Cum ne imprietenim cu Energia Feminina

Uneori avem atat de multe de facut si ne luam cu treburile cotidiene incat uitam sa exprimam ceea ce avem noi de valoare: feminitatea. Dar ce inseamna feminitatea ?! Este capacitatea noastra de simtire, daruire, creativitate. Si culmea, ghici ce apreciaza un barbat la o femeie ?! Da, este vorba chiar de Feminitatea Ta!

Fiecare din noi avem trasari feminine si masculine depinde insa de ponderea pe care o acordam uneia sau alteia ceea ce ne definiste cine suntem. Aceste trasaturi pot fi imbinate armonios atat la serviciu cat si in familie, in relatie cu ceilalti sau cu tine insuti.

Nu trebuie insa sa uitam ca in anumite situatii de viata (spre exemplu la locul de munca) cand trebuie sa iti indeplinesti sarcinile cu indemanare si constiinciozitate faci apel la trasaturile masculine fara insa a o suprima cu totul pe cea feminina.

De cele mai multe ori se intampla sa te lasi antrenat in energia masculina si sa o uiti sa o exprimi pe cea feminina. Nu trebuie sa o cauti in afara ta pentru ca ea este in tine ci pur si simplu trebuie doar sa o ajuti sa se manifeste pentru ca a uitat sa se exprime fiind suprimata de tine in mod voluntar sau involuntar. Si cum facem asta?

  1. ASCULTA

Multi dintre noi sunt atat de ocupati incat rareori au timp sa mai asculte ce se intampla in interiorul lor. Acest lucru poate fi modificat cu usurinta. Opreste-te din alergat (chiar si 2 minute pe zi), uita-te in jurul tau si bucura-te de momentul prezent!

  1. DU-TE IN NATURA

Femininul este energia fortei de viata. Marea, muntele, padurea, parcurile sunt locuri abundente cu energie feminina naturala. Du-te acolo cand  simti ca ai nevoie sa-ti incarci bateriile.

  1. FII CREATIV

Femininul este forta creatoare. Daca te gandesti la corpul unei femei, este feminitatea exprimata in forma umana, iar corpurile noastre sunt proiectate pentru a crea viata. Crearea poate avea loc in mai multe moduri. Asadar, da-ti voie sa visezi cateva minute pe zi la idei noi, la casa, gradina, moda sau orice altceva care iti face placere.

  1. EXPRIMA-TI EMOTIA

In timp ce masculinul este definit prin logica fiind coordonat de emisfera stanga, femininul este exprimat prin emotii fiind coordonata de emisfera dreapta a creierului. Cu totii avem emotii pe care am invatat sa le exprimam sau nu. Feminitatea inseamna si exprimarea emotiei, a rasului, bucuriei dar si tristetii si anxietatii, iar in toata aceasta ecuatie cel mai mult depinde de modalitatea de exprimare a acestor emotii.

  1. FI SPONTANA SI JOACA-TE!

Fii sponta-na si sincera cu tine si cu ceilalti. Simte micile bucurii ale vietii si bucara-te din plin de ele! Nu astepta pana la urmatoarea vacanta sa te simti relaxata si jucausa din nou. Nu astepta atat de mult! Poti avea mini-vacante in fiecare zi.

  1. FA-TI TIMP SI PENTRU TINE!

Organizarea timpului este foarte importanta iar printre multele activitati de peste zi prioritizeaza-ti cel putin 30 minute si pentru tine. Citeste carti, asculta muzica, fa sport sau  pur si simplu bucura-te de moment. Facand acest lucru vei constata ca esti in echilibru cu tine.

  1. ARMONIZEAZA

Unii dintre noi cred e suficient sa isi doresca un lucru si acel lucru se intampla fara a fi nevoie sa actioneze. Dorinta este doar jumatate din poveste pentru ca dorinta insotita de actiune duce la implinirea visului. Energia feminina este un aspect necesar al vietii pentru ca ea te inspira si te insufleteste si tot ea te determina in cele din urma sa actionezi.

Imbinarea armonioasa a energiei feminine cu cea masculina face sa se intample lucrurile frumoase in viata voastra!

Va imbratisez cu drag, Beatrice

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite