Pornind de la ideea ca emotile joaca un rol important in viata fiecaruia dintre noi si din prisma acestora putem avea sau nu relatii armonioase cu cei din jurul nostru, am conceput acest curs care sa iti ofere raspunsuri si instrumente concrete si eficiente pentru atingerea acestui obiectiv.

Spre deosebire de coeficientul de inteligenta (IQ) care reprezinta potentialul genetic cu care te nasti, coeficientul emotional EQ, poate fi invatat, dezvoltat si imbunatatit la orice varsta. El reprezinta imbinarea abilitatilor personale cu experienta, adica maturitatea emotionala care iti obtine promovarea in cariera aleasa. Asta explica de ce oameni cu acelasi IQ ,unii au reusit iar altii nu, pentru ca unii au stiut sa-si controleze emotiile, sa si le stapaneasca si sa isi puna in valoare aptitudinile intr-o maniera optima pentru ei iar ceilalti nu.Inteligenta emotionala nu este opusul inteligentei si nici triumful inimii asupra creierului ci este intersectia unica dintre cele doua.

CE VEI INVATA LA ACEST CURS

  1. Constientizarea propriilor emotii
  2. Determinarea punctelor forte si a limitarilor
  3. Efectul emotiilor asupra comportamentului tau si impactul asupra celorlalti
  4. Obtinerea abilitatilor de a face fata in mod eficient stresului si frustrarii
  5. Auto – motivarea, dorinta de a fi flexibil si sa te adaptezi la schimbare
  6. Moduri de a gestiona corect emotiile in functie de situatie.
  7. Tipsuri pentru indeplinirea obiectivelor propuse. Ateliere practice in care vom exersa diferite situatii de viata in care vom gestiona corect emotiile in functie de specificul fiecarei situatii.

Dezvoltarea inteligentei emotionale reprezinta intelegerea si gestionarea emotiilor pentru a crea relatii armonioase cu cei din jur. Acest lucru se realizeaza prin integrarea elementelor definitorii ale inteligentei emotionale:- intelegerea mai buna a propriilor emotii; – gestionarea eficienta a propriilor emotii; – intelegerea mai buna a celor din jur; – crearea de relatii mai bune la toate nivelele

Informatii curs INTELIGENTA EMOTIONALA

Durata cursului – 2 zile (sambata si duminica) intre orele: 10.00-18.00. Coffe break: 11.00-11.30, Pauza de masa: 13.00-14.00
Locatie: Bucuresti, Intrarea Margareta, nr. 10, Sector 2
Perioada – consultati sectiunea EVENIMENTE.
PRET REDUS: 325 lei. Pret standard: 600 lei.

CU CE PLECI DE LA CURS

Prin parcurgerea acestui curs vei intelege in profunzime ce se intampla la nivel emotional, vei invata sa iti gestionezi emotiile intr-o maniera constructiva si sa iesi repede din blocaje pentru a putea bucura de ceea ce iti ofer viata cu micile ei placeri cotidiene!

Inscrie-te acum !

Daca te-ai decis sa faci acest pas, inscrie-te pe mail la adresa viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927 – Beatrice Enachescu.

Te asteptam cu drag, Echipa Viata la Prezent