Pornind de la intrebarea ”Ce pot sa fac ca sa imi indeplinesc toate obiectivele stabilite pentru azi?, am conceput acest curs care sa iti ofere raspunsuri si instrumente concrete pe care le poti utiliza eficient pentru a nu te mai confrunta cu binecunoscutul cliseu ”nu am timp de nimic…”.

CE VEI INVATA LA ACEST CURS

1. Identificarea celor mai importante obiective la momentul de fata. Stabilirea unei diferentieri intre lucrurile cu adevarat importante in viata ta si lucrurile pentru care aloci cel mai mult timp.

2.Stabilirea unor scopuri clare si precise (TO DO LIST) – PRIORITIZARE

Mintea umana functioneaza asemeni unui calculator iar cand stie ca are de indeplinit anumite obiective isi dozeaza energia pentru indeplinirea acelor obiective. Chiar daca aparent nu te mai focusezi constient pe anumite obiective, ”aluatul din inconstient dospeste” si la momentul potrivit gasesti solutia ideala.

3. Eliminarea hotilor de timpi. Daca nu este necesar sa va ascultati vecina povestind o jumatate de ora despre acelasi subiect cu care v-a obisnuit de mult timp, nu o faceti!

4. Planificarea timpului – PLANIFICARE 

Organizarea timpului inseamna intocmirea unui plan realist in care sunt inserate atat activitatile prioritare cat si cele pe care doresti  sa le faci fara a bate in cuie aceasta lista. Eficientizarea inseamna si creativitate in sensul ca alternezi momentele dificile cu cele mai usoare. Si bineinteles, oferiti-va Recompense!

5. Utilizarea optima a timpului in care esti in forma maxima – ORGANIZARE

Fiecare dintre noi avem un bioritm propriu care este diferit de la o persoana la alta, in functie de care ne dam seama ca in anumite momente ale zilei avem un randament maxim iar in altele unul mai scazut.  Scopul este ca fiecare sa constientizez acest bioritm si sa stabileasca in functie de acesta, momentele care necesita un grad de atentie sau efort mai mare pentru a fi rezolvate in momentele de maxima eficienta.

Tipsuri pentru indeplinirea obiectivelor propuse. Ateliere practice. In functie de experienta participantilor vom vorbi despre identificarea ”hotilor de timp” si eliminarea pe cat posibil precum si despre situatii de viata si modalitati concrete de eficientizare a timpului.

Informatii Curs TIME MANAGEMENT si EFICIENTA PERSONALA: consultati pagina Evenimente

  • Durata cursului – 2 zile, sambata si duminica intre orele: 10.00-18.00. Coffe break: 11.00-11.30; Pauza de masa: 13.00-14.00.
  • Locatie: Bucuresti, Intrarea Margareta, nr. 10, Sector 2

PRET REDUS: 325 lei. Pret standard: 600 lei.

CU CE PLECI DE LA CURS: In urma participarii la acest curs intelegi ca timpul este cea mai importanta resursa care este la indemana tuturor. Daca stim sa-l investim eficient ne va recompensa cu bucurii cotidiene presarate in oceanul vietii.

Inscrie-te acum!

Daca te-ai decis sa faci acest pas, inscrie-te pe mail la adresa viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927 – Beatrice Enachescu.

 Te asteptam cu drag, Echipa Viata la Prezent