Pornind de la intrebarea Ce pot sa fac ca sa am mai multi bani?”, am conceput acest workshop care sa iti ofere raspunsuri si instrumente concrete si eficiente pentru atingerea acestui obiectiv.

 CE VEI INVATA LA ACEST CURS

1. Evaluarea corecta a situatiilor din viata ta

Majoritatea oamenilor isi stabilesc obiective si fac tot felul de planuri in vederea atingerii lor fara sa isi faca mai intai o evaluare corecta a starii prezente si sa ia decizia optima pentru ei.

2. Stabilirea unor obiective concrete si realizabile

Formularea corecta a obiectivului: invatam cum sa formulam corect obiectivul pe care vrem sa-l indeplinim. Si asta pentru ca, in functie de modalitatea in care il formulam, obiectivul poate fi indeplit sau nu.

Exemplu: ”Trebuie sa nu mai fiu sarac”. Atentie: Subsconstientul NU recunoaste negatia si in situatia de fata mesajul transmis dupa care va functiona mintea este ”trebuie sa fiu sarac”. Incerc sa fac mai multi bani. Cuvantul in-cerc (intr-un cerc) duce la un cerc vicios, pentru ca cercul nu are inceput si sfarsit iar mintea poate face aceasta analogie. Mi-as dori sa am mai multi bani. Mi-as dori ramane la stadiul de dorinta si nu de actiune… O sa am mai multi bani. Nici timpul viitor nu ajuta deoarece nu programeaza mintea pentru acum ci pentru un moment incert din viitor. Iar exemplele pot continua….”

3. Identificarea convingerilor care te saboteaza sa-ti indeplinesti obiectivele si indepartarea acestora

Un obiectiv corect stabilit trebuie sa fie sustinut de un sistem de valori si convingeri congruente cu obiectivul stabilit.

In zadar ai stabilit corect un obiectiv daca in subscontientul tau exista programe prin care te sabotezi singur, programe pe care ti le-ai insusit pe parcursul vietii si functioneaza asemeni un program de calculator care ruleaza in permanenta in subconstientul tau si in functie de care tu actionezi ca atare fara sa contientizezi acest lucru. In exemplul de mai sus, programe de genul ”nu o sa ai niciodata bani”, ”mai bine sarac si curat decat bogat si patat”, ”bogatii sunt niste ticalosi”(e adevarat, multi dintre ei sunt asa dar nu toti), ”nu meriti sa ai bani”, etc nu vor face decat sa te saboteze sa-ti indeplinesti obiectivul. La workshop vom invata cum sa identificam aceste programe si sa le inlocuim cu altele benefice care sa ajute la indeplinirea obiectivului propus, acela de a avea bani.

Tipsuri pentru indeplinirea obiectivelor propuse. Ateliere practice. In functie de experienta personala a participantilor vom vorbi de situatii de viata si modalitati concrete de stabilire o obiectivelor, a identificarii programelor sabotorii si inlocuirea acestora cu programe potrivite pentru indeplinirea obiectivului propus.

CU CE PLECI DE LA CURS

  • Sa iti stabilesti corect obiectivul de a face si de a avea bani
  • Sa identifici corect convingerile care te saboteaza sa ai bani
  • Sa inlocuiesti convingerile sabotorii cu convingeri care intaresc obiectivul tau de a avea bani
  • Sa dobandesti un set de intrumente si tehnici care sa te ajute si pe viitor

  Informatii Workshop: 

  • Durata: 7 ore, intre orele 9.00.00-16.00. Coffe break 10.30-11.00;
  • Locatie: Bucuresti, Intrarea Margareta, nr. 10, Sector 2

PRET REDUS 250 lei /  Pret standard 400 lei.

Inscrie-te acum !

Daca te-ai decis sa faci acest pas,  inscrie-te pe mail la adresa viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927 – Beatrice Enachescu.

Te asteptam cu drag, Echipa Viata la Prezent !