3 Strategii utile ca sa ai ceea ce iti doresti – Seminar gratuit!

Mintea umana functioneaza asemeni unui calculator si are o forta incredibila. Daca o programezi corect obtii cele mai bune rezultate. Care sunt cele mai utile strategii ca sa ai ceea ce iti doresti ?

 1. Stabileste-ti obiective corecte si realiste

Reusita ta depinde de modul in care iti stabilesti obiectivul. Este posibil ca obiectivul tau sa nu fie corect stabilit si in consecinta sa nu devina realizabil. Dar ce inseamna un obiectiv incorect stabilit ? Sa luam un exemplu concret: ”Trebuie sa nu mai fiu grasa”. Atentie: Subsconstientul NU recunoaste negatia si in situatia de fata mesajul transmis dupa care va functiona mintea este ”trebuie sa fiu grasa”. Incerc sa slabesc. Cuvantul in-cerc (intr-un cerc) duce la un cerc vicios, pentru ca cercul nu are inceput si sfarsit iar mintea poate face aceasta analogie. Mi-as dori sa slabesc 5 kg. Mi-as dori ramane la stadiul de dorinta si nu de actiune… O sa slabesc 5 kg. Nici timpul viitor nu ajuta deoarece nu programeaza mintea pentru acum ci pentru un moment incert din viitor. Iar exemplele pot continua: ”De maine nu mai fumez….”

Subconstientul stie sa dozeze energia necesare indeplinirii oricarui obiectiv si gaseste solutiile necesare pentru realizarea lui. Dar asta cu conditia ca obiectivul propus sa fie corect si realizabil si astfel ai suportul intregii tale fiinte pentru indeplinirea lui.  La CURSURILE MELE DE DEZVOLTARE PERSONALA, ii invat pe cursanti cum sa-si stabileasca obiective corecte, sa-si constientizeze blocajele si tiparele limitative, sa le elimine singuri si sa le inlocuiasca cu programe benefice care le fac viata mai usoara si mai frumoasa.

 2. Concentreaza-te pe prezent si fa pace cu trecutul tau

Trecutul inseamna emotie, stres, bucurie, dezamagire, reusita, esec, victorie, un amalgam de sentimente care au contribuit la consolidarea personalitatii tale. Gandeste ca un invingator si ia situatiile din trecut ca pe niste experiente de viata si nu ca pe niste greseli. E un bonus pentru tine pentru ca data viitoare rezultatul va fi altul si bineinteles unul favorabil tie.

3. Iesi din zona de confort si fa o schimbare in viata ta!

Schimbarea modului de gandire, a convingerilor care iti saboteaza viata este urmatorul pas pe care ar fi bine sa-l faci pentru reusita ta. Fi constient de tine, observa-ti gandurile si comportamentul si vezi care sunt piedicile pe care ti le pui singur. Poti avea convingeri prin care te sabotezi singur.

Asa cum spuneam, mintea umana functioneaza asemeni unui computer in care sunt instalate programe ce se deruleaza in continuu. Informatiile stocate in subconstient din copilarie si pana in prezent sunt asimilate ca si programe mentale ce functioneaza la fel ca cele instalate pe calculator. Daca vrei sa nu mai ai un anumit program, trebuie mai intai sa il dezinstalezi si apoi sa instalezi cu ceea ce doresti tu. Spre exemplu, daca in trecut ai instalat Windows XP, in prezent nu poti pretinde ca ai un Windows 10 si sa te astepti sa aiba aceleasi functii, pentru ca pana una alta, tu ai XP-ul, care are anumite caracteristici si nu poate sa faca mai mult de atat.

Primul pas este sa devii constient de programele tale. Trebuie sa fi relaxat, sa mergi in trecut si cauti in fisiere. De pilda, deschizi fisierul Iubire si constati ca ai programul “nu sunt iubit sau nu merit sa fiu iubit”. De unde ai aceste informatii acolo? Pai, din ce ti s-a spus, ce ai vazut in familie, cum ai perceput iubirea si ce experiente te-au determinat sa o privesti asa. De indata ce te-ai lamurit ca programul iubire este deficitar si te impiedica sa manifesti sau sa primesti iubire, urmeaza partea in care dezinstalezi programul actual cu tot ceea ce tine de el (amintiri neplacute, emotii negative) si il inlocuiesti cu noul program, sunt iubita si merit sa fiu iubita. Conform noului program, pe principiul legii rezonantei a Universului, vei atrage in viata ta persoane si situatii de viata in care esti iubit si poti sa manifesti iubirea. Ti-am dat doar un exemplu, fisierele in care cauti pot fi diferite, de la bani, la sanatate, la dragoste si implinire.

Cand inveti sa te centrezi pe prezent, sa-ti stabilesti obiective corecte si sa inveti sa elimini singur programele sabotorii inlocuindu-le cu programe benefice atunci fi sigur ca vei avea toate lucrurile pe care ti le doresti. 

Ce castigi daca participi:

  • Vei sti cum sa iti evaluezi corect situatiile din viata ta; sa identifici convingerile care te saboteaza sa-ti indeplinesti obiectivele, sa le indepartezi si sa le inlocuiesti cu convingeri sanatoase care iti fac viata mai frumoasa si echilibrata
  • Sa iti stabilesti obiective concrete si realizabile;
  • Sa stii cum sa iti dozezi energia si resursele tale pentru realizarea aspiratiilor
  • Sa iti repartizezi echilibrat obiectivele pe toate palierele vietii (profesie, familie, sanatate, viata sociala, palierul personal ce tine de hobby, interese, etc)
  • Vei avea un mentor care te va insoti in aceasta calatorie si te va indruma catre urmatoarele decizii din viata ta.

Descrierea speakerului:

Psiholog, Trainer, Formator, Consilier dezvoltare personala si profesionala, Terapeut Theta Healing, Beatrice Enachescu este fondatoarea Viata la Prezent unde impartaseste cu emotie, pasiune si incredere din cunoasterea si experienta ei tuturor oamenilor interesati de Dezvoltare Personala. Ca sa stii care iti este drumul trebuie sa stii cine esti si sa te accepti asa cum esti, acesta este principiul de baza care sta la baza cunoasterii de sine. Daca vrei sa afli mai multe despre Beatrice, te invit sa citesti Povestea ei de viata pe linkul https://viatalaprezent.ro/povestea-mea/.

Ce pierzi daca nu participi:

  • Ocazia sa faci cunostiinta cu Tine insuti
  • Oportunitatea sa intelegi ca dispui de resurse nelimitate si folosite eficient acestea te pot conduce pe drumul corect
  • Sa iti da seama ca subcontientul tau are rezolvare la toate situatiile din viata ta dar pentru asta trebuie sa-ti dai voie sa te asculti
  • Sa faci un pas catre lucrurile care desi pareau aproape imposibil de realizat acum devin posibile
  • Sa intalnesti oameni cu preocupari comune in domeniul dezvoltarii personale, dornici sa porneasca la un drum de transformare si sa ajunga la echilibru interior.

”Cum imi pot regasi echilibrul interior ? Ce sa fac sa am relatii  armonioase cu cei din jur? Cum pot depasi blocajele si fricile  care ma impiedica sa am viata pe care o doresc? Ce ma implineste ? Care este scopul meu in viata ?”

Te invitam alaturi de noi sa gasim impreuna cu mult curaj raspunsul la aceste intrebari. Daca te-ai decis sa faci acest pas, inscrie-te la cursurile si seminariile noastre pe adresa viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927.

Te asteptam cu drag,
Echipa Viata la Prezent

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite