Dacă te-ai decis 100%  sa mergi la următorul tău nivel și vrei sa afli răspunsul la întrebările de mai jos:
  • Cum poți să faci trecerea de la gândirea negativă la cea pozitivă?
  • Ce poți face CONCRET ca să-ți îndeplinești într-un timp cât ma scurt obiectivele?
  • Cum poți să dobândești control asupra vieții tale?
  • Cum poți să iei cele mai bune decizii?
  • Cum poți să-ți să-ți gestionezi mult mai bine emoțiile si stresul?
  • Cum poți să ajungi la echilibru intre viața profesională și cea familiară?

Înseamnă ca ești gata sa pornești în cea mai aventuroasă călătorie în care îți învingi fricile ca să atingi cele mai îndrăznețe obiective.

Sunt oameni care doar concurează cu cei din jur iar alții care doresc să se perfecționeze și să devină cea mai bună versiune a lor.

Te invit sa te uiți în jur și să-mi spui ce vezi mai mult: excelență sau mediocritate? Acum, te rog, să te întrebi cum vrei sa fii, ”mediocru sau remarcabil?” În functie de răspunsul la această întrebare, vei ști ce sa faci mai departe, dacă merită sau nu să investești în tine.

Si DACĂ te-ai hotărât sa faci o schimbare în viata ta, sa dai un NOU SENS VIEȚII TALE și să o duci la nivelul de EXCELENȚĂ, te invit la Programul de Coaching pentru Performanță.

În ce constă?

Coaching pentru Performanță este un program care se derulează pe parcursul a 3 luni în care experimentezi mai multe transformări în zone-cheie ale vieții tale. Te voi însoți și te voi ajuta pe tot parcursul celor 12 săptămâni:

Coaching-ul descătușează potențialul oamenilor cu scopul de a le maximiza performanțele.

Cum știi că acest program este potrivit pentru tine?

Acest Program de Coaching pentru Perfomanță este destinat celor care vor să acționeze și să iasă din zona lor de confort ca să schimbe în BINE viața lor. Este pentru cei ,care nu doar spun, dar și fac ceva concret ca să obțină satisfacții și împliniri pe toate palierele vieții lor: familie, carieră, relație de cuplu, bani, sănătate.

Coaching-ul este nu doar o tehnică pe care o poți mânui și aplica in circumstanțe bine precizate. Este o modalitate de a conduce și de a-ți gestiona propria viață, o manieră de a trata oamenii, un fel de a gândi, un fel de a fi – de a fi ÎNVINGĂTOR.

Coaching-ul transformațional este inteligenta emoțională pusă în practică; reprezintă cea mai puternică modalitate prin care se pot dezvolta competențele inteligenței emoționale care s-au dovedit necesare pentru a crea performanțe înalte.

Programul are ca SCOP adoptarea și exersarea unei mentalități de coaching pentru cei care doresc performanța, despre cum să-ți valorifici întreg potențialul și să-ți folosești toată înțeleciunea acumulată de-a lungul timpului în vederea îndeplinirii țelurilor și obiectivelor propuse.

Dacă vrei …

  • sa readuci bucuria în viața și familia ta,
  • sa ai relații armonioase cu cei din jur,
  • sa obții performanță la serviciu,
  • sa ajungi la echilibru intre viata familiara si profesionala,

Atunci DA, cu siguranță este pentru tine!

Ești gata să pornești?

Dacă ești gata sa pornești la drum ca să-ți învingi fricile ca să-ți atingi cele mai îndrăznețe obiective pe care le-ai stabilit, te rog mai întâi să aplici în formularul de contact.

Dupa ce aplici, vei primi un email cu detaliile Programului si o Tema care cuprinde mai multe intrebari despre tine. Scopul acestei teme este sa-ti ofere o claritate mai mare asupra a ceea ce vrei sa lucram mai departe, iar pe mine ma ajuta sa-mi formez o parere asupra aspectelor esentiale pe care urmeaza sa le abordam.

Ulterior, vom stabili un interviu 1 la 1, unde vom discuta mai multe despre obiectivele si intentiile tale. Rolul interviului este sa ne cunoastem si sa vedem cum putem lucra impreuna, tu sa vezi daca eu sunt persoana potrivita sa te ajut in legatura cu obiectivele si telurile tale, iar eu sa vad daca tu esti 100% determinat(ă) sa schimbi ceva in BINE viata ta.

Si daca raspunsul este DA, vom incepe sa lucram imediat, pentru ca tu sa ai rezultate cat mai bune intr-un timp cat mai scurt.

TU ce alegi să fii: conducătorul propriei vieții sau pasagerul de pe bancheta din spate?