La pas pe Calea Victoriei

Sarbatorile Pascale ne reunesc cu mic, cu mare pe toti in jurul mesei ca sa degustam din preparatele culinare special pregatite cu ocazia acestei sarbatori.

Ca de fiecare data, sarbatorile sunt un prilej de bucurie sa te intalnesti cu cei dragi, sa ciocnesti un ou rosu si sa te bucuri din plin de un pahar de vin.

Iar vorbele de duh abia asteapta sa fie rostite ca zambetele sa apara pe fetele tuturor.

Noi obisnuim sa petrecem Pastele in familie, de aceea ramanem in Bucuresti si astfel evitam sa petrecem multe ore in trafic datorita aglomerarii de pe Valea Prahovei cu astfel de ocazii.

Iata-ne stransi pe toti in jurul mesei noi si vreme de mai bine de 6 ore am petrecut-o la un pahar de vorba gustand totodata din bunatati care mai de care mai delicioase.

La amiaza, ca sa facem o digestie autentica, am hotarat sa iesim la o plimbare pe Calea Victoriei dat fiind  faptul ca auzisem de evenimentul intitulat ”La Pas pe Calea Victoriei”. Si bine am facut.

Am fost placut surprinsi sa intalnim in plimbarea noastra muzicieni, portretisti si caricaturisti, dar si afise stradale cu diverse anunturi specifice acelor vremuri.

Uitandu-ne peste cateva dintre ele, ne-am dat seama ca povestirile lui Caragiale erau de actualitate nu doar atunci dar si azi.

Ne-a luat cateva secunde sa ne dam seama la ce facea reclama anuntul intitulat ”Barbatii sunt pretentiosi…” si am ras copios cand am realizat ca nu era vorba despre nimic altceva decat…pasta de dinti :).

Si am continuat sa ne amuzam cand am citit articolul ”Pentru ce femeile mai mult de 40 ani sunt adesea mai fermecatoare decat alte multe femei tinere”, o modalitate excelenta de a face reclama la… o crema de fata. Daca in ziua de azi cineva ar face reclama la o crema in aceasta maniera, cu siguranta ar avea un succes covarsitor.

Ne-am continuat plimbarea si am intalnit statui vivante, fiecare cu povestea ei. Ne-am oprit, am facut poze, le-am multumit si am mers mai departe unde am vazut tineri artisti talentati facand portrete celor interesati.

Am luat la pas toata Calea Victoriei. O plimbare placuta si binevenita care ne-a facut sa ne simtim bine dupa o masa copioasa si ne-a facut cunostiinta cu atmosfera acelor timpuri din Bucuresti.

Va invitam sa ne amuzam impreuna de cateva poze facute cu ocazia acestei plimbari.

Ti-a placut articolul ? Daca da, atunci da-ne un SHARE sau un LIKE 🙂 www.facebook.com/ViatalaPrezent/ 

Multumim.
Echipa Viata la Prezent

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite