Avem nevoie de lucruri frumoase in viata noastra ca sa ne incarcam rezervorul de energie si sa avem resursele necesare pentru indeplinirea obiectivelor noastre.

”Si cum altfel ai putea decat sa-ti petreci timpul cu prietenii langa un semineu in care focul arde jucaus si din cand in cand cate un raset cristalin da de veste ca urmeaza o cascada de rasete” (fragment din cartea Dansand printre Destine)

Am ales cu bucurie sa dam curs dorintelor exprimate si sa organizam excursii in care sa imbinam drumetiile montane cu workshopurile distractive.

  • Durata: 1-3 zile
  • Costuri: se stabilesc punctual pentru fiecare evenimet in functie de durata
  • Detalii: consultati rubrica Evenimente sau scrieti-ne pe mail pentru detalii suplimentare viatalaprezent@gmail.com

Excursiile pe care le organizam reprezinta cadrul cel mai prielnic sa iesim din rutina cotidiana si sa ne incarcam bateriile intr-un mod placut si prietenos. Si bineinteles sa lucram intens cu noi insine astfel incat pe drumul de intoarcere spre casa sa spunem din toata inima ”A meritat!”


”Cum iti pot regasi echilibrul interior ? Ce sa faci sa ai relatii  armonioase cu cei din jur? Cum poti depasi blocajele si fricile  care te impiedica sa ai viata pe care o doresti? Ce te implineste ? Care este scopul tau in viata ?”

Te invitam alaturi de noi sa gasim impreuna cu mult curaj raspunsul la aceste intrebari. Daca te-ai decis sa faci acest pas, inscrie-te pe mail la adresa viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927 – Beatrice Enachescu.

Suntem dornici sa ne cunoastem!
Echipa Viata la Prezent