De Ce Iubesc Sarmisegetuza?!

De Ce Iubesc Sarmisegetuza?!

 

Mă uit în spate și observ cum anii au trecut cu repeziciune… A fost o data ca niciodată… a fost un moment extrem de provocator în viața mea; pentru cei care ați citit Povestea Mea de pe site-ul Viața la Prezent, înțelegeți la ce mă refer.

”Iată-mă la vârsta de 38 ani, într-un colaps total în viața mea pe toate planurile: sănătate, profesional, social, sufletesc. Credeți că psihologii sunt feriți de provocări? Bineînțeles că nu!”

Și cum nimic nu e întâmplător, viața în acele momente, mi-a purtat pașii către aceste tărâmuri extraordinare de la Sarmisegetuza, unde am întâlnit niște oameni extraordinari de frumoși, veniți din toate părțile țării, dornici de cunoaștere, de frumos și de evoluție personală.

 

Poate nu o să-ți vină să crezi, dar am ”bătut” drumul București – Sarmisegetuza cel puțin o dată pe lună, iar apoi am intrat în ritmul normalității, parcă aș fi mers acasă. Am simțit energia acelor locuri pe propria-mi piele.

Strămoșii noștri înțelepți au ales acele locuri ca urmare a amplasării și curgerii energiei. Sarmisegetuza nu era doar un centru politic, administratativ și cultural, era un centru religios. Am înțeles cu timpul că fiecare piatră de la Sarmi are propria sa istorie. Sunt amplasate în funcție de planetele pe care le reprezintă și cu care intră în rezonanță.

Unii ar spune, ce planete, ce rezonanță? Iar eu i-aș așeza într-un loc vizibil unde se formează mareele… păi ce, în cazul mareelor nu vorbim de influența energetică a lunii asupra Pământului? Am mers, am învățat, am aprofundat.

Pe mine, acele locuri, m-au ajutat să mă centrez, să mă vindec și să-mi găsesc echilibrul. Am plâns, am râs, am lucrat intens cu mine. Mi-am dat voie să fiu imperfectă și să mă întâlnesc cu umbra mea. Mi-am dat voie să fiu Eu.

 

Am lăsat înțelepciunea stramoșilor să mă atingă la Sanctuarul Înțelepților și, nu numai.

Am îmbinat în modul cel mai armonios Spiritualitatea acelor locuri cu Psihologia, cu tot ceea ce învățasem de-a lungul vieții.

Mi-am evaluat viața: social, profesional, relațional. Prin toate metodele și tehnicile învățate, fie că e vorba de psihologie sau terapii alternative, mi-am curățat bagajul mental, emoțional, sufletesc. A trebuit să fac o adevărată curățenie în viața mea, am eliminat balastul (tipare, credințe greșite, frici) și m-am reconstruit.

 

Iubesc Sarmisegetuza pentru că energia acelor locuri m-a ajutat să mă echilibrez, să mă centrez și să intru în contact cu resursele mele, cu puterea interioară.

Munca, eu am făcut-o, nimeni altcineva, dar vibrația locului mi-a dat aripi să zbor, să mă ridic în văzduh, pentru ca mai apoi, să mă regăsesc pe mine.

 

Te îmbrățișez cu drag, Beatrice

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite