5 Strategii Prin Care Poți Să Îți Îmbunătățești Relația cu Banii – Nivel 1

Începând cu 4 Octombrie ne întâlnim live la Cursul” 5 Strategii prin care să îți Îmbunătățești Relația cu Banii” – Nivelul 1

Cel mai Activ Program prin care să te împrietenești cu Energia Banilor timp de 3 luni!

 

Care este Relația Ta Cu Banii?

Vine un moment din viața ta in care vrei să te îndepărtezi de drama trecutului, de lipsuri, de o muncă care poate nu te mai atrage și în care banii nu îți mai ajung.
Vrei să ieși din acest cerc vicios.
Oricât de mult muncești, banii NU sunt suficienți.

 

Până acum ai crezut că e doar ”Ghinion”.
Dar Acum vrei să înțelegi ”DE CE?”,
Și ”CE E DE FĂCUT?”
Ești gata să înțelegi că situația asta ține și de tine, dincolo de situația de viață cu care te confrunți.
Și că există și o soluție.
Acum ești pregătit(ă) să o integrezi într-un mod constructiv.

 

Cum faci asta?

➡️ În primul rând, ai nevoie să vezi din afară Cercul Vicios în care te învârți
➡️ Să vezi care parte din tine rezonează cu lipsurile și cum ”reușești” să te sabotezi singur/ă
➡️ Să conștientizezi ce aduci din trecut
➡️ Să vezi ce îți transmite Sistemul / Neamul din care faci parte
➡️ Să înțelegi cu adevărat ce înseamnă Energia Banilor
➡️ Să înveți să te Împrietenești cu Energia Banilor prin metode originale

Cel mai activ Program prin care îți poți Îmbunătăți Relația cu Banii

Timp de 3 luni vom crea o experiență unică de conștientizare a limitelor personale în relație cu banii,  de acceptare și de vindecare acolo unde este cazul, a experiențelor trecutului care mențin cercul vicios. Cursul cuprinde 6 module avansate de conștientizare, vindecare și schimbare a memoriei celulare prin exerciții practice; abia aștept!

Cursul este în sală într-un cadru select și privat. Ne vom întâlni o dată la două săptămâni, într-o zi de miercuri,  timp de 3 ore și jumătate pentru desfășurarea fiecărui modul. Cursul este destinat celor care se simt pregătiți să meargă la următorul nivel și să vindece în profunzime rănile preluate de la antecesori sau rezultate din experiențele proprii prin exerciții și tehnici avansate ghidate de un specialist cu expertiză în domeniu.

Te înconjori de oameni faini deschiși către cunoaștere, descoperire și profunzime alături de care poți să te deschizi, ca să vorbești despre ceea ce doare mai tare, inclusiv despre lipsuri, durere, povești nerostite despre bani.
Ai oportunitatea să vorbești despre ceva ce poate nu ai avut curajul să pronunți cu voce tare … și asta într-un spațiu securizant pentru că știi că oamenii de acolo nu te vor judeca, ci dimpotrivă, te vor susține. În momentul în care verbalizezi și aduci la suprafață “partea rănită ”, centrii vorbirii se cuplează cu acea parte din creier responsabilă pentru starea de prezență.

Ce Primești La Acest Curs?

Modul 1: vei identifica mesajele despre bani primite de la părinți (sau alte persoane de atașament) pe care le-ai transformat în borne de semnalizare pe drumul vieții tale. Vei primi răspuns la întrebările ”Ce ai primit și ce transpui în prezent?! Cum poți să faci altfel de până acum?”
Modul 2: vei scoate din inconștient, prin mai multe exerciții practice, convingerile limitative în legatură cu banii prin care te autosabotezi. Vei învăța să te conectezi cu corpul tău și să experimentezi o legătură autentică cu Energia Banilor.
Modul 3: Vei învăța că Energia Banilor face parte din ceva mult mai mare. Când vine vorba de materializare, e nevoie de un schimb, de un echilibru între a da și a primi.
Modul  4: vei săpa în inconștientul neamului și vei conștientiza Povestea Nerostita a Banilor pe care au avut-o strămoșii tăi în Relația cu Banii
Modul 5:  Rescrierea Trecutului; printr-un exercițiu extrem de profund, vei recadra/ vei rescrie legătura ta cu energia banilor.
Modul  6: Proiectarea, Asumarea și Manifestarea unei legături sănătoase în Relația cu Banii.

