Anxietatea, te controlează ea pe tine sau tu pe ea?

? Te-ai gândit vreodata că anxietatea, grijile tumultoase și aparent, făra de sfârsit, ar putea să îți fura viata? Anxietatea, cum o poți controla?

? Anxietatea este o tulburare pe care ar trebui să o iei în serios, pentru că îți poate fura viața. De cele mai multe ori, anxietatea se manifestă în viața oamenilor sub forma temerilor permanente de ”ceva rău o să se întâmple”.

☔️ Pentru a intra în posesia propriei tale vieți, trebuie, în primul rând, să conștientizezi că ești într-o stare de anxietate. Să îți dai seama cât timp petreci, de-a lungul unei zile sau a unei nopți, cu aceste îngrijorări.

? E bine să facem diferența dintre a ne simți îngrijorați pentru ceva real (un stimul real față de care putem acționa făcând ceva în sensul rezolvării lui) sau a ne simți îngrijorați pentru ceva care ar putea să se întâmple (un stimul imaginar pentru care nu poți face nimic).

? Dacă vrei să afli raspunsul la:
? Cum îți dai seama că ești anxios?
? Când anxietatea devine o problemă pentru tine?
? Ce poți să faci ca să depășești îngrijorarea excesivă
? Vrei să înveți cum să te te ancorezi în prezent și să nu mai fugi în viitor pe tărâmul grijilor (”ce și dacă o să se întâmple ceva rău”)
? Vrei să practici un exercițiu simplu prin care să controlezi anxietatea

? Atunci te invit să urmarești filmulețul de mai jos ?.

Te îmbrățișez cu drag, Beatrice ??

 

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite