In ce fel ne influenteaza viata gandurile noastre

INTRE OAMENI EXISTA UN SCHIMB PERMANENT DE ENERGIE

V-ati intrebat vreodata in ce fel ne influenteaza gandurile noastre viata ?  Avand in vedere ca intre oameni exista un schimb permanent de energie, fie pozitiva, fie negativa, este important sa stim in daca si cum gandurile noastre ne influenteaza viata.

In general energiile se armonizeaza printr-o simpla regula matematica, cel care are energie pozitiva da celui cu vibratie mai joasa iar celalalt se incarca cu energie pozitiva. Exista insa si oameni care stiu sa ofere celor din jur energie pozitiva si totodata sa-si pastreze tonusul pozitiv in prezenta pesimistilor. Dar pentru asta, multa munca.

Gandul este o forma de transmitere a energiei, iar prin gandurile noastre influentam nu doar viata noastra ci si a celor din jurul nostru. Vi s-a intamplat vreodata sa doriti sa evitati o anumita persoana care se plange tot timpul de necazurile ei pentru ca aveti impresia ca va incarca cu gandurile ei negative ?

INIMA ARE PROPRIA SA INTELIGENTA

In crearea realitatii noastre nu doar gandul este implicat. Pana nu demult, s-a crezut ca doar prin gandurile noastre emitem energie catre exterior si cel mai puternic emitator energetic din corpul nostru ar fi creierul cu impulsurile sale electromagnetice.

A fost si mai suprinzator pentru cercetatori sa constate ca trupul detine un emitator si mai puternic si anume inima. Si asta pentru ca s-a descoperit ca inima are propria sa inteligenta care genereaza un camp electromagnetic chiar mai mare decat cel al creierului.

Prin inima noi interactionam atat cu corpul nostru cat si cu mediul exterior. Cum poate inima sa faca aceasta si cum sunt transmise informatiile?  In primul rand prin emotii.

Cand simtim o emotie, ea este transpusa in energii electrice si magnetice corespunzatoare, care interactioneaza cu celulele corpului nostru si cu atomii lumii inconjuratoare producand efecte extraordinare.

Dar intre inima si minte este o legatura indisolubila pentru ca aceste campuri electromagnetice generate de inima au la baza convingerile si credintele noastre, altfel spus gandurile noastre, in functie de care ne modelam viata.

Cred despre mine ca sunt o persoana sigura si de incredere, cu siguranta voi degaja o atitudine de siguranta si celorlalti le va face placere sa stea in prezenta mea pentru ca si lor le confer aceeasi siguranta.

Ce fel de persoane si situatii credeti ca va atrage o femeie care are despre ea o parere proasta, care  crede ca nu va fi niciodata iubita si toti barbatii sunt niste ticalosi ? Ati ghicit, barbati care vor avea aceeasi parere ca si ea, care se vor purta urat si nu o vor iubi. De ce se intampla asta?

CONVINGERILE, CREDINTELE NOASTRE FORMEAZA UN FEL DE INTENTIE CARE ACTIONEAZA CA UN MAGNET 

Energia emisa de gandurile noastre isi cauta in drumul ei o alta energie cu care vibreaza la unison, dupa principiul „ceea ce se aseamana se aduna”. Fiecare gand, indiferent ca este bun sau rau, declanseaza un proces de rezonanta.

Tot ceea ce vibreaza la unison cu energia gandurilor noastre este atras automat in viata noastra. Gandurile noastre secrete, felul în care ii judecam pe ceilalti, vorbaria interminabila a mintii – totul formeaza un fel de intentie care actioneaza ca un magnet.

Asadar, prin gandurile noastre, noi emitem permