Dezvoltare Personala

Începând cu 18 Aprilie 2023, te invit să într-un program activ de Dezvoltare și Evoluție Personală care se derulează pe parcursul a 3 luni. Este un program care se desfășoară direct, personal, profund și se lucrează pe mai multe aspecte pe care vrei sa le îmbunătățești în viața ta: relația cu partenerul, job, profesie, încrederea în sine, relația cu sine și cu ceilalți.

Timp de 3 luni vom crea o experiență unică de conștientizare a limitelor personale,  de acceptare și de vindecare a rănilor emoționale, abia aștept!
Cursul cuprinde 6 module avansate de conștientizare, vindecare și schimbare a memoriei celulare prin exerciții practice;

Cursul este în sală într-un cadru select și privat. Ne vom întâlni o dată la două săptămâni, într-o zi de joi,  timp de 3 ore pentru desfășurarea fiecărui modul. Cursul este destinat celor care se simt pregătiți să meargă la următorul nivel și să vindece în profunzime rănile preluate de la antecesori sau rezultate din experiențele proprii prin exerciții și tehnici avansate ghidate de un specialist cu expertiză în domeniu.

Cel mai activ Program de Dezvoltare Personală

Vine un moment din viața ta in care te îndepărtezi de drama trecutului, o înțelegi, o accepți și o integrezi într-un mod constructiv. ????
???? Te înconjori de oameni alături de care poți să te deschizi, ca să vorbești despre ceea ce doare mai tare, să vorbești despre ceva ce poate nu ai avut curajul să pronunți cu voce tare … și asta într-un spatiu securizant pentru că știi că oamenii de acolo nu te vor judeca, ci dimpotrivă, te vor sustine.
???? În momentul în care verbalizezi și aduci la suprafață “partea rănită ”, centrii vorbirii se cuplează cu acea parte din creier responsabilă pentru starea de prezență.
???? Acești centrii au fost decuplati la momentul evenimentului copleșitor (ex. copilul a asistat la certuri, agresiuni verbale și fizice rămânând în starea de neputință pentru că nu putea schimba nimic din ce se intampla în fața lui … Și te mai întrebi de ce acum rămâi în stare de neputință și nu poți ieși din cercul vicios în care te afli).
✅ Iată, într-un mediu securizant, se întâmplă minunea, acești centri se cuplează și poți trai cu adevarat Viața la Prezent!

Ce Primești La Acest Curs?

Modul 1: vei identifica mesajele primite de la părinți (sau alte persoane de atașament) pe care le-ai transformat în borne de semnalizare pe drumul vieții tale. Ce ai primit, de ce aveai nevoie, ce transpui în prezent?! Ce alegi să transpui la finalul acestui program de dezvoltare și evoluție personală?
Modul 2: vei scoate din inconștient, prin mai multe exerciții practice, convingerile limitative prin care te autosabotezi. Vei învăța să te conectezi cu corpul tău și să experimentezi o legătură autentică.
Modul 3: te vei conecta cu Copilul Interior, cu acea resursă bogată, inepuizabilă, fascinantă și vei aduce la suprafață curajul,  entuziasmul, voioșia, optimismul, bucuria și iubirea. Toate acestei resurse le vei transpune printr-un exercițiu practic în viața cotidiană.
Modul  4: vei întocmi împreună cu mine o Scrisoare Terapeutică de Vindecare către o persoană pe care ți-e greu să o ierți / pe care ai vrea să o ierți / sau poate, față de care au mai rămas niște reminiscențe de care vrei să te eliberezi.
Modul 5: Reparentalizarea sau Rescrierea Trecutului; printr-un exercițiu extrem de profund, vei recadra/ vei rescrie legătura ta cu energia feminină autentică vindecătoare / cu energia masculină autentică.
Modul  6: Proiectarea, Asumarea și Manifestarea propriei Povești de viață.

 

Trei Din Intențiile Mele Pentru Tine, în acest curs:
✅1. Să conștientizezi blocajele tale, convingerile limitative și să observi cum le-ai transpus în viața ta fără să-ți dai seama
✅2. Să înveți să schimbi memoria celulară
✅3. Să pornești pe drumul vindecării și să începi să trăiești propria poveste de viață așa cum ți-o dorești

Structura Pas cu Pas

Modalitate de desfășurare: Cursul se desfășoară în sală, în 6 module, de aproximativ 3 ore fiecare, începând cu data de 18 Aprilie 2023,

Perioada de desfășurare:
Modul 1 – 18 aprilie, ora 18.00 – 21.00
Modul  2 – 4 mai, ora 18.00 – 21.00
• Modul  3– 25 mai, ora 18.00 – 21.00
• Modul 4 – 8 iunie, ora 18.00 – 21.00
• Modul 5 – 22 iunie, ora 18.00 – 21.00
• Modul  6– 6 iulie, ora 18.00 – 21.00.

