Rescrie-ti Povestea Vindecând Traumele de Neam !
1 – 5 noiembrie 2022  – Training GRATUIT de 5 zile 

Șamanii au o poveste foarte frumoasă despre destin, ei cred cu tărie că omul la naștere primește 2 cărți de viață, o carte de aur și o carte de argint.

Cartea de argint are paginile scrise cu istoria neamului sau … o istorie pe care copilul o preia în mod inconștient și o transpune în propria lui viață, ajungând să trăiasca istoria de viață a străbunilor săi.

Cartea de AUR are paginile goale … iar copilul intră în posesia ei când se eliberează de istoria strămoșilor săi și începe să-și scrie propria poveste de viață, așa cum își doreste el…

Abia atunci, el devine propriul stăpân al vieții sale.

Întrebarea mea pentru tine este: TU te-ai eliberat de traumele strămoșilor tăi? Ai intrat în posesia cărții de aur?  A cui viață o trăiești în momentul de față, a ta sau a strămoșilor tăi?

Cu toții avem secrete de familie sau “scheleți în dulap”...

Un copil nelegitim, ascunderea identității unui părinte, incestul, violuri, închisoarea, violențe domestice, escrocheriile, trădările, falimentul, dependențele (alcool, sex, droguri), avorturi, dispariția unor membri de familie, bolile psihice, delapidări, dolii neținute sau despre care nu vorbește nimeni,  persoane renegate – oaia neagră a familiei…

Toate acestea îți dictează cursul vieții într-o masură mult mai mare decât ai putea crede. Fără conștientizare și acțiune intentională de iubire, moștenirea pe care ai primit-o te poate face sa te simți neputincios și mic. Depinde de tine:

“Ce alegi să faci cu această moștenire?!

Îți vei purta trecutul ca pe un coș plin de mânie sau vei lua ce îți trebuie din cos și îți vei croi propriul drum de viață?”

Acest Training GRATUIT Este Potrivit Pentru Tine Dacă…

 • Vrei sa beneficiezi de o experiență care îți va schimba viața și vrei să lucrezi aplicat și eficient la cauza problemelor tale actuale
 • Dacă vrei să iubești și să fii iubită cu adevărat, pentru cea mai autentică versiune a ta (un mic secret: e musai să te împaci cu latura feminină din neamul tău!)
 • Vrei să devii intuitiv și să îți conectezi mintea rațională cu emoțiile și sentimentele astfel încât să ”spargi” orice tipare toxice și să evoluezi rapid
 • Vrei să te eliberezi de povara și suferințele strămoșilor tăi și să începi să scrii în propria Carte de Aur cu tot ce ai visat vreodată să ai și n-ai avut curajul să ceri
 • Vrei să accesezi abundența financiară și să scapi de stresul banilor odată și pentru totdeauna (alt mic secret: pentru asta e necesar sa te împaci cu energia masculină, cu latura masculină din neamul tău)
 • Vrei să lași copiilor tăi ”o moștenire curată,” fără temeri și traume care să-i țină în cercul vicios al suferinței

Dacă ai răspuns “DA!” la toate aceste puncte, te invit cu drag la Trainingul GRATUIT din 1 – 5 Noiembrie 2022: Rescrie-Ți Povestea vindecând traumele de neam!

Te voi însoți în cea mai frumoasă și palpitantă călătorie pe care ai făcut-o vreodată, călătoria către tine însăți/însuți … chiar mai palpitantă și cu mai multă adrenalină decât cu parapanta, cu motocicleta sau cu schiurile.

Primii pași îi facem la Trainingul GRATUIT de 5 zile  – ”Rescrie-ți Povestea vindecând traumele de neam”!

Meriți această experiență, nu-i așa?

La Ce Sa te Aștepți De la Acest Training?

 • Timp de 5 zile, începând cu data de 1 noiembrie  la ora 19.00 ne vom întâlni LIVE timp de o oră pe grupul de pe Facebook creat special pentru desfășurarea acestui training.
 • Vom crea un cadru ”safe” și prietenesc ca să putem vorbi deschis despre traumele transgeneraționale; în cadrul grupului de pe Facebook vor fi admise doar persoanele care s-au înscris în prealabil prin formularul  de mai jos.
 • O să o luăm încet și vom face pași ca să construim o fundație solidă
 • Vom discuta despre ce înseamnă trauma de neam și cum o recunoaștem;
 • Vor fi momente extraordinare de conștientizări: ”AHA, acum înțeleg de ce!!!! ”
 • Vom face exerciții practice pentru susținerea procesului de vindecare
 • În ultima zi de training vom avea o sesiune de Q&A, întrebări și răspunsuri.
 • Eu voi fi ghidul tău; te voi însoți și te voi îndruma pe tot parcursul acestei experiențe.

Trei Din Intențiile Mele Pentru Tine, În Acest Training:

1. Să conștientizezi traumele din neamul tău și să observi cum le-ai purtat fără să-ți dai seama
2. Să înveți să schimbi memoria celulară
3. Să pornești pe drumul vindecării și să începi să scrii în Cartea de Aur propria poveste de viață

Structura Pas cu Pas

Data: 1 – 5 noiembrie 2022 la ora 19.00

Locație: live pe grupul de Facebook creat special pentru desfășurarea acestui training.

Pasul 1.  – Înscriere: Pentru înscriere e nevoie să completezi formularul de mai jos.

Pasul 2.  – Grupul de Facebook : După ce ai completat formularul, e necesar să te înscrii în grupul de Facebook (nimic complicat, îți apare instant pe pagină și dai Click pe buton).

Pasul 3. Conectare – Cu câteva zile înainte de training, vei primi Accept în grupul de Facebook.

Pasul 4. – Finalizare – După cele 5 zile de training grupul va fi închis definitiv.