Tu cât de deschisă ești la oportunitățile pe care ți le oferă viața?

Te-ai întrebat vreodată de ce te-ai născut pe Pământ, care este SCOPUL sau MISIUNEA TA?

Mulți au facut-o, unii au găsit răspunsul și cei mai mulți sunt în căutarea lui.

Misterul este căutarea însăși, bucurându-te de această călătorie prin toate mijloacele și oportunitățile pe care ți le oferă viața.

Până la urmă, într-o croazieră pe mare, călătoria este la fel de importantă ca și destinația.

Dar depinde de tine cum faci această călătorie… cu încrâncenare sau cu încredere și curiozitate?!

Dacă ești atent(ă) la viața ta, observi că pe măsură ce faci un pas în direcția corectă, se deschid uși și se ivesc noi oportunități.

Atunci când o iei pe un drum greșit, nu se mai deschide nicio ușă și te simți ca și cum ai fi blocat în acea situație; inseamnă că acel drum nu este potrivit pentru tine și e timpul să alegi o altă direcție.

Prin LIBERUL ARBITRU (darul Universului pentru om), stă în puterea ta să alegi: să ramâi pe loc, chiar și o viață întreagă sau să încerci altceva (un job, o relație, etc), ocazie cu care vei vedea că o altă ușă se deschide.

Dar pentru asta este nevoie să fii in contact cu tine și cu Universul pentru că Inteligenta Superioară te ghidează exact în această manieră atâta timp cât TU te deschizi vieții și ești pregatit(ă) să mergi la urmatorul tău nivel.

TU cât de deschis(ă) ești la oportunitățile pe care ți le oferă viața?

Autor: Beatrice Enachescu

Fondator: Viata la Prezent

Daca ti-a placut articolul si ai simtit ca rezoneaza cu ceva din tine, te rog sa dai un like!

 ***IMPORTANT***

Dacă ai curajul să stai față in față cu tine și ești gata să mergi la urmatorul tău nivel, atunci te invit să aplici pentru Programul de Coaching si Dezvoltare Personală 1 la 1. În ce constă Programul? Este un program care se desfăsoară personal, direct, profund si se lucrează pe toate aspectele pe care vrei să le imbunătățesti în viața ta: 

  • relația cu partenerul, job, profesie, încrederea în sine, relația cu sine sau cu ceilalți.

Eu sunt langa tine ca sa te ajut sa descoperi si sa accesezi resursele interioare, sa-ti ofer parghiile si modalitatile necesare prin care sa faci o schimbare IN BINE in viata ta!
Daca esti gata sa pornesti la drum ca sa-ti invingi fricile si sa atingi cele mai indraznete obiective pe care le-ai stabilit, te rog mai intai sa aplici AICI.

Amintește-ti, prima ședintă este GRATUITĂ! 

Te îmbrățișez cu drag, Beatrice

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite