic prin care informațiile încep să curgă. Doar atunci începem să percepem trauma din rădăcini.

 

Scopul Constelaţiei constă aşadar, în a pune în lumină dinamicile şi dezechilibrele ascunse.
De exemplu, cand unul din înaintașii noștri este nedreptățit, prin loialități inconștiente, ne punem in locul lui. Topkra (personajul din filmul, pe care vi-l recomand cu mare drag, UN ALT SINE de pe Netflix) îi spune bunicului sau: ”Sunt exact ca tine. Și eu sunt prizonier. Și eu sunt departe de cei dragi. La fel, și eu sunt o victimă.
Excluderea  – dacă un membru al familiei este exclus sau uitat sau dacă ceilalţi membri ai familiei resping existenţa sa, întregul sistem familial suportă o presiune, câteodată enormă… până la un moment în care cineva din familie are curajul să vindece această rană.

Imaginați-vă familia ca un de puzzle complet sau ca un domino. Când toate bucățile de puzzle sunt la locul lor, poza este clară. Când o bucată de puzzle nu mai este la locul ei, toata imaginea este bruiată, toata dinamica familială este afectată. Și se formează niște vortexuri de presiune care apasă asupra celorlalți membri ai familiei. Iar această presiune va exista până când fiecare individ / membru este așezat la locul său, în raport cu ceilalţi.

Practic, asta face Constelaţia familială: repune în ordine sistemul familial, și  „infuzează“ armonia în tot sistemul familial. Prin Constelația Familială te eliberezi de poveri pe care nu știai că le porți, depășești blocaje care te țin de atât de mult timp într-un cerc vicios și primești răspunsurile pe care le așteptai de atât de mult timp în viața ta. Faci pace cu trecutul, te împaci cu cei din neamul tău și îți trăiești propria poveste de viață!

TU ești pregătit să îți vindeci rănile? Dacă DA, 

Te aștept, cu mare drag, la Constelațiile Familiale
ca să lași magia să pătrundă în sufletul tău! 💜 🌞💜 


Din experiența celor care au participat:

🍀 ”După ce am participat la workshop-ul Constelația familiala din cadrul cursului avansat “Rescrie-ti Povestea vindecand traumele de neam”, am observat o îmbunătățire atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.
Cred că programul la care am participat a fost una dintre cele mai bune investiții pe care le-am făcut până acum, a fost o revelație.
Practic, la început am fost într-o stare generală de tensiune, am simțit tot stresul și emoțiile reținute în corp, dar totul a dispărut, am eliberat poverile emoționale, aceasta a fost o dovadă clară că există ceva dincolo de noi, dar a fost și momentul în care mi-am dat seama că suntem cu toții conectați.
Este metoda care a avut cel mai mare impact asupra mea până acum. Este un mijloc care m-a ajutat să experimentez ceea ce este cu adevărat al meu, cu viața așa cum a fost, cu destinul așa cum este și cu responsabilitatea mea.

Constelația este magică, ceea ce se întâmplă acolo este ireal, Beatrice este un ghid extraordinar și sunt recunoscătoare că am întâlnit-o.
Beatrice, îți mulțumesc că exiști și că ai ales să ajuți.
Mulțumesc foarte mult grupului pentru toată energia pe care o trimiteți, îmi place ceea ce facem, duc cu mine iubire, claritate și încredere.
Aștept cu nerăbdare următoarea constelație. 🌈”
Liana

✨ ”Bună tuturor, sunt Nastasia am 22 de ani și am profitat de oportunitatea de a participa la cursul avansat Viața la Prezent în urma webinarului online gratuit.
Am avut așteptări mari de la acest curs și au fost mai mult decât depășite. Beatrice este un înger, reușește să explice clar și minuțios dinamicile familiale și interpersonale care intervin, oferind sfaturi personalizate și mici teme de îndeplinit de la un modul la altul foarte utile pentru a conștientiza tipare și loialități inconștiente.
Constelația familială din București a fost uimitoare, nu credeam că pot percepe atât de clar senzațiile și mișcările pe care simțeam că trebuie să le fac. După întâlnire, un membru al familiei mele care fusese întruchipat de unul dintre cei prezenți, mi-a spus că mă visase în repetate rânduri în împrejurări legate de ceea ce lucrasem în constelație despre care nu știa nimic. Este fascinant, ceva se întâmplă.
Îți mulțumesc Beatrice pentru că ne-ai ghidat pe această cale magică, ești persoana perfectă, nu mi-aș fi putut dori pe altcineva. Sunt recunoscătoare că am acces la acest tip de informații la o vârstă atât de tânără și că pot urmări modulele indiferent de locul în care mă aflu, deoarece întâlnirile sunt online și înregistrate. Aștept cu nerăbdare desfășurarea finală a acestui parcurs!
Nastasia

⚡️ ”Incep, prin a spune multumesc mie ca nu am renuntat sa caut radacina provocarilor din viata mea!
Vreau sa spun draga Beatrice ca iti multumesc , pentru acest curs minunat de vindecare in care sincer la inceput nu am crezut ca va fi chiar asa, si iti asta ca deja facusem ceva cursuri de grup si eram destul de dezamagita de rezultate!
Calatoria mea incepuse deja de 8 ani si mai adanc de aproximativ 2 ani, in care am studiat tot ce puteam pentru a intelege mecanismul emotional, spiritual !
Dar acest curs cumva a inchis cercul in care ma tot invarteam , un curs in care am avut sansa sa particip si la constelatiile familiale care sunt o magie!
O magie in care au inceput sa se aseze inca din a 2 zi lucrurile in interiorul meu, mai exact agitatia interioara care era deja parte din mine de ani buni , a disparut pur si simplu!
Acum aici am sa detaliez tot ce s-a intamplat inca din prima saptamana: am putut purta cu mama o discutie in care am putut sa-i spun cum m-am simtit ani la rand, insa si mama a fost deschisa sa asculte si sa imi impartaseasca si ea durerile ei, a fost cel mai magic moment trait cu mama!
Sotul meu , este din ce in ce mai dragut, relatia noastra s-a schimbat intr-un fel care nu poate fi descris, apropo am primit in super buchet de flori intr-o seara fara nici un fel de sarbatoare, plus ca ma imbratiseaza des( asta pt ca am reusit sa fiu vulnerabila si sa vb deschis , si sa pot sa-i spun fara asteptari care sunt nevoile mele)! (…)
Anxietatea este parca in limita normalului, frica care o simteam inca de mica in corp dupa constelatie chiar zic ca a disparut prin magie!
Iti multumesc draga Beatrice , multumesc grupului , si multumesc mie ca nu am incetat niciodata , ori cat de greu mi-a fost sa renunt la visul de a mi trai propria viata!
Draga Beatrice iti spun cu mare sinceritate ca asa om , da om cu suflet mare, si apoi terapeut , crede- ma ca nu cunoscut pana la tine!”
Mirela