Anxietatea, te controlează ea pe tine sau tu pe ea?

🙂 Te-ai gândit vreodata că anxietatea, grijile tumultoase și aparent, făra de sfârsit, ar putea să îți fura viata? Anxietatea, cum o putem controla?

🔥 Anxietatea este o tulburare pe care trebuie să o luăm în serios, pentru că ne poate fura viața. Anxietatea se poate manifesta în viața oamenilor și sub forma temerilor permanente de” ceva rău o să se întâmple”.

☔️ Pentru a intra în posesia propriei noastre vieți, trebuie, în primul rând, să conștientizăm că suntem într-o stare de anxietate. Să ne dăm seama cât timp petrecem, de-a lungul unei zile sau a unei nopți, cu aceste îngrijorări.

😜 Trebuie să facem diferența dintre a ne simți îngrijorați pentru ceva real (un stimul real față de care putem acționa făcând ceva în sensul rezolvării acelui fapt) sau a ne simți îngrijorați pentru ceva care ar putea să se întâmple (un stimul imaginar dar pentru care nu poți face nimic).

🍀 Dacă vrei să afli raspunsul la:
👉 Cum îți dai seama că ești anxios?
👉 Când anxietatea devine o problemă pentru tine?
👉 Ce poți să faci ca să depășești îngrijorarea excesivă
👉 Vrei să înveți cum să te te ancorezi în prezent și să nu mai fugi în viitor pe tărâmul grijilor (”ce și dacă o să se întâmple ceva rău”)
👉 Vrei să practici un exercițiu simplu prin care să controlezi anxietatea

🎁 Atunci te invit să urmarești filmulețul de mai jos 👇.

Te îmbrățișez cu drag, Beatrice 🌈🤗

 

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite