Ce poti sa faci ca lucrurile sa devina posibile! Seminar gratuit

Iesi din zona de confort si fa o schimbare in viata ta!

Schimbarea modului de gandire, a convingerilor care iti saboteaza viata este un pas important pe care ar fi bine sa-l faci pentru reusita ta. Fi constient de tine, observa-ti gandurile si comportamentul si vezi care sunt piedicile pe care ti le pui singur. Poti avea convingeri prin care te sabotezi singur.

Mintea umana functioneaza semeni unui computer in care sunt instalate programe ce se deruleaza in continuu. Informatiile stocate in subconstient de-a lungul timpului din copilarie si pana in prezent sunt asimilate ca si programe mentale ce functioneaza la fel ca cele instalate pe calculator. Daca vrei sa nu mai ai un anumit program, trebuie mai intai sa il dezinstalezi si apoi sa instalezi cu ceea ce doresti tu. Spre exemplu, daca in trecut ai instalat Windows XP, in prezent nu poti pretinde ca ai un Windows 7 si sa te astepti sa aiba aceleasi functii, pentru ca pana una alta, tu ai XP-ul, care are anumite caracteristici si nu poate sa faca mai mult de atat. Primul pas este sa devii constient de programele tale. Trebuie sa fi relaxat, sa mergi in trecut si cauti in fisiere. De pilda, deschizi fisierul Bani si constati ca ai programe de genul “Nu o sa am niciodata bani” sau ”Banii se castiga cu greu”, ”Banii sunt ochiul …” . De unde ai aceste informatii acolo? Pai, din ce ti s-a spus, ce ai vazut in familie, cum ai perceput banii si ce experiente te-au determinat sa-i privesti asa. De indata ce te-ai lamurit ca programele referitoare la bani sunt deficitare si te impiedica sa manifesti cu usurinta acest aspect in viata ta, urmeaza partea in care dezinstalezi programele actuale cu tot ceea ce tine de ele (amintiri neplacute, emotii negative) si le inlocuiesti cu noile programe de manifestare si abundenta a banilor in viata ta. Conform noilor programe, pe principiul legii rezonantei a Universului, vei atrage in viata ta noi persoane si situatii de viata.  Ti-am dat doar un exemplu, fisierele in care cauti pot fi diferite, de la bani, la sanatate, la dragoste si implinire.

Cand inveti sa te centrezi pe prezent, sa-ti stabilesti obiective corecte si sa inveti sa elimini singur programele sabotorii inlocuindu-le cu programe benefice atunci fi sigur ca vei avea toate lucrurile pe care ti le doresti.

Ce castigi daca participi:

  • Vei sti cum sa iti evaluezi corect situatiile din viata ta; sa identifici convingerile prin care te sabotezi singur si sa le inlocuiesti cu convingeri sanatoase care iti fac viata mai frumoasa si echilibrata
  • Sa iti stabilesti obiective concrete si realizabile;
  • Sa stii cum sa iti dozezi energia si resursele tale pentru realizarea aspiratiilor
  • Sa iti repartizezi echilibrat obiectivele pe toate palierele vietii (profesie, familie, sanatate, viata sociala, palierul personal ce tine de hobby, interese, etc)
  • Vei avea un mentor care te va insoti in aceasta calatorie si te va indruma catre urmatoarele decizii din viata ta.

Descrierea speakerului:

Psiholog, Trainer, Formator, Consilier dezvoltare personala si profesionala, Terapeut Theta Healing, Beatrice Enachescu este fondatoarea Viata la Prezent unde impartaseste cu emotie, pasiune si incredere din cunoasterea si experienta ei tuturor oamenilor interesati de Dezvoltare Personala. Ca sa stii care iti este drumul trebuie sa stii cine esti si sa te accepti asa cum esti, acesta este principiul de baza care sta la baza cunoasterii de sine. Daca vrei sa afli mai multe despre Beatrice, te invit sa citesti Povestea ei de viata pe linkul https://viatalaprezent.ro/povestea-mea/.

Ce pierzi daca nu participi:

  • Ocazia sa faci cunostiinta cu Tine insuti
  • Oportunitatea sa intelegi ca dispui de resurse nelimitate si folosite eficient acestea te pot conduce pe drumul corect
  • Sa iti da seama ca subcontientul tau are rezolvare la toate situatiile din viata ta dar pentru asta trebuie sa-ti dai voie sa te asculti
  • Sa faci un pas catre lucrurile care desi pareau aproape imposibil de realizat acum devin posibile
  • Sa intalnesti oameni cu preocupari comune in domeniul dezvoltarii personale, dornici sa porneasca la un drum de transformare si sa ajunga la echilibru interior.

 


”Cum imi pot regasi echilibrul interior ? Ce sa fac sa am relatii  armonioase cu cei din jur? Cum pot depasi blocajele si fricile  care ma impiedica sa am viata pe care o doresc? Ce ma implineste ? Care este scopul meu in viata ?”

Te invitam alaturi de noi sa gasim impreuna cu mult curaj raspunsul la aceste intrebari. Daca te-ai decis sa faci acest pas, inscrie-te la cursurile si seminariile noastre pe adresa viatalaprezent@gmail.com sau la telefon 0723 704 927.

Te asteptam cu drag,
Echipa Viata la Prezent

 

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite