O relatie se construieste in doi

O relatie autentica inseamna un schimb intre parteneri, fiecare da si primeste in acelasi timp, iubire, emotie, incredere, empatie.

Daca doar unul ofera si celalalt doar primeste, nu mai vorbim de o relatie autentica ci de Jocuri de Putere.

O relatie se CONSTRUIESTE in doi si ca sa construiesti ceva stabil trebuie sa ai o baza solida.

Nu poti sa construiesti ceva stabil pe o fundatie care se clatina, pe frica, temeri, indoiala, indiferenta, neincredere, gelozie, sentimente de superioritate sau inferioritate, dupa caz.

FIECARE PARTENER ESTE RESPONSABIL DE FUNDATIA LUI, nu poti sa-i ceri si nici sa speri ca partenerul se schimba daca acesta nu doreste sa o faca.

Pe aceasta fundatie solida si stabila partenerii vor turna INTELEGERE, IERTARE, INCREDERE, RESPECT si, bineinteles, IUBIRE.

Relatia este asemeni unui dans in care ar fi bine ca ambilor parteneri sa le placa acelasi gen de muzica si sa-si adaptaze pasii in functie de ritmul muzicii.

Si pe masura ce dansezi, constati ca devii din ce in ce mai bun si te bucuri din plin de farmecul si magia dansului.

Nu-i suficient sa te uiti de pe margine si sa crezi ca stii pasii dansului, in mijlocul dansului lucrurile stau cu totul si cu totul altfel.

Poate partenerul te surprinde cu o pirueta, ce vei face atunci, vei cadea, te vei amuza sau poate vei avea suficienta incredere sa te lasi in bratele lui?!

Decizia o iei in functie de rezistenta fundatiei si increderea acordata celui de langa tine .

Te imbratisez cu drag, Beatrice

***IMPORTANT***
Am facut loc pentru 3 persoane in Programul meu de Coaching si Dezvoltare Personala „Reconstruieste-ti viata! Da un nou sens vietii tale”. Daca simti ca e momentul sa faci acest pas, sa-ti invingi fricile si sa ai viata si relatia pe care o meriti, te invit sa aplici AICI  ca sa ne cunoastem si sa vedem cum putem lucra impreuna ca sa schimbi in BINE viata ta.

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite