Curs Avansat
Rescrie-ti Povestea Vindecând Traumele de Neam !

💜 Începând cu 19 noiembrie, vă invit să aprofundăm informațiile prezentate în trainingul gratuit printr-un P𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 A𝐯𝐚𝐧𝐬𝐚𝐭 destinat vindecării traumelor de neam.
Timp de 4 săptămâni vom crea o experiență unică de conștientizare, acceptare și vindecare a traumelor de neam, abia aștept 🤗.

Cursul cuprinde 4 module avansate de conștientizare, vindecare a traumelor transgenerationale și schimbare a memoriei celulare;
𝐁𝐎𝐍𝐔𝐒: 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐥𝐚̆

Cursul este online și se susține pe platforma Zoom într-un cadru select și privat. Ne vom întâlni într-o conferință ZOOM timp de 4 ore pentru desfășurarea fiecărui modul. Cursul este destinat celor care se simt pregătiți să meargă la următorul nivel și să vindece în profunzime traumele de neam prin exerciții și tehnici avansate ghidate de un specialist cu expertiză în domeniu.

Ce Primești La Acest Curs?

✅𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝟏: se întocmește psihogenogramă și se identifica loialitățile inconștiente pe latură maternă și paternă.
✅𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝟐: vom identifica împreună actele simbolice în funcție de loialitățile inconștiente descoperite în propria psihogenogramă.
✅𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝟑: se lucrează asupra unor aspecte subtile din psihogenogramă: copilul de substituție (copilul care vine după un avort sau după o pierdere de sarcină). Ce se întâmplă cu el și cum poate ieși dintr-un rol care nu-i aparține; Vom vorbi despre rangul nașterilor în familie și vom echilibra energiile prin recunoașterea rangului de drept al fiecărui membru al familiei. Totodată, vom vorbi despre sindromul de aniversare cum se manifestă în arborele genealogic și cum se vindecă.
✅𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝟒: vom vindeca legătură cu energia feminină (cu latura feminină), respectiv vom lucra iubirea, capacitatea de a iubi și a fi iubită. Analizăm pe psihogenogramă unde a intervenit primul blocaj la nivel de iubire, urmând să facem împreună pași siguri către vindecare prin metode specifice și avansate.

Trei Din Intențiile Mele Pentru Tine, în acest curs:
✅1. Să conștientizezi traumele din neamul tău și să observi cum le-ai purtat fără să-ți dai seama
✅2. Să înveți să schimbi memoria celulară
✅3. Să pornești pe drumul vindecării și să începi să trăiești propria poveste de viață așa cum ți-o dorești

Structura Pas cu Pas

Modalitate de desfășurare: Cursul se desfășoară în 4 module online, de aproximativ 4 ore fiecare începând cu data de 19.nov.2022.
🍀 𝐁𝐎𝐍𝐔𝐒: 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐥𝐚̆

Perioada de desfășurare:
• 𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝐈 – 𝟏𝟗 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟎
• 𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝐈𝐈 – 𝟐𝟔 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟎
• 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐥𝐚̆: 𝟐𝟕 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟎 – 𝟏𝟕
• 𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 – 𝟏𝟎 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟎
• 𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝐈𝐕 – 𝟏𝟕 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟎

Preț: 3000 lei
Plata se face în contul de mai jos pâna la data de 18 noiembrie 2022.
Cont IBAN: RO75BTRLRONCRT0578943001
Enachescu Beatrice Luiza – Cabinet Individual de Psihologie
Banca: Transilvania
Plata se poate eșalona in 3 tranșe la cerere. Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.
Accesul la curs in cazul in care se optează pentru plata eșalonată se face în baza plații primei tranșe.

Detalii înscriere:
telefon: 0753481744
e-mail: beatrice@viatalaprezent.ro
sau mesaj privat pe WhatsApp/Facebook
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015363751274

La Ce Sa te Aștepți De la Acest Curs Avansat?

Șamanii au o poveste foarte frumoasă despre destin, ei cred cu tărie că omul la naștere primește 2 cărți de viață, o carte de aur și o carte de argint.

Cartea de argint are paginile scrise cu istoria neamului sau … o istorie pe care copilul o preia în mod inconștient și o transpune în propria lui viață, ajungând să trăiasca istoria de viață a străbunilor săi.

Cartea de AUR are paginile goale … iar copilul intră în posesia ei când se eliberează de istoria strămoșilor săi și începe să-și scrie propria poveste de viață, așa cum își doreste el…

Abia atunci, el devine propriul stăpân al vieții sale.

Întrebarea mea pentru tine este: TU te-ai eliberat de traumele strămoșilor tăi? Ai intrat în posesia cărții de aur?  A cui viață o trăiești în momentul de față, a ta sau a strămoșilor tăi?

Cu toții avem secrete de familie sau “scheleți în dulap”...

Un copil nelegitim, ascunderea identității unui părinte, incestul, violuri, închisoarea, violențe domestice, escrocheriile, trădările, falimentul, dependențele (alcool, sex, droguri), avorturi, dispariția unor membri de familie, bolile psihice, delapidări, dolii neținute sau despre care nu vorbește nimeni,  persoane renegate – oaia neagră a familiei…

Toate acestea îți dictează cursul vieții într-o masură mult mai mare decât ai putea crede. Fără conștientizare și acțiune intentională de iubire, moștenirea pe care ai primit-o te poate face sa te simți neputincios și mic. Depinde de tine:

“Ce alegi să faci cu această moștenire?!

Îți vei purta trecutul ca pe un coș plin de mânie sau vei lua ce îți trebuie din cos și îți vei croi propriul drum de viață?”

Acest Curs Avansat Este Potrivit Pentru Tine Dacă…

  • Vrei sa beneficiezi de o experiență care îți va schimba viața și vrei să lucrezi aplicat și eficient la cauza problemelor tale actuale
  • Dacă vrei să iubești și să fii iubită cu adevărat, pentru cea mai autentică versiune a ta (un mic secret: e musai să te împaci cu latura feminină din neamul tău!)
  • Vrei să devii intuitiv și să îți conectezi mintea rațională cu emoțiile și sentimentele astfel încât să ”spargi” orice tipare toxice și să evoluezi rapid
  • Vrei să te eliberezi de povara și suferințele strămoșilor tăi și să începi să scrii în propria Carte de Aur cu tot ce ai visat vreodată să ai și n-ai avut curajul să ceri
  • Vrei să lași copiilor tăi ”o moștenire curată,” fără temeri și traume care să-i țină în cercul vicios al suferinței

Dacă ai răspuns “DA!” la toate aceste puncte, te invit cu drag la Cursul Avansat: Rescrie-Ți Povestea vindecând traumele de neam!

Te voi însoți în cea mai frumoasă și palpitantă călătorie pe care ai făcut-o vreodată, călătoria către tine însăți/însuți … chiar mai palpitantă și cu mai multă adrenalină decât cu parapanta, cu motocicleta sau cu schiurile.

Meriți această experiență, nu-i așa?

 

P.S. Daca vrei sa afli cateva informatii despre traumele de neam, te invit pe Canalul de Youtube unde am postat Trainingul Gratuit Vindeca-ti traumele de neam!, unde am facut o scurta introducere in fascinanta lume transgenerationala https://www.youtube.com/@BeatriceEnachescuPsihoterapeut

Te astept cu drag, Beatrice