De ce lucrurile nu iti ies intotdeauna cum ai dori?

Te-ai intrebat vreodata de ce lucrurile nu iti ies intotdeauna cum ti-ai dori sau cum ti le-ai propus ?  Cheia raspunsului la acesta intrebare se afla se afla chiar la tine… pentru ca e posibil sa nu-ti fi stabilit obiectivul corect care sa devina realizabil prin puterea extraordinara a subconstientului. Dar ce inseamna un obiectiv corect si realizabil ?

Inainte de a arata ce inseamna un obiectiv corect si realizabil este necesar sa intelegem ca mintea umana functioneaza asemeni unui calculator si are o forta incredibila. Daca o programezi corect obtii cele mai bune rezultate. Important este sa stim sa folosim aceasta forta care se afla in fiecare dintre noi dar pe care putini stiu sa o foloseasca.

Dar ce inseamna un obiectiv nerealizabil ? 

Sa luam cateva exemple concrete: ”Trebuie sa nu mai fiu grasa”. Atentie: Subsconstientul NU recunoaste negatia si in situatia de fata mesajul transmis dupa care va functiona mintea este ”trebuie sa fiu grasa”. Incerc sa slabesc.

Cuvantul in-cerc (intr-un cerc) duce la un cerc vicios, pentru ca cercul nu are inceput si sfarsit iar mintea poate face aceasta analogie. Mi-as dori sa slabesc 5 kg. Mi-as dori ramane la stadiul de dorinta si nu de actiune… O sa slabesc 5 kg. 

Nici timpul viitor nu ajuta deoarece nu programeaza mintea pentru acum ci pentru un moment incert din viitor. Iar exemplele pot continua: ”De maine nu mai fumez….”

S-a constatat de-a lungul timpului prin diverse metode stiintifice ca oamenii obtin rezultate foarte bune atunci cand isi stabilesc obiective concrete intrucat isi canalizeaza energia pentru indeplinirea acestora.

Solutiile pentru realizarea unui obiectiv (o dorinta, o problema tehnica sau din viata cotidiana) pot veni si pe parcurs, dupa ceva timp dupa ce ti-ai stabilit obiectivul, pentru ca informatia merge in subsconstient, unde ”dospeste” suficient incat la momentul potrivit sa iasa la suprafata cu toate informatiile necesare.

Se pare ca Einstein stia acest ”truc” si anume ca ”mintea supraconstienta opereaza intotdeauna asupra nivelului subconstient”. Iti stabilesti corect un obiectiv, il lasi sa dospeasca in subconstient si la momentul potrivit gasesti cele mai bune solutii.

In concluzie, subconstientul stie sa dozeze energia necesare indeplinirii oricarui obiectiv si gaseste solutiile necesare pentru realizarea lui.

Dar asta cu conditia ca obiectivul propus sa fie corect si realizabil pentru ca sa ai suportul intregii tale fiinte pentru indeplinirea lui.

Te invitam la Cursul de Dezvoltare Personala din data de 29-30 Aprilie 2017 sa aflam impreuna care este secretul pentru stabilirea unui obiectiv corect si realizabil care sa te aduca mai aproape de indeplinirea aspiratiilor tale!

Te asteptam cu drag,
Echipa Viata la Prezent

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite