In cadrul Taberelor de vara ne propunem sa imbinam utilul cu placutul, sa ne distram cu prietenii dar sa si aplicam tehnici specializate menite sa contribuie la cresterea gradului nostru de constienta si gasirea echilibrului interior.

Invatarea prin joc este cea mai eficienta, tocmai de aceea taberele sunt organizate in asa fel incat sa aplicam intr-o maniera diversa informatiile cuprinse in cadrul cursurilor astfel incat rezultatele sa fie optime pentru fiecare participant.

Ne propunem sa manifestam emotia, sa stimulam intuitia, sa ne intelegem personalitatea pentru ca la final sa avem toate resursele necesare pentru a ne indeplini aspiratiile.

Structura:

Dimineata si seara avem ateliere practice iar in cursul zilei vizitam obiective turistice sau facem drumetii in locuri cu o inalta incarcatura energetica care ne ajuta in dezvoltarea noastra personala.

Durata: 5-7 zile

Costuri: se stabilesc punctual pentru fiecare evenimet in functie de durata

Detalii: consultati rubrica Evenimente sau scrieti-ne pe mail pentru detalii suplimentare viatalaprezent@gmail.com

_____________________________________________________________________

”Cum iti pot regasi echilibrul interior ? Ce sa faci sa ai relatii  armonioase cu cei din jur? Cum poti depasi blocajele si fricile  care te impiedica sa ai viata pe care o doresti? Ce te implineste ? Care este scopul tau in viata ?”

Te invitam alaturi de noi sa gasim impreuna cu mult curaj raspunsul la aceste intrebari. Daca te-ai decis sa faci acest pas, inscrie-te pe mail la adresa viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927 – Beatrice Enachescu.

Suntem dornici sa ne cunoastem!
Echipa Viata la Prezent