Preț: 250 lei fiecare Modul

Total Program 3 luni: 1500 lei.
Se poate opta, fie pentru plata integrală inainte de inceperea primului modul (beneficiezi de o reducere de reducere 10% din prețul total), fie pentru plata în tranșe (250 lei la fiecare modul).
Avansul de 250 lei, pentru rezervarea fermă a locului, se face în contul de mai jos până la data de 10 aprilie 2023.
Cont IBAN: RO75BTRLRONCRT0578943001
Enachescu Beatrice Luiza – Cabinet Individual de Psihologie
Banca: Transilvania
Plata se poate face in totalitate sau în tranșe, la fiecare modul.

 

Locuri disponibile: 15 locuri. Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.
Rezervarea fermă se face prin plata avansului.
Accesul la curs, în cazul în care se optează pentru plata eșalonată, se face în baza plații pentru fiecare modul.
Pentru continuitatea cursului și obținerea rezultatelor benefice, este posibilă o singură absență pe tot parcursul Programului care se plateste.

Detalii înscriere:
telefon: 0753 481 744
e-mail: beatrice@viatalaprezent.ro
sau mesaj privat pe WhatsApp/Facebook
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015363751274

La Ce Să te Aștepți De la Acest Curs de Dezvoltare și Evoluție Personală?

Este un program care se derulează pe parcursul a 3 luni în care experimentezi mai multe transformări în zone-cheie ale vieții tale care te ajută să-ți îndeplinești cele mai îndrăznețe obiective.

Imaginează-ți că TU cari tot timpul în spate, un rucsac cu pietre de moară care te trage pe spate. Aceste pietre de moară sunt chiar blocajele și emoțiile tale negative, stresul și neîmplinirile din trecut izvorâte din programe de genul „nu pot, nu știu, nu sunt în stare…” Cum te-ai simți dacă ai da jos aceste pietre jos? Cum ar fi dacă nu ai mai căra acele pietre de moară? Cu siguranță, mult mai ușor,  fiind eliberat/ă de o povară pe care ai cărat-o atâta timp în spate.

Procesul de dezvoltare personală presupune o curățenie autentică pe plan fizic, mental și emoțional. În plus, înveți să faci pace cu trecutul și să-ți folosești toată energia pentru obiectivele și aspirațiile tale prezente și viitoare. În caz contrar, trecutul te împiedică să-ți trăiești prezentul, îți consumă toata energia cu care ar fi trebuit să te focusezi pe prezent și pe obiectivele tale.

Eu sunt lângă tine ca să te ajut să descoperi și să accesezi resursele interioare, să-ți ofer pârghiile și modalitățile necesare prin care să faci o schimbare în BINE în viața ta.

Întrebarea mea pentru tine este: TU ești gata să pornești?

Acest Program Activ Este Potrivit Pentru Tine Dacă…

 1. Vrei să readuci bucuria în viața și în familia ta,
 2. Să ai relații armonioase cu cei din jur,
 3. Să atingi cele mai îndrăznețe obiective ,
 4. Să crești stima de sine,
 5. Să-ți dezvolți o atitudine mult mai bună,
 6. Să-ți depășești fricile și blocajele ca sa ai viața pe care o dorești și o meriți,
 7. Să afli ce te împlinește și care este scopul tău în viață .         

Dacă ai răspuns “DA!” la toate aceste puncte, te invit cu drag la cel mai Activ Program  Dezvoltare și Evoluție Personală!

Te voi însoți în cea mai frumoasă și palpitantă călătorie pe care ai făcut-o vreodată, călătoria către tine însăți/însuți … chiar mai palpitantă și cu mai multă adrenalină decât cu parapanta, cu motocicleta sau cu schiurile.

Meriți această experiență, nu-i așa?


 

Ce câștigi dacă participi?

Programul de dezvoltare personală te ajută: 

 • Să faci cunoștință cu Tine însuti
 • Să găsești răspunsurile pe care le căutai de atâta timp
 • Să înțelegi de ce se întâmplă anumite lucruri în viața ta și ce poți face ca să le schimbi
 • Să te descoperi  și să îți depășești barierele limitative
 • Să întelegi că dispui de resurse extraordinare și să înveți să le accesezi
 • Să îți da seama că subconștientul tău are rezolvare la toate situațiile din viața ta dar pentru asta trebuie să-ți dai voie sa te asculți
 • Să faci un pas către lucrurile care, deși păreau aproape imposibil de realizat, ACUM devin posibile.

 

Prin Comunitatea Viața la Prezent ai ocazia să întâlnești oameni cu preocupări comune în domeniul dezvoltării personale, dornici să pornească la un drum de transformare și să ajungă la echilibru interior.

Dezvoltarea personală începe prin curajul de a pune întrebări și a răspunde cu sinceritate la ele. Ce vreau de la viața mea? Trăiesc viața pe care o doresc?   Pot și merit mai mult?  Dacă răspunsul este DA, crezi că poți și meriți mai mult, atunci ești pregătit/ă să pornești în marele voiaj către Tine; este o călătorie fascinantă în care te descoperi, îți conștientizezi potențialul și înveți să te apreciezi la adevărata valoare.

Vino la cel mai dinamic Program de Dezvoltare și Evoluție Personală  
care te ajută sa dai un NOU sens vieții tale!
Te aștept cu drag, Beatrice ?