Feminitatea este impodobirea divina a umanitatii. Isi gaseste expresia in calitatile tale de a putea iubi, in delicatetea, stralucirea, sensibilitatea, creativitatea ta, farmecul tau, gratia, bunatatea, demnitatea si taria ta interioara.” James E. Faust

Fiecare din noi are trasari feminine si masculine insa ponderea pe care o acordam uneia sau alteia ne definiste cum suntem, mai energice sau mai senzuale.

Nu trebuie sa uitam ca in anumite situatii de viata ne avantajeaza sa exprimam trasaturile masculine caracterizate prin scop, actiune, perseverenta, indarjire pentru indeplinirea acelui scop, in timp ce in alte situatii de viata ne avantajeaza exprimarea trasaturilor feminine caracterizate prin simtire, daruire, creativitate. Aceste trasaturi pot fi imbinate armonios atat la servici cat si in familie, in relatie cu ceilalti sau cu tine insuti.

Asa de exemplu, la locul de munca cand trebuie sa iti indeplinesti sarcinile cu indemanare si constinciozitate faci apel la trasaturile masculine fara insa a o suprima cu totul pe cea feminina. De cele mai multe ori se intampla sa te lasi antrenat in energia masculina si sa o uiti sa o exprimi pe cea feminina. Nu trebuie sa o cauti in afara ta pentru ca ea este in tine ci pur si simplu trebuie doar sa o ajuti sa se manifeste pentru ca a uitat sa se exprime fiind suprimata de tine in mod voluntar sau involuntar.

Si culmea, ghici ce apreciaza un barbat la o femeie ?! Da, este vorba chiar de Feminitatea Ta!

CE VEI INVATA LA ACEST WORKHOP

In cadrul workshopului vom vorbi despre ceea ce ar fi bine sa faci ca sa lasi energia feminina prezenta in tine sa se exprime in cel mai frumos mod cu putinta! Si bineinteles vom exersa prin diferite jocuri de rol modalitati de exprimare a feminitatii! Vei deveni constienta de puterea ta interioara si de cat de usor este sa atragi privirile asupra ta in mod cat se poate de natural. Siguranta de sine, stima de sine crescuta, atitudinea pozitiva, increzatoare si orientarea empatica spre cei din jur sunt ingrediente care sustin exprimarea propriei feminitati.

Informatii Workshop

Durata: 5 ore, intre 9.00 -14.00, Coffe break 10.30-11.00.
Locatie: Bucuresti, Intrarea Margareta, nr. 10, Sector 2
PRET REDUS: 125 lei Pret standard: 200 lei.

“Dumnezeu le-a daruit femeilor intuitia si feminitatea. Utilizata asa cum trebuie, aceasta combinatie aiureste cu usurinta creierul oricarui barbat pe care l-am intâlnit vreodata.” Farrah Fawcett

Inscrie-te acum !

Daca te-ai decis sa faci acest pas, inscrie-te pe mail la adresa viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927 – Beatrice Enachescu.

Te asteptam cu drag, Echipa Viata la Prezent !