CALATORIA EXPERIENTIALA EXPRIMA-TI FEMINITATEA 

Am creat un curs de 5 zile sub forma unei calatorii fascinante denumita “Exprima-ti Feminitatea – Descopera cine esti si ce poti TU cu adevarat” in care o data pe an, 10 femei indraznete pornesc in aceasta calatorie care le va schimba viata pentru totdeauna.

De ce Feminitate?

„ Pentru ca Feminitatea este impodobirea divina a umanitatii. Isi gaseste expresia in calitatile tale de a putea iubi, in delicatetea, stralucirea, sensibilitatea, creativitatea ta, farmecul tau, gratia, bunatatea, demnitatea si taria ta interioara.” James E. Faust

Nu trebuie sa o cauti in afara ta pentru ca ea este in tine ci pur si simplu trebuie doar sa o ajuti sa se manifeste pentru ca a uitat sa se exprime fiind suprimata de tine in mod voluntar sau involuntar.

Ghici ce apreciaza un barbat la o femeie ?! Da, este vorba chiar de Feminitatea Ta!

In ce consta:

In timpul calatoriei vom manifesta energia feminina prezenta in tine in cel mai frumos mod cu putinta!  Vei deveni constienta de puterea ta interioara si de cat de usor este sa atragi privirile asupra ta in mod cat se poate de natural.

Siguranta de sine, stima de sine crescuta, atitudinea pozitiva, increzatoare si orientarea empatica spre cei din jur sunt ingrediente care sustin exprimarea propriei feminitati.

 CUM STII CA ACEASTA CALATORIE ESTE POTRIVITA PENTRU TINE?

Daca…

  • Vrei sa descoperi adevarata ta putere interioara
  • Esti motivata sa te descoperi pe tine
  • Vrei sa-ti manifesti stralucirea si creativitatea
  • Vrei sa beneficiezi de o experienta care iti va schimba viata

Atunci DA, cu siguranta este PENTRU TINE

Daca esti gata cu adevarat sa pornesti si sa te dedici acestei calatorii, TU o vei sti.

Dumnezeu le-a daruit femeilor intuitia si feminitatea. Utilizata asa cum trebuie, aceasta combinatie aiureste cu usurinta creierul oricarui barbat pe care l-am intâlnit vreodata.” Farrah Fawcett

Esti gata sa pornesti? Atunci completeaza formularul si insoteste-ma in aceasta aventura!