Ai observat că lucrurile nu merg așa cum ai vrea în viața ta, grijile, temerile și stresul  îţi afectează munca, relația de cuplu sau relaţiile cu ceilalţi.  Stai și te întrebi dacă e cineva care te poate ajuta să-ți găsești CALEA și ECHILIBRUL după care tânjești de atâta vreme.

Te gândești că te-ai putea adresa unui psiholog, coach, consiler dezvoltare personală, psihoterapeut  dar nu știi ce să alegi. Şi ai vrea să ştii dacă serviciile pe care le ofer se potrivesc cu nevoile tale. Cel mai simplu este să mă contactezi. Sau poţi citi în continuare.

Dacă:

Te confrunți cu o situație provocatoare în viața ta și vrei să o depășești într-un timp mai scurt și cu mai puțină suferință, dacă vrei să îți depășești fricile și blocajele limitative care te împiedică să ai viața pe care ți-o dorești, vei primi sprijinul de care ai nevoie urmând o intervenţie de Consiliere și Psihoterapie.

Dacă vrei mai multe elemente pozitive în viaţa ta: să ai relații armonioase cu cei din jur, să ajungi la echilibru între viața  personală și profesională, să-ți folosești la maxim potențialul ca să mergi la următorul tău nivel, să experimentezi mai multe emoții pozitive, să înțelegi care este scopul tău în viață,  le poţi avea cu şedinţe de Dezvoltare Personală.

Dacă te-ai hotarât să lucrezi pe partea profesională și să duci profesia la un nivel mai înalt de performanță, vei primi sprijinul de care ai nevoie urmând o intervenţie de Coaching pentru Performanță.

Îţi doreşti să lucrezi cu mine, dar nu poţi ajunge la cabinetul meu din diverse motive – lipsa timpului, distanță mare față de cabinet, imposibilitatea deplasării, putem face Psihoterapie ON-LINE.

Toate abilitățile dobândite prin specializările pe care le am vor fi adaptate la ceea ce tu ai de rezolvat ca să obții rezultatele pe care TU le dorești.

Voi fi alături de tine și te voi sustine:

 1. Să faci ordine în mintea și în viața ta
 2. Sa faci pace cu trecutul și să te bucuri de prezent
 3. Să obții claritate acolo unde este confuzie
 4. Să-ți gestionezi mai bine emoțiile și stresul la locul de muncă
 5. Să crești nivelul de performanță;
 6. Să stabilești obiective realizabile
 7. Să obții o ajustare corectă a unui nou mod de gândire, bazat pe rezultate;
 8. Să-ți crești nivelul de încredere, pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești;
 9. Să realizezi o planificare strategică a vieții pentru următorii ani;
 10. Să fii mult mai perseverent în drumul spre rezultate;
 11. Să-ți schimbi direcția profesională dacă simți că vrei să faci asta;
 12. Să-ți realizezi un plan de acțiune care să îți aducă rezultate;
 13. Să iei cele mai bune decizii.
 14. Să dobândești control asupra vieții tale.
 15. Să începi o viață nouă!

Dacă ești gata să faci acele schimbări în viața ta pe care SIMȚI că e momentul să le faci, atunci te invit să aplici in formularul de contact.

Poate îţi faci griji că nu sunt persoana potrivită pentru a te ajuta. Ai ocazia de a vedea dacă este aşa, venind la o şedinţă GRATUITĂ. Scopul acestei întâlniri este să ne cunoaștem și să vedem dacă există chimie între noi, eu să văd dacă eu te pot ajuta cu toată cunoașterea mea iar tu să vezi că eu sunt persoana potrivită. Apoi, vom decide împreună dacă lucrăm mai departe.
Aplică în formularul de contact de mai jos și vei primi un email cu mai multe detalii organizatorice și o Temă care cuprinde mai multe întrebari despre tine. Scopul acestei teme este să-ti ofere o claritate mai mare asupra a ceea ce vrei să lucrăm mai departe, iar pe mine mă ajută să-mi formez o părere asupra aspectelor esențiale pe care urmează să le abordăm.


Cine este Beatrice?

Beatrice este Psiholog, Psihoterapeut, Coach și un cunoscut Trainer si Speaker Motivațional.  Este psiholog de formare cognitiv comportamentală, terapia schemelor cognitive și terapia sistemică de cuplu și familie. Are o vastă cunoaștere în domeniul Dezvoltării personale, Comunicării și Dreptul Afacerilor fiind dedicată și implicată 100% in ceea ce face. Reușește  prin experiența pe care o are să-i facă pe cei cu care lucrează să-și valorifice potențialul și să acceseze cele mai importante resurse pentru îndeplinirea celor mai indrăznețe obiective din viața lor.

Iubesc oamenii și poveștile lor de viață. Cred că nimic nu e întâmplător și cred cu tărie că POȚI ȘI TU, suflete drag, să pornești pe drumul cunoașterii de sine, să-ți depășești barierele și blocajele limitative ca să-ți reconstruiești și să ai viața pe care o meriți din plin!