Retreat Sarmisegetuza Autocunoaștere și Evoluție Personală 27 -30 Aprilie 2023

Cine ești TU?

❤️ În perioada cu 27  – 30 Aprilie 2023, te invit la Retreat Sarmisegetuza Autocunoaștere și Evoluție Personală ca să aprofundăm și să îmbinăm în modul cel mai armonios SPIRITUALITATEA  cu PSIHOLOGIA.

Timp de 4 zile vom crea o experiență unică de conștientizare, acceptare și vindecare a Rănii / Traumei de Identitate, din “nu sunt suficient de bună” în “mă accept așa cum sunt, cu bune și cu rele” alegând calea dezvoltării personale, nu din frustrare și nemulțumire, ci din respect și apreciere pentru potențialul meu care abia așteaptă sa fie valorificat.

“Caut tot timpul să fiu altfel decât sunt sau ceilalți așteaptă de la mine sa mă comport altfel decât o fac.” Îți sună cunoscut?

Dacă te-ș întreba: ”Cine ești TU?; Care sunt punctele tale forte și care sunt punctele slabe? Care este Darul tău și cum îl valorifici?” Care este Povestea ta de viață? Cu care parte a paharului din trecutul tău te identifici? ... Ai ști să îmi răspunzi?

Primul pas spre evoluția personală este să știi cine ești (care sunt gândurile, emoțiile, identitatea ta psiho-emoțională), de unde pornești – care este punctul A și unde vrei să ajungi – care este punctul B, ce căi, instrumente și mijloace ai la îndemână ca să parcurgi acest proces de vindecare, schimbare, dezvoltare și evoluție spirituală.

 

 ? Am conceput acest RETREAT pentru tine, cea/cel care simți că e timpul să schimbi în bine viața ta, care vrei sa mergi la ”next level” îmbinând cunoștințele deja acumulate cu noi cunoștințe, într-un spațiu energetic care va susține schimbarea și vindecarea ta.
E nevoie să fii suficient “smart” și deschis la minte ca să beneficiezi de înțelepciunea străbunilor noștri care ne-au lăsat ca moștenire “benefică” aceste locuri minunate. Sunt locuri cu o vibrație energetică foarte înaltă în care ai ȘANSA să lucrezi cu tine și să obții rezultate cu mult mai bune decât dacă ai lucra singur acasă.

Structura Pas cu Pas

Programul pentru Retreat Sarmisegetuza – Da un Nou Sens Vietii Tale – in perioada  27 -30 Aprilie 2023 pentru grup de 12-14 persoane

Joi:
13.30 Să facem cunoștință la un pahar de vorba + Acordul de Confidențialitate scris
15.30 – 16.00 Pauză
16.00 – 19.30 Povestea mea: Cine sunt Eu – identificarea rănilor emoționale, emoțiilor și gândurilor limitative; Cum facem? Ce facem mai departe cu ele?
16.30 – 17.30 Masa
18.00 – 20. 00 Joc terapeutic
20.00 Gustarea de seara
21.30 – Să împărtășim împreună din experiențele primei zile

Vineri:
8.30  – 9.30 Micul Dejun
10.00 – 12.30 Drumeție la Sarmisegetuza
13.00 – 15.00 Drumeție la Stanca Pietrei Roșii
16.00 – 17.00 Masa
18.00 – 20. 00 Vindecarea trecutului – 2 ingrediente necesare: iertare și iubire
20.00 – Gustarea de seara
21.30 – Să împărtășim împreună din experiențele celei de a doua zi

Sâmbătă:
8.30  – 9.30 Micul Dejun
10.00 Meditatie Unitatea in plenitudinea ființei tale prin AICI si ACUM
11.00 – 12.30 Drumeție la Cetatea Dacica Blidaru
13.00 – 14.00 Întoarcere la pensiune și scurtă Pauză
14.30 – 17.00 Vindecarea continuă – identificarea convingerilor limitative
16.00 – 17.00 Masa
18.30 – 20.00 Înlocuirea credințelor limitative cu credințe constructive
20.00 –  Gustarea de seara
21.30 – Feedback-ul participanților față de experiențele celei de a 3 zi

Duminica:
8.30  – 9.30 Micul Dejun
9.00 – 11.00  Drumeție la Cetatea Costești
Să punem în practică ceea ce am învățat la SANCTUARELE din Cetatea Costești
Poposim la fiecare Sanctuar în funcție de aspectul pe care vrei sa-l îmbunătățești în viața ta (Sanctuarul Fricilor, Sanctuarul Relațiilor si celelalte).
11.30 Întoarcerea la pensiune
11.30 – 13.00 Feedback: Cum te simți după ce ai făcut pași importanți în vindecarea sufletului tău
13.30 Eliberare camera.

Preț:  2200 lei 1875 lei
Early booking: costul este de 1.650 lei daca se achită integral până la data de 1 aprilie.

Cont IBAN: RO75BTRLRONCRT0578943001
Enachescu Beatrice Luiza – Cabinet Individual de Psihologie
Banca: Transilvania
Plata se poate eșalona în 4 tranșe la cerere (27 februarie, 15 martie, 31 martie, 10 aprilie). Pentru cea de a doua persoană cu care veniți, există o reducere de 10% . Înscrierea se face în limita locurilor disponibile. Plata integrală se face în contul de mai jos până la data de 10 Aprilie 2023. Prima transă a avansului nu se returnează în cazul în care se renunță.

