ESTI GATA SA DAI UN NOU SENS VIETII TALE?

SIMTI CA E MOMENTUL  sa schimbi ceva in viata ta? Ai impresia ca nu traiesti viata pe care o doresti, ca timpul parca iti fuge printre degete, job-ul iti ocupa destul de mult timp, nu castigi cat ai vrea, esti stresat si nemultumit, nu mai ai timp si pentru tine?

Iar altii au mai mult noroc decat tine? Banii le vin cu usurinta, partenerul de viata este mai intelegator, copii sunt ascultatori, au o sanatate buna si mai au timp si sa se distreze?

FA PRIMUL PAS SI RECUNOASTE ca lucrurile nu merg atat de bine in viata ta, fie ca vorbim de relatia de cuplu, de copii, job, bani, business-ul tau, parinti sau chiar relatia cu tine, lipsa timpului, etc.

Si DA, afla ca se poate, POTI sa schimbi si sa dai un nou sens vietii tale! Poti sa ai viata pe care o doresti si o meriti din plin!

Si eu am fost intr-un moment de cumpana al vietii mele si am decis sa-mi reconstruiesc viata pas cu pas.

La varsta de 38 ani m-am trezit intr-un moment de colaps total in viata mea pe toate planurile: sanatate, profesional, social, sufletesc. M-am trezit intr-un vartej al vietii in care lucrurile au scapat de sub control iar doctorii au ridicat din umeri. “De ce, Doamne ? De ce ?” am intrebat pana intr-o seara in care mi-am facut testamentul in fata lui Dumnezeu, povestindu-i precum un copil, despre viata, eforturile si incercarile mele. Dar ceea ce am facut cel mai important, am renuntat sa mai lupt cu temerile si fricile mele spunandu-i totodata din tot sufletul ca eu vreau sa traiesc pentru ca am multe lucruri frumoase de facut si de experimentat. Mi-am dorit atat de mult sa traiesc incat am anulat programul mental  pe care cu multi ani in urma mi-l implantasem in subconstient. Tot atunci am inteles ca Dumnezeu nu pedepseste si ca tot ce ni se intampla este consecinta faptelor si gandurilor noastre.

Prin toate metodele si tehnicile invatate mi-am curatat bagajul mental, emotional, sufletesc. A trebuit sa fac o adevarata curatenie in viata mea, am eliminat balastul si m-am reconstruit. Am pornit cu mult curaj si o mare sinceritate in cea mai fascinanta si aventuroasa calatorie, cea catre mine insami. Am inceput prin a-mi recladi fundatia (am eliminat multe tipare si frici, am schimbat credinte si convingeri gresite), mi-am construit o noua relatie cu partenerul de viata si m-am reorientat profesional alegand sa fac ceea ce imi place. Iar sanatatea mi-am recapatat-o cand am ajuns sa fac pace cu mine.

Si iata-ma facand AZI ceea ce ma implineste cu adevarat: sunt psiholog, trainer, mentor, consilier dezvoltare personala si fac ceea ce imi place si ma pricep cel mai bine: sa incurajez si sa indrum oamenii pe drumul cunoasterii de sine ca sa-si traiasca viata la care aspira si pe care o merita pe deplin!

Iubesc oamenii si povestile lor de viata. Cred ca nimic nu e intamplator si DACA EU AM PUTUT, CU SIGURANTA POTI SI TU, suflete drag, sa pornesti pe drumul cunoasterii de sine, sa-ti reconstruiesti viata ca sa te bucuri din plin de ea!

Cum o fac ?

In stilul meu propriu, cu multa daruire si iubire. Tot la 38 ani am invatat cea mai frumoasa lectie a vietii: iubirea neconditionata. Am inteles ca Iubirea este energia cu cea mai mare vibratie din Univers care are puterea sa alchimizeze totul in jurul ei. Ea are puterea sa transforme emotiile, sentimentele de vibratie joasa in ceva sublim. Iar viata ta, daca tu vrei cu adevarat, se poate transforma in ceva sublim.

TU esti pregatit sa faci acest pas?

Daca te-ai hotarat sa schimbi in bine viata ta, te invit sa aplici AICI ca sa ne cunoastem si sa vedem cum putem lucra impreuna.

Cu drag, Beatrice