iubirea de sine versus egoism

EXCURSII IN AER LIBER

 

Avem nevoie de lucruri frumoase in viata noastra ca sa ne incarcam rezervorul de energie si sa avem resursele necesare pentru indeplinirea obiectivelor noastre.

”Si cum altfel ai putea decat sa-ti petreci timpul cu prietenii langa un semineu in care focul arde jucaus si din cand in cand cate un raset cristalin da de veste ca urmeaza o cascada de rasete” (fragment din cartea Dansand printre Destine)

Am ales cu bucurie sa dam curs dorintelor exprimate si sa organizam excursii in care sa imbinam drumetiile montane cu workshopurile distractive.

Durata: 1-3 zile

Costuri: se stabilesc punctual pentru fiecare eveniment in functie de durata

Detalii: consultati rubrica Evenimente sau scrieti-ne pe mail pentru detalii suplimentare viatalaprezent@gmail.com

Excursiile pe care le organizam reprezinta cadrul cel mai prielnic sa iesim din rutina cotidiana si sa ne incarcam bateriile intr-un mod placut si prietenos. Si bineinteles sa lucram intens cu noi insine astfel incat pe drumul de intoarcere spre casa sa spunem din toata inima ”A meritat!”


 

”Cum imi pot regasi echilibrul interior ? Ce sa fac sa am relatii  armonioase cu cei din jur? Cum pot depasi blocajele si fricile  care ma impiedica sa am viata pe care o doresc? Ce ma implineste ? Care este scopul meu in viata ?”

Te invitam alaturi de noi sa gasim impreuna cu mult curaj raspunsul la aceste intrebari.Daca te-ai decis sa faci acest pas, scrie-ne pe adresa viatalaprezent@gmail.com si iti vom oferi solutii referitoare la acest subiect.

Intr-adevar, a-ti intalni umbra necesita mult curaj, vointa si sinceritate, fiind si o conditie necesara pentru cea mai aventuroasa si mai importanta calatorie, cea catre tine insuti. Iar eu intr-o astfel de calatorie m-am hotarat sa pornesc in cele ce urmeaza …

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite