Pornind de la intrebarea ”Ce pot sa fac sa am viata pe care mi-o doresc ?”, am conceput acest curs care sa iti ofere raspunsuri si instrumente concrete pe care le poti utiliza eficient pentru a-ti schimba in bine viata.

Daca ti-ar cere cineva sa te gandesti la cateva persoane pe care le consideram implinite, cu surprindere vei constata ca persoanele la care te-ai gandit au o trasatura comuna si anume MENTALITATEA DE INVINGATOR. Dar nu iti imaginati ca ei au ajuns pur si simplu acolo, nu, cu siguranta au muncit, au luptat, au trait esecuri si dezamagiri dar si bucurie si victorie, pentru ca au crezut in idealul lor. Parerea celorlalti nu a contat, nici macar atunci cand au trait acele dezamagiri pentru ca dorinta lor a fost mai puternica decat parerea celorlalti. Iar oamenii acestia au facut ceva fantastic: au luat fiecare incercare ca o experienta de viata si nu ca pe un esec, au devenit mai puternici si mai intelepti cu fiecare incercare. Si au reusit din plin.

Ceea ce au facut ei poti face si tu! In fiecare om salasluieste o forta mentala impresionanta pe care daca stii sa o folosesti, o poti face sa lucreze in favoarea ta.

 CE VEI INVATA LA ACEST CURS

  • VEI STI Sa evaluezi obiectiv propria atitudine. 
  • Cum poti sa-ti schimbi atitudinea
  • Cum poti sa iti transformi atitudinea in actiune.
  • Sa identifici cauzele care genereaza o atitudine negativa. Identificarea sistemului de convingeri care genereaza o atitudine negativa. Implementarea unui sistem de convingeri care genereaza o atitudine pozitiva.
  • Sa elimini atitudinea negativa si sa o transformi in atitudine pozitiva.
  • Sa gasesti propriul drum pentru indeplinirea aspiratiilor din viata personala si profesionala.
  • Automotivarea. Cum sa te motivezi si cum sa devii motivant pentru ceilalti
  • Motivarea + actiune = calea sigura spre succes

Tipsuri pentru indeplinirea obiectivelor propuse: Ateliere practice.

Curs MOTIVATIE SI ATITUDINE – Pentru mai multe informatii consultati sectiunea EVENIMENTE

  • Durata cursului – 2 zile (sambata si duminica) intre orele: 10.00 – 18.00. Coffe break: 11.00-11.30; Pauza de masa: 13.00-14.00
  • Locatie: Bucuresti, Intrarea Margareta, nr. 10, Sector 2

PRET REDUS: 320 lei. Pret standard: 575 lei .

CU CE PLECI DE LA CURS: Vei pleca cu un ingredient fabulos: o atitudine mentala pozitiva puternica ”care va crea miracole mai mult decat orice medicament minune!” P. Neal

Inscrie-te acum!

Daca te-ai decis sa faci acest pas, inscrie-te pe mail la adresa viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927 – Beatrice Enachescu.

Te asteptam cu drag, Echipa Viata la Prezent