Vrei sa schimbi ceva in viata ta si nu stii de unde sa o pornesti ? Simti ca nu iti gasesti locul, ca ai vrea sa faci si altceva si ai nevoie de o directie? Te invitam intr-o calatorie fascinanta, in care sa te descoperi pe tine si sa intalnesti oameni asemeni tie, dornici sa devina maestri ai propriei vieti.

Vino la Cursul ”Gaseste-ti echilibrul interior” si afla informatii si tehnici fundamentale care te vor ajuta sa obtii raspunsul la aceste intrebari. Acesta este un curs de dezvoltare personala prin care inveti cum sa dai la o parte grijile cotidiene, sa scoti la lumina ceea ce te defineste cu adevarat si sa te orientezi spre ”drumul corect”.

Cui se adreseaza cursul Gaseste-ti echilibrul interior: tuturor celor care doresc sa-si gaseasca o stare de liniste interioara care sa le permita sa se bucure de prezent.

Ce castigi daca participi:

Vei afla cum sa iti evaluezi corect situatiile din viata ta; sa identifici convingerile prin care te sabotezi singur si sa le inlocuiesti cu convingeri sanatoase care iti fac viata mai usoara si mai frumoasa
Sa iti stabilesti obiective concrete si realizabile; sa stii cum sa iti dozezi energia si resursele tale pentru realizarea obiectivelor
Sa iti repartizezi echilibrat obiectivele pe toate palierele vietii (profesie, familie, sanatate, viata sociala, palierul personal ce tine de hobby, interese, etc)
Vei avea un mentor care te va insoti in aceasta calatorie si te va indruma catre urmatoarele decizii din viata ta.

 Ce pierzi daca nu participi:

Ocazia sa faci cunostiinta cu Tine insuti
Oportunitatea sa intelegi ca dispui de resurse nelimitate si folosite eficient acestea te pot conduce pe drumul corect
Sa iti da seama ca subcontientul tau are rezolvare la toate situatiile din viata ta dar pentru asta trebuie sa-ti dai voie sa te asculti
Sa faci un pas catre lucrurile care desi pareau aproape imposibil de realizat acum devin posibile
Sa intalnesti oameni cu preocupari comune in domeniul dezvoltarii personale, dornici sa porneasca la un drum de transformare si sa ajunga la echilibru interior.


Ce vei invata la acest curs

  1. Evaluarea corecta a situatiilor din viata ta. Majoritatea oamenilor isi stabilesc obiective si fac tot felul de planuri in vederea atingerii lor fara sa isi faca mai intai o evaluare corecta a starii prezente si sa ia decizia optima pentru ei. Spre exemplu, este mai usor sa urci pe Vf. Omul din Muntii Bucegi pe timp de vara decat pe timp de iarna… anotimpul racoros presupunand un antrenament in conditii speciale si o echipare corespunzatoare.
  2. Stabilirea unor obiective concrete si realizabile. Formularea corecta a obiectivului: invatam cum sa formulam corect obiectivul pe care vrem sa-l indeplinim. Si asta pentru ca, in functie de modalitatea in care il formulam, obiectivul poate fi indeplit sau nu.
    Exemplu: ”Trebuie sa nu mai fiu grasa”. Atentie: Subsconstientul NU recunoaste negatia si in situatia de fata mesajul transmis dupa care va functiona mintea este ”trebuie sa fiu grasa”. Incerc sa slabesc. Cuvantul in-cerc (intr-un cerc) duce la un cerc vicios, pentru ca cercul nu are inceput si sfarsit iar mintea poate face aceasta analogie. Mi-as dori sa slabesc 5 kg. Mi-as dori ramane la stadiul de dorinta si nu de actiune…O sa slabesc 5 kg. Nici timpul viitor nu ajuta deoarece nu programeaza mintea pentru acum ci pentru un moment incert din viitor.Exemplele pot continua: ”De maine nu mai fumez….” Vino alaturi de noi sa afli secretul si modalitatea corecta in care sa-ti stabilesti scopuri concrete si realizabile!
  3. Identificarea convingerilor care te saboteaza sa-ti indeplinesti obiectivele si indepartarea acestora. Un obiectiv corect stabilit trebuie sa fie sustinut de un sistem de valori si convingeri congruente cu obiectivul stabilit. In zadar ai stabilit corect un obiectiv daca in subscontientul tau exista programe prin care te sabotezi singur, programe pe care ti le-ai insusit pe parcursul vietii si functioneaza asemeni un program de calculator care ruleaza in permanenta in subconstientul tau si in functie de care tu actionezi ca atare fara sa contientizezi acest lucru. In exemplul de mai sus, programe de genul ”vei fi toata viata grasa”, ”nu o sa ai ce manca”, ”nu meriti sa fi fericita”, etc nu vor face decat sa te saboteze sa-ti indeplinesti obiectivul. La curs vom invata cum sa identificam aceste programe si sa le inlocuim cu altele benefice care sa ajute la indeplinirea obiectivelor propuse.
  4. Repartizarea echilibrata a obiectivelor pe toate palierele vietii (profesie, familie, sanatate, viata sociala, palierul personal ce tine de hobby, interese, etc). Vei intelege modalitatea in care sa stabilesti un plan de actiune personalizat pentru dezvoltarea ta in contextul carierei, educatiei, vietii sociale sau al celui familial. Vei aborda toate directiile de dezvoltare personala: fizic, emotional, mental si sufletesc.
  5. Tipsuri pentru indeplinirea obiectivelor propuse.

Ateliere practice. In functie de experienta personala a participantilor vom vorbi de situatii de viata si modalitati concrete de stabilire o obiectivelor, a identificarii programelor sabotorii si inlocuirea acestora cu programe potrivite pentru indeplinirea obiectivelor propuse.

Perioada: 14-15 Octombrie 2017; Durata curs: sambata si duminica – 10.00 -18.00.
Locatie: Bucuresti, Intrarea Margareta, nr. 10, Sector 2 (reper Foisorul de Foc)
Pret Curs: 750 lei; Pret standard : 545 lei

Participarea la evenimentele noastre sunt in limita locurilor disponibile. Asigura-ti locul aici: viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927 Beatrice Enachescu.
Te asteptam cu drag! Echipa Viata la Prezent


Din experienta celorlalti 🙂

Maria Rosu: Ador sa lucrez cu Beatrice pentru ca este un om foarte pasionat de ceea ce face, isi adapteaza metodele si stilul de lucru in functie de ceea ce tu ai de rezolvat si te face sa te simti comfortabil si degajat. Faptul ca poate aborda “problema” pe care o ai folosindu-se de mai multe tehnici: theta,regresie si altele, aduce plus valoare sedintelor de terapie si te ajuta sa o constientizezi si sa o rezolvi.

Crina Gavrila: Cursul a fost foarte interesant, am primit multe raspunsuri pe care cei drept le cautam de ani de zile si am inteles ca nimic nu e intamplator si ca venim sa rezolvam anumite aspecte din viata noastra pe care ni le-am asumat ca si lectii de viata. Mai mult, ordinea si claritatea cu care sunt prezentate informatiile in curs iti da sansa sa-ti dai seama ca orice situatie are o rezolvare si ca scopul cursului este cat se poate de realizabil: poti sa ajungi la echilibru interior!

Ionut M.: Un curs plin de informatii utile prin care am inteles ca nu ne este de nici un ajutor sa dam vina pe ceilalti ci sa incercam sa vedem ce avem de rezolvat cand apare in viata noastra o anumita situatie sau persoana. Am inteles cum sa valorificam tot ceea avem in prezent, cum sa prevenim conflictele si sa ne armonizam relatiile de cuplu ca sa ajungem la echilibru. O prezentare bazata pe interactiunea cu participantii, destinsa si in mod sigur folositoare.