Fiecare om are o energie de vibratie proprie

Ti s-a intamplat vreodata sa te aflii intr-o camera in care totul era bine si ok, sa vina o alta persoana si din acel moment sa te simti inconfortabil, parca toata energia camerei s-a schimbat?

Cu siguranta, cei mai multi dintre noi au experimentat aceasta situatie.

Cu totii am auzit despre celebrul experiment cu frunza (sau experimentul Kirlian) prin care sotii Kirlian au descoperit existenta unui HALOU LUMINOS, policrom in jurul materiei vii atunci cand obiectele erau fotografiate in conditii speciale.

Practic, experimentul a constat in fotografierea unor obiecte expuse intr-un camp electric de inalta tensiune si frecventa si a fost facut atat asupra structurilor vii cat si structurilor nevii.

Concluzia la care au ajuns cercetatorii a fost aceea ca structurile organice (vii) au o imagine dinamică, variabilă de la un moment la altul și de la o stare a organismului la alta, in timp ce structurile anorganice (nevii) au o imagine statica si monocromatica.

Iata asadar ca materia vie are o anumita energie.

La randul sau omul, are o anumita energie in functie de gandurile si emotiile lui.

Persoanele optimiste, care au incredere in ele si in fortele proprii, hotarate sa gaseasca solutii la orice situatie de viata, au o alta vibratie fata de oamenii pesimisti, care se plang tot timpul de probleme lor si nu vad nici o rezolvare la nimic.

In consecinta, fiecare om are o energie de vibratie proprie, vibratie pe care si-o poate diminua sau creste prin gandurile, emotiile si faptele sale (bune sau mai putin bune).

Dar pentru ca nimic nu este static, iar omul a venit sa experimenteze diverse lectiii de viata, el are posibilitatea (si indemanarea daca vrea si este interesat  sa-si schimbe propria vibratie.

Pe termen lung, vibratia unui om poate creste prin evolutie si dezvoltare personala si spirituala.

Daca vrei sa stii mai multe despre Dezvoltarea personala, te invit cu drag sa citesti articolul “Ce inseamna pentru tine Dezvoltare personala?”

Aminteste-ti ca viata iti ofera cele mai bune oportunitati pentru a te dezvolta si ati depasi limitele!

Autor: Beatrice Enachescu

Fondator: Viata la Prezent

Daca ti-a placut articolul si ai simtit ca rezoneaza cu ceva din tine, te rog sa dai un like!

 ***IMPORTANT***

 

Daca simti ca a venit timpul SA FACI PACE CU TRECUTUL ca sa te BUCURI DE PREZENT, te invit sa faci pasi concreti prin Programul de Coaching si Dezvoltare Personala 1 la 1 „Reconstruieste-ti viata! Da un nou sens vietii tale”

Amintește-ti, prima sedinta este GRATUITA! 

Te imbratisez cu drag, Beatrice

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite