7 elemente cheie ca să devii o femeie atractivă

TU admiri pe cineva?

Uită-te cu atenție la ea!

Ce are acea femeie, care sunt atu-urile ei pe care știe să și le pună în valoare astfel incat ție îți stârnește admirația?

Dacă vrei să știi, aceea persoana nu este deloc perfectă, ba dimpotrivă, are o grămadă de ”imperfecțiuni” dar si multe calități pe care știe să și le pună în valoare.

Dacă ai sta de vorbă cu ea, probabil ți-ar spune același lucru. Doar că ea a realizat că ii este mult mai bine să se concentreze pe calități decât pe defecte.

Atâta timp cât ea face lucrul acesta și cei din jurul ei fac acest lucru; ATITUDINEA contează în acest proces al valorizării.

În mod tradițional, sa fii o femeie atractivă înseamnă să fii elegantă, stilată, sexy și sigură pe tine.

O femeie sigură pe ea știe, de asemenea, că obiectivul perfecțiunii este inutil deoarece există tot atât de multă perfecțiune în imperfecțiune.

Pornind de la acest obiectiv, poți să te pui în valoare tinând cont de atu-urile tale.

CHEIE CA SĂ DEVII O FEMEIE ATRACTIVĂ: Descoperă-ți Atu-urile!

O femeie sigură pe ea știe că obiectivul perfecțiunii este inutil, deoarece există tot atât de multă perfecțiune în imperfecțiune. Pornind de la acest obiectiv, poți să te pui în valoare tinând cont de atu-urile tale.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este să-ți descoperi ATU-URILE, ce îți place la tine și ce le place altora la tine: zâmbetul, simțul umorului, mersul, privirea pătrunzătoare, anumite părți ale corpului, tunsoarea, o voce frumoasă, etc.

Nu-mi spune că nu ai nici una, că nu te cred…

Te rog doar să fii mai blandă cu tine și să te descoperi, să vezi lucrurile frumoase care te fac diferită și unică față de cei din jurul tău. Poți face asta cu ajutorul prietenilor și a celor dragi care, cu siguranță, te vor ajuta în acest proces de auto-descoperire.

Poți să devii cu adevarat atractivă in momentul în care îți dorești asta cu ardoare și faci ceva în sensul asta.

Eu sunt sigură că poți! TU îți dorești?

A 2-A CHEIE CA SĂ DEVII O FEMEIE ATRACTIVĂ: 

O femeie care vrea să devină atractivă trebuie să PROMOVEZE asta și să dezvolte anumite ”ritualuri” care să susțină valorea de sine.

O femeie atractivă nu uită niciodată să fie ”mișto”.

Cand spui că iți place de o femeie că e fascinantă, la ce te gandești?

Ai putea gândi în același fel și despre tine?

O femeie este fermecătoare când știe să fie empatică, o bună ascultatoare și să dea feed back-uri constructive (bineînteles atunci când i se cer ?). Chestia cu ”eu le știu pe toate, voi nu știti nimic” nu mai are nimic atractiv.

Deci, ce faci TU ca să te promovezi ca fiind o femeie fascinantă?

A 3-A CHEIE CA SĂ DEVII O FEMEIE ATRACTIVĂ: Autenticitate, autenticitate, AUTENTICITATE

O femeie care vrea să fie atractivă e nevoie să fie autentică.

Pentru a fi autentic, trebuie să te accepți așa cum ești (cu bune și cu rele) și să nu ”împrumuți” o altă identitate pe care ți-o dorești.

Deși tu ai impresia că ți s-ar potrivi mai bine altceva, o să te surprindă părerea celorlalți, care îți vor spune că ție îți stă mai bine să fii așa cum ești TU.

Pornind de la ceea ce ești, lucrând cu tine, poți să mergi la urmatorul tău nivel… și astfel poți să ajungi să strălucești in manieră proprie 

TU cât de autentică ești?

A 4-A CHEIE CA SĂ DEVII O FEMEIE ATRACTIVĂ: ÎMBRACĂ-TE CU STIL

Îmbracă-te cu ce ți se potrivește și te avantajează!

Chiar dacă nu ești tot timpul în pas cu moda, adoptă stilul care pe tine te avantajează cel mai mult.

Asigură-te că există pantaloni și rochii frumos asortate în garderoba ta, care se potrivesc formei tale și sunt de bună calitate.

Chiar dacă nu îți poți permite foarte multe, merită să ai câteva deosebite ?.

Ție ce stil de vestimentație ți se potrivește?

A 5-A CHEIE CA SĂ DEVII O FEMEIE ATRACTIVĂ: DĂ-ȚI VOIE SĂ FII TU!

… Să râzi, să plângi, să te bucuri, să fii tristă…

Atunci când te simți rănită la un moment dat, dă-ți voie să simți tristețea fără a pretinde că ești mama, prietena sau soția fericită și perfectă. Amantele au un statut special aici, ele nu-și pot permite să fie nefericite… ați înțeles, desigur, gluma ☺️.

Exteriorizarea furiei sub forma unei crize de nervi nu ajută la nimic, dimpotrivă, găsirea unei SOLUȚII pentru depașirea acestei situații neplăcute este mult mai CONSTRUCTIVĂ.

Se întamplă uneori să vrem să fim singuri. Fiecare dintre noi avem momentele noastre de introspecție (interiorizare) și dacă am fost atenți, exact în acele momente am găsit cele mai bune soluții ?.

Asta nu înseamnă că ne îndepărtăm de partener(ă) sau îl excludem din viața noastră, ci pur și simplu avem nevoie de aceste clipe de auto-observare, de a fi ”noi cu noi înșine”.

Putem însă, să-i cerem partenerului/ei să ne susțină și să ne conțină, prin simpla lui/ei prezență, fără să fie nevoie de cuvinte.

Iar atunci când ești bine cu tine, te redeschizi asemeni unui nufăr la atingerea caldă a razelor de soare și restabilești legătura cu exteriorul, bucurându-te de tot ceea ce te înconjoară .

TU îți dai voie să fii așa cum simți?

A 6-A CHEIE CA SĂ DEVII O FEMEIE ATRACTIVĂ: FĂ CU PASIUNE LUCRURILE CARE-ȚI PLAC!

În viață facem lucruri care ne plac în mod deosebit iar altele, mai puțin sau chiar deloc. Perspectiva cu ”să faci doar lucrurile care îți plac”… dupa părerea mea, o mare utopie.

Dar POȚI SĂ ALEGI să faci cât mai multe lucruri frumoase pentru tine.

Învață să-ți încarci în mod constant bateriile din activitățile care-ți plac ca să poți face față grijilor cotidiene!

Atunci când faci cu pasiune ceea ce îți place (o activitate plăcută, un hobby, etc),  bucuria și buna dispoziția te insoțesc și se observă atât în comportamentul cât și în atitudinea ta.

În plus, micile bucurii cotidiene (muzica, dans, sport, intalnire cu prietenii, etc) iti incântă nu doar sufletul dar iți umple și rezervorul de energie cu care intri in RELAȚIE.

Cum sună mai bine: „Iubitule/Iubito, m-am intalnit cu prietena mea/ prietenul meu, am ieșit la o cafea și ce ne-am mai distrat….. hai să-ți povestesc (a nu se înțelege iubitul cu ea și iubita cu el…).”
sau
„Dragule, azi m-am intalnit cu prietena mea/ prietenul meu, care m-a invitat la o cafea/bere ?, dar nu m-am dus știind că te superi. Dar să știi iubitule/o că radiez de fericire că nu m-am dus..„

TU o/îl crezi?

Să renunți la prietenii, la jocurile și visele tale, înseamnă să renunți la lucrurile din care TU te încarci și intr-o buna zi constați că rezervorul tău de energie este gol. Oare, cât din vină iți aparține ție și cât ii aparține partenerului/ei?

Până la urmă, fiecare este responsabil de încărcarea propriilor baterii … dacă bateriile sunt pline, ai de unde să dăruiești partenerului/ei, iar dacă sunt goale, nu ai ce să oferi…

TU ce faci pentru tine? Cum îți încarci bateriile?

A 7-A CHEIE CA SĂ DEVII O FEMEIE ATRACTIVĂ: LASĂ IUBIREA SĂ CURGĂ PRIN TINE!

După părerea mea, aceasta este cea mai importantă cheie: să lași iubirea să treacă prin mâinile, cuvintele, trupul și acțiunile tale.

Energia ta feminină este resimțită de ceilalți, așa cum și tu simți energia celorlalți. O femeie încrâncenată și tot timpul nemulțumită de ea își pierde din feminitate, din forță și din iubire.

În schimb, o femeie pozitivă, puternică și încrezătoare magnetizează și devine un model pentru cei din jurul ei.

Energia feminină înseamnă iubire și dăruire; este o energie caldă dar extrem de puternică.

O femeie are abilitatea să-și acceseze vulnerabilitatea dar și capacitatea de a merge mai departe. Încrederea în ea face diferența, iar încrederea duce la acceptare și siguranță.

Dar ca să ajungi aici, e nevoie să începi cu iubirea de sine înțeleasă nu ca un act de egoism (tu și numai tu…), ci ca o virtute, ca un dar pe care ți-l oferi ție si celor dragi ție.

Iubirea înseamnă să oferi din preaplinul tău și celor dragi ție.

Și cu cât devenim mai îndrăgostiți, cu atât ne simțim mai bine cu toții în jurul nostru.

Si asta pentru că iubirea este energia cu cea mai înaltă vibrație din univers care are puterea să alchimizeze totul în jurul ei.

Te imbrățișez cu drag, Beatrice 

Autor: Beatrice Enachescu

Fondator: Viata la Prezent

Daca ti-a placut articolul si ai simtit ca rezoneaza cu ceva din tine, te rog sa dai un like!

 ***IMPORTANT***

Dacă ai curajul să stai față in față cu tine și ești gata să mergi la urmatorul tău nivel, atunci te invit să aplici pentru Programul de Coaching si Dezvoltare Personală 1 la 1. În ce constă Programul? Este un program care se desfăsoară personal, direct, profund si se lucrează pe toate aspectele pe care vrei să le imbunătățesti în viața ta: 

  • relația cu partenerul, job, profesie, încrederea în sine, relația cu sine sau cu ceilalți.

Eu sunt langa tine ca sa te ajut sa descoperi si sa accesezi resursele interioare, sa-ti ofer parghiile si modalitatile necesare prin care sa faci o schimbare IN BINE in viata ta!
Daca esti gata sa pornesti la drum ca sa-ti invingi fricile si sa atingi cele mai indraznete obiective pe care le-ai stabilit, te rog mai intai sa aplici AICI.

Amintește-ti, prima sedinta este GRATUITA! 

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite