Cand pornesti pe drumul cunoasterii?

Ai observat că lucrurile nu merg așa cum ai vrea în viața ta, grijile, temerile și stresul  îţi afectează munca, relația de cuplu sau relaţiile cu ceilalţi.

Stai și te întrebi dacă e cineva care te poate ajuta să-ți găsești CALEA și ECHILIBRUL după care tânjești de atâta vreme.

Te gândești că te-ai putea adresa unui psihoterapeut , psiholog, coach, consiler dezvoltare personală, dar nu știi ce să alegi.

Şi ai vrea să ştii dacă serviciile pe care le ofer se potrivesc cu nevoile tale.

Cel mai simplu este să mă contactezi.

Sau poţi citi în continuare.

 

Numele meu este Beatrice Enachescu si sunt Psiholog si Psihoterapeut, Trainer, Facilitator, Coach, Consilier in dezvoltare personala, Terapeut Theta Healing.

Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 2000 si am mai multe formari de specialitate in cadrul psihologiei: Psihoterapeut cu formare in hipnoza si terapia cognitiv – comportamentala, formare in Shema Terapy, formare in Terapia sistemica de cuplu si de familie.

Am specializare atat pe partea de psihoterapie si hipnoza clinica cat si medicina complementara, holistica – samanism, reiky, radiestezie, EFT – tehnica de eliberare emotionala, certificate of course with Joe Dispenza, Gregg Braden, Echart Tolle, Alberto Villoldo.

Venind cu un bagaj emotional foarte incarcat atat din propria copilarie (Povestea mea de pe site-ul Viata la Prezent), cat si din bagajul genetic al parintilor si bunicilor mei, am pornit la drumul cunoasterii ca sa ajung sa ma bucur de propria mea viata… Acum pot sa spun ca a meritat din plin!

Impartasesc cu voi, cu mult drag, cunoasterea mea … cei care doriti cu adevarat sa va schimbati IN BINE viata!

La fel veti spune si voi: a meritat din plin!

Asadar, dacă:

Te confrunți cu o situație provocatoare în viața ta și vrei să o depășești într-un timp mai scurt și cu mai puțină suferință; Dacă vrei să îți intelegi fricile și blocajele limitative care te împiedică să ai viața pe care ți-o dorești, si totodata, sa capeti instrumentele potrivite ca sa le depasesti ,  vei primi sprijinul de care ai nevoie urmând o intervenţie de Consiliere și Psihoterapie 1 la 1.

 

Dacă vrei sa te integrezi unui grup si sa intalnesti oameni frumosi ca si tine, dornici sa sa mearga la urmatorul nivel, intr-o atmosfera de buna dispozitie dar intr-un ritm intens de lucru cu tine; Daca vrei să experimentezi mai multe emoții pozitive, te invit la Programul Activ de Dezvoltare Personala.

 

Daca vrei sa-ti imbunatatesti relatia si sa ajungi la un numitor comun in relatie; Daca vrei sa te eliberezi dintr-o relatie toxica; Daca vrei sa construiesti alaturi de partenerul/a ta o relatie sanatoasa si echilibrata, te invit la Terapia de Cuplu.

 

Daca vrei sa iti scrii propria Poveste de viata in Cartea de Aur si sa te eliberezi de poverile / patternurile transgenerationale preluate de la antecesori (pe cele mai multe nici nu le constientizezi ca nu-ti apartin tie); daca vrei sa lasi o mostenire curata copiilor tai ca sa se bucure de destinul lor, fara sa-l repete pe al tau sau al neamului tau, te invit la cursul Vindecarea traumelor de neam, urmat apoi de Constelatiile Familiale.

 

Daca iţi doreşti să lucrezi cu mine, dar nu poţi ajunge la cabinetul meu din diverse motive – lipsa timpului, distanță mare față de cabinet, imposibilitatea deplasării, putem face Psihoterapie ON-LINE.

 

Voi fi alături de tine:

 1. Să faci ordine în mintea și în viața ta
 2. Sa faci pace cu trecutul și să te bucuri de prezent
 3. Să obții claritate acolo unde este confuzie
 4. Să-ți gestionezi mai bine emoțiile și stresul la locul de muncă
 5. Să crești nivelul de performanță;
 6. Să stabilești obiective realizabile
 7. Să obții o ajustare corectă a unui nou mod de gândire, bazat pe rezultate;
 8. Să-ți crești nivelul de încredere, pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești;

Si te voi sustine:

 1. Să realizezi o planificare strategică a vieții pentru următorii ani;
 2. Să fii mult mai perseverent în drumul spre rezultate;
 3. Să-ți schimbi direcția profesională dacă simți că vrei să faci asta;
 4. Să-ți realizezi un plan de acțiune care să îți aducă rezultate;
 5. Să iei cele mai bune decizii.
 6. Să dobândești control asupra vieții tale.
 7. Să începi o viață nouă!

 

Dacă ești gata să faci acele schimbări în viața ta pe care SIMȚI că e momentul să le faci, atunci te invit să aplici in formularul de contact.

Poate îţi faci griji că nu sunt persoana potrivită pentru a te ajuta.

Ai ocazia de a vedea dacă este aşa, venind la o şedinţă GRATUITĂ.

Scopul acestei întâlniri este să ne cunoaștem și să vedem dacă există chimie între noi, eu să văd dacă eu te pot ajuta cu toată cunoașterea mea iar tu să vezi că eu sunt persoana potrivită.

Apoi, vom decide împreună dacă lucrăm mai departe.

Te imbratisez cu drag!