✨ Pe lângă investiția în vindecarea emoțională și evoluția personală, pachetul cuprinde:
3 nopți cazare în cameră dublă – conditii foarte bune de cazare la o pensiune noua,
2 mese în regim de demipensiune – vineri și sâmbătă, joi se intră cu masa de seară, duminică se iese cu micul dejun,
2 workshop-uri pe zi,
informații pe care nu le găsești în manualele de istorie
valorificarea potențialului energetic al locului prin exerciții practice.

Prețul nu include transportul și biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice. Pentru cei care nu dispun/doresc sa vină cu mașina personală, vom găsi o soluție de transport pentru fiecare persoană în parte. Vă rog să luați legătura cu mine ca să ne putem organiza din timp cu mașinile. În situația în care se dorește suplimentarea mesei, se poate discuta la fața locului la restaurant.

Detalii înscriere:
telefon: 0753 481 744
e-mail: beatrice@viatalaprezent.ro
sau mesaj privat pe WhatsApp/Facebook
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015363751274

Ce Primești La Acest Retreat ?

Trei Din Intențiile Mele Pentru Tine, în acest curs:
✅1. Să conștientizezi Cine Ești cu Adevărat
✅2. Să înveți să schimbi memoria celulară
✅3. Să pornești pe drumul vindecării și să începi să trăiești propria poveste de viață așa cum ți-o dorești

Cursul este destinat celor care se simt pregătiți să meargă la următorul nivel și să vindece în profunzime rănile sufletești prin exerciții și tehnici avansate ghidate de un specialist cu expertiză în domeniu.

La Ce Să te Aștepți De la Acest Retreat

După cum probabil ai aflat,  viața ta este condusă de 5% de mintea conștientă și 95% de mintea subconștientă în care se află toate programele, convingerile, credințele pe care le-ai primit în primii 7 ani de viață. Și cum rămâne cu programele primite în copilărie: ”Tu, să taci, eu te-am făcut, eu te omor”, ”Cum, doar nota x … și Georgica cât a luat? De ce ea poate și tu nu poți? Mi-aș fi dorit să fii băiat/să fii fată”; Ce e de făcut?

E timpul să faci pace cu trecutul tău! În cadrul acestui Retreat, vei învăța să te dai un pas în spate, să devii Observator și  să te uiți la propria ta viața ca și când te-ai uita la un film. Vei învăța să observi lucrurile bune care vin cu ușurință în viața ta; ele vin pentru că așa sunt programate; în subconștientul tău aceste lucruri bune din viața ta sunt susținute de programe funcționale și constructive.

Apoi, vei merge mai departe și te vei îndrepta spre acele aspecte ale vieții în care te chinui cel mai mult... acolo vei învăța să identifici programele mentale din subconștient prin care foarte posibil să te autosabotezi. De ce? Pentru că acele aspecte sunt în strânsă corelație cu programe mentale limitative, disfuncționale. Cum arătă viața ta dacă tu în subconștient ai un program de genul: ”viața este o luptă”?!  Crezi că ai timp de relaxare și de distracție?!

Acest Retreat Este Potrivit Pentru Tine Dacă…

Vrei sa beneficiezi de o experiență care îți va schimba viața
✅ Vrei să identifici cauzele problemelor tale actuale și să lucrezi aplicat și eficient pentru rezolvarea lor
Dacă vrei să iubești și să fii iubită cu adevărat, pentru cea mai autentică versiune a ta
Vrei să devii intuitiv și să îți conectezi mintea rațională cu emoțiile și sentimentele astfel încât să ”spargi” orice tipare toxice și să evoluezi rapid

Dacă ai răspuns “DA!” la toate aceste puncte, te invit cu drag la Retreat Sarmisegetuza  Autocunoaștere si Evoluție Personală

Vino la Retreat-ul “Autocunoaștere și Evoluție Personală” și vei întâlni oameni frumoși ca și tine, dornici să obțină informații despre acele locuri care nu se regăsesc în cărțile de istorie. Vom îmbina în modul cel mai armonios SPIRITUALITATEA acelor locuri cu PSIHOLOGIA ca să afli cine ești cu adevărat.

Și bineînțeles, la secțiunea practică, vom poposi la Cetatea Dacica Costești, la fiecare SANCTUAR din cele 5, în funcție de aspectul pe care vrei să-l îmbunătățești în viața ta (Sanctuarul Fricilor, Sanctuarul Relațiilor și la toate celelalte sanctuare). Apoi, vom merge la Cetatea Dacica Blidaru si vom experimenta unitatea în plenitudinea ființei tale prin AICI si ACUM. Cum? Îți voi arăta la fața locului ?.

Te voi însoți în cea mai frumoasă și palpitantă călătorie pe care ai făcut-o vreodată, călătoria către tine însăți/însuți … chiar mai palpitantă și cu mai multă adrenalină decât cu parapanta, cu motocicleta sau cu schiurile. Meriți această experiență, nu-i așa?

Te aștept cu drag să pornim în această experiență unică! ?