 

Trei Din Intențiile Mele Pentru Tine, în acest curs:
1. Să conștientizezi blocajele tale, convingerile limitative și să observi cum le-ai transpus în viața ta fără să-ți dai seama
2. Să înveți să schimbi memoria celulară despre tot ceea ce înseamnă lipsuri, pierderi, faliment
3. Să pornești pe drumul vindecării și să începi să ai o Relație Bună cu Banii, așa cum ți-o dorești.

 

Structura Pas cu Pas

Modalitate de desfășurare: Cursul se desfășoară în Sală, în 6 module, de aproximativ 3 ore și jumătate fiecare, începând cu data de 4 Octombrie 2023,

Perioada de desfășurare:
Modul 1 – 4 octombrie, ora 18.00 – 21.30
Modul 2 – 18 octombrie, ora 18.00 – 21.30
Modul 3 – 1 noiembrie, ora 18.00 – 21.30
Modul 4 – 15 noiembrie, ora 18.00 – 21.30
Modul 5 – 28 noiembrie, ora 18.00 – 21.30
Modul 6 – 13 decembrie, ora 18.00 – 21.30.

 

Pentru Cine e acest curs?

Pentru tine, cea/cel care vrei să îți îmbunătățești Relația cu Banii
Si îți dorești:
• Să beneficiezi de o experiență care îți va schimba viața
• Să lucrezi aplicat și eficient la cauza problemelor reale în Relație cu Banii

Preț: 250 lei fiecare Modul

Total Program 6 Module timp de 3 luni: 1500 lei.
Plata se poate face în totalitate în avans sau în tranșe, la fiecare modul.
Cont IBAN: RO75BTRLRONCRT0578943001
Enachescu Beatrice Luiza – Cabinet Individual de Psihologie
Banca: Transilvania

Locuri disponibile: 15 locuri.
Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.
Rezervarea fermă se face prin plata avansului de 250 lei (contravaloare Modulul 1) pana la 1 Octombrie 2023.
Dacă mai aduci un prieten(ă) cu tine, beneficiezi de o reducere de 5%.

Detalii înscriere:
telefon: 0753 481 744
e-mail: beatrice@viatalaprezent.ro
sau mesaj privat pe WhatsApp

 

La Ce Să te Aștepți De la Acest Curs

Este un program care se derulează pe parcursul a 3 luni în care experimentezi mai multe transformări în zone-cheie ale vieții tale care te ajută să-ți îndeplinești cele mai îndrăznețe obiective. Și evident, să dobândești 5 Strategii prin care îți îmbunătățești Relația cu Banii!

Imaginează-ți că TU cari tot timpul în spate, un rucsac cu pietre de moară care te trag pe spate. Aceste pietre de moară sunt chiar blocajele și emoțiile tale negative pe care le-ai experimentat tu sau cei dragi ai tăi în relația cu banii, prin care s-au format credințe de genul „nu pot, nu știu, nu sunt în stare…” Cum te-ai simți dacă ai da jos aceste pietre jos? Cum ar fi dacă nu ai mai căra acele pietre de moară? Cu siguranță, mult mai ușor,  eliberându-te de o povară pe care ai cărat-o atâta timp în spate.

Programul ”5 Strategii prin care să îți îmbunătățești Relația cu Banii” presupune o curățenie autentică pe plan fizic, mental și emoțional. În plus, dobândești instrumente și strategii prin care înveți să ai o Relație Sănătoasă cu Energia Banilor pe care  să o folosești pentru obiectivele și aspirațiile tale prezente și viitoare.
În caz contrar, trecutul te împiedică să-ți trăiești prezentul, îți consumă toata energia cu care ar fi trebuit să te focusezi pe prezent și pe obiectivele tale, inclusiv financiare.

Întrebarea mea pentru tine este: TU ești gata să pornești în această călătorie??

Dacă răspunsul este DA, Eu sunt lângă tine și îți ofer o hartă ca să descoperi și să accesezi resursele interioare, să-ți ofer pârghiile și modalitățile necesare prin care să faci o schimbare în BINE în viața ta în Relația cu Banii.