CUM STAI CU RELATIA DE CUPLU?

Cu totii ne dorim sa avem o relatie de cuplu bazata pe respect si incredere reciproca presarata bineinteles cu iubire.

Dar putini sunt cei dispusi sa o construiasca pentru ca o relatie autentica nu apare asa peste noapte, ea se construieste pas cu pas.

Dar ca sa ai o astfel de relatie ar trebui sa stii cateva SECRETE

O relatie de cuplu presupune un schimb de energie intre partenerii ei, fiecare vine cu ceva si primeste altceva.

Fericirea in relatia de cuplu nu este relatia in sine ci schimbul de energie care se produce intre cei doi. Si ca sa ai energie, inclusiv iubire, pe care sa o oferi partenerului trebuie sa te incarci de undeva, exact din lucrurile care iti fac placere.

Sacrificiul  manifestat in legatura cu prietenii, jocurile, visele fiecaruia dintre noi, toate facute de dragul relatiei, nu conduc decat la o stare de nefericire si un mare gol pe dinauntru.

Pana la urma, fiecare este responsabil de incarcarea propriilor baterii, baterii care daca sunt pline, ai de unde sa daruiesti partenerului, iar daca sunt goale, nu ai ce sa oferi. Iar viceversa este pe deplin valabila …


CE INSEAMNA O RELATIE AUTENTICA?

Inseamna pe langa impartasirea iubirii, VINDECARE si EVOLUTIE.

De ce evolutie si de ce vindecare?

Pentru ca in relatie venim cu un istoric.

Iti mai amintesti cand in copilarie ai venit de la scoala cu o nota nu foarte buna si parintii te-au intrebat: “Hm, doar atat? Pai si Danut cat a luat?”

Nici nu era nevoie de mai multe cuvinte ca sa intelegi, copil fiind, ca Danut merita mai mult iar tu, nu prea…

Sau poate: atunci cand te-ai confruntat pentru prima data cu o situatie deosebita si ai vrut sa impartasesti acea emotie inedita din viata ta, ai constatat ca nu ai cu cine sa o impartasesti, ceilalti fiind preocupati de propriile lor probleme?

Iar ca emotie ma refer la teama, furie, tristete sau poate chiar bucurie, uimire, iubire?

Ce a inteles copilul din tine la acel moment?! Ca esti singur si nu ai cu cine sa imparti bucuria, tristetea, uimirea, iubirea.

Iata, cu toate aceste lucruri venim in relatie iar la cea mai mica apasare de butoane ies la suprafata toate aceste aspecte sensibile nerezolvate.

Imagineaza-ti ca TU cari in fiecare zi un rucsac cu pietre de moara care te trage pe spate. Acestea sunt fricile, temerile, neimplinirile, emotiile negative asociate evenimentelor trecutului.

Si acest rucsac il porti zi de zi, clipa de clipa cu tine, fie ca esti la serviciu, acasa, la un picnic cu prietenii.

Cu asta vii in relatie iar relatia reprezinta terenul fertil in care ai sansa sa vindeci si sa armonizezi aspectele sensibile.

O relatie autentica inseamna o constructie solida bazata pe valori reciproce: incredere, suport, sustinere, empatie, intelegere.

Daca doar unul ofera si celalalt doar primeste, nu mai vorbim de o relatie autentica ci de Jocuri de Putere.


O RELATIE SE CONSTRUIESTE IN DOI

O relatie se construieste in doi si ca sa construiesti ceva stabil trebuie sa ai o baza solida.

Crezi ca poti sa construiesti ceva stabil pe o fundatie care se clatina: pe frica, temeri, indoiala, indiferenta, neincredere, gelozie, sentimente de superioritate sau inferioritate? Bineinteles ca NU.

O relatie autentica mai inseamna ceva: inseamna un schimb intre parteneri, fiecare da si primeste in acelasi timp: iubire, emotie, incredere, empatie, apreciere.

Pana la urma Relatia inseamna un dans in doi in care iti adaptezi pasii in functie de partener si ritmul muzicii.

Nu e suficient sa stai pe margine si sa inveti pasii dansului, in mijlocul dansului lucrurile stau cu totul si cu totul altfel.

Poate ca partenerul vrea sa te surprinda cu o pirueta sau Universul schimba ritmul muzicii si pune o melodie mai ritmata?

Daca vrei sa mergi la urmatorul tau nivel si doresti sa ai o relatie autentica, vei fi dispus sa inveti pasii din mers. La fel si partenerul. Asta inseamna o relatie autentica.

Tu esti gata sa mergi la urmatorul nivel sa ai relatia pe care o meriti din plin?

Si DA, afla ca se poate, POTI sa schimbi si sa dai un nou sens relatiei tale!


 Poti sa ai relatia pe care o doresti si o meriti din plin!

Dar pentru asta trebuie sa ACTIONEZI!

Daca esti gata sa pornesti la drum ca sa ai o RELATIE AUTENTICA si ARMONIOASA, te invit mai intai sa aplici in formularul de mai jos.

Este o oportunitate unica.

Tu decizi daca ramane doar o oportunitate sau poate deveni realitate. APLICA mai jos si fa-o realitate!

Acum e momentul sa stralucesti, sa aduci BUCURIA inapoi in relatia si in viata ta!

Foloseste fiecare secunda in beneficiul tau si a celor dragi tie.

Dar asta depinde doar de tine!

Te imbratisez cu drag, Beatrice