Cel mai activ Program de Dezvoltare Personală

Cu siguranță ai auzit că fiecare dintre noi, avem un potential si resurse nelimitate, doar ca unii stiu sa-l foloseasca iar altii il lasa neexploatat. TU vrei să știi să-l folosești?

Dacă esti gata să…

 1. Readuci bucuria în viata și familia ta,
 2. Ai relații armonioase cu cei din jur,
 3. Să atingi cele mai îndrăznețe obiective ,
 4. Să crești stima de sine
 5. Să-ți dezvolți o atitudine mult mai bună;
 6. Să-ți depășești fricile și blocajele ca sa ai viata pe care o doresti si o meriti
 7. Să afli ce te împlinește și care este scopul tău în viață          

ATUNCI acest program este pentru TINE!

Dezvoltarea personală începe prin curajul de a pune întrebări și a răspunde cu sinceritate la ele. Ce vreau de la viața mea? Trăiesc viața pe care o doresc?   Pot și merit mai mult?  Dacă răspunsul este DA, crezi că poți și meriți mai mult, atunci ești pregătit/ă să pornești în marele voiaj către Tine; este o călătorie fascinantă în care te descoperi, îți conștientizezi potențialul și înveți să te apreciezi la adevărata valoare.

Vino la cel mai dinamic Program de Dezvoltare Personală  care te ajută sa dai un NOU sens vieții!

 


În ce constă?

Este un program care se derulează pe parcursul a 3 luni în care experimentezi mai multe transformări în zone-cheie ale vieții tale care te ajută să-ți îndeplinești cele mai îndrăznețe obiective. Este un program care se desfasoară direct, personal, profund și se lucrează pe toate aspectele pe care vrei sa le îmbunătățești în viata ta: relația cu partenerul, job, profesie, încrederea în sine, relația cu sine și cu ceilalți.

Viata îți oferă cele mai bune oportunități pentru a te dezvolta și a-ți depăsi limitele. Fiecare experiență de viata este de fapt o lecție de viata. Cu cât o înveți mai repede, cu atât treci la următoarea treaptă de dezvoltare. Unii sunt mai încăpățânați și preferă să dea de mai multe ori cu ”capul de tocul ușii”, alții înțeleg mai repede mesajul Universului … Aici intervine dorința fiecăruia de perfecționare și dezvoltare personală.

Ce câștigi dacă participi?

Programul de dezvoltare personală te ajută: 

 • Să faci cunoștiință cu Tine însuti
 • Să găsești răspunsurile pe care le căutai de atâta timp
 • Să înțelegi de ce se întâmplă anumite lucruri în viața ta și ce poți face ca să le schimbi
 • Să te descoperi  și să îți depășești barierele limitative
 • Să intelegi ca dispui de resurse nelimitate
 • Să-ți accesezi resursele interioare.
 • Sa iti da seama ca subcontientul tau are rezolvare la toate situatiile din viata ta dar pentru asta trebuie sa-ti dai voie sa te asculti
 • Sa faci un pas catre lucrurile care desi pareau aproape imposibil de realizat acum devin posibile.

Prin Comunitatea Viața la Prezent ai ocazia să întalnesti oameni cu preocupari comune in domeniul dezvoltarii personale, dornici sa porneasca la un drum de transformare si sa ajunga la echilibru interior.

Cum se întamplă? 

Imaginează-ți ca TU cari tot timpul in spate un rucsac cu pietre de moară care te trage pe spate. Aceste pietre de moară sunt chiar blocajele și emotiile tale negative, stresul și neimplinirile din trecut izvorâte din programe de genul „nu pot, nu stiu, nu sunt in stare…” Cum te-ai simți dacă ai da jos aceste pietre jos? Cum ar fi dacă nu ai mai căra acele pietre de moara? Cu siguranta, mult mai usor,  fiind eliberat de o povară pe care ai cărat-o atata timp in spate.

Procesul de dezvoltare personală presupune o curățenie autentica pe plan fizic, mental și emoțional. In plus, înveți să faci pace cu trecutul si să-ți folosești toată energia pentru obiectivele și aspirațiile tale prezente și viitoare. In caz contrar, trecutul te impiedica să-ți trăiesti prezentul, îți consumă toata energia cu care ar fi trebuit sa te focusezi pe prezent si pe obiectivele tale.

Eu sunt langa tine ca sa te ajut sa descoperi si sa accesezi resursele interioare, sa-ti ofer parghiile si modalitatile necesare prin care sa faci o schimbare în BINE in viata ta.

TU esti gata sa pornești?

Te invit sa te uiti in jur si sa-mi spui ce vezi mai mult: excelenta sau mediocritate? Acum, te rog, sa te intrebi cum vrei sa fii, ”mediocru sau remarcabil?” In functie de raspunsul la aceasta intrebare, vei sti ce sa faci mai departe, daca merita sau nu sa investesti in tine.

Daca raspunsul este DA, vom incepe sa lucram imediat, pentru ca tu sa ai rezultate cat mai bune intr-un timp cat mai scurt. Depinde numai de tine daca vrei sa devii maestrul propriei vieti lasand altora rolul de pioni pe tabla de sah a vietii. Toate acestea le facem prin motivatie, dorinta si curaj!

Prima ședință este GRATUITĂ! 

Scopul acestei intalniri este să ne cunoaștem și să vedem dacă există chimie între noi, să văd că ești 100% determinat(ă) sa mergi la urmatorul tău nivel, iar tu să vezi că eu sunt persoana potrivită care să te ajute să faci acest pas! Si dacă te-ai hotarat sa faci o schimbare in viata ta, sa dai un nou sens vieții tale si sa aduci bucuria inapoi in viata ta, te invit sa aplici in formularul de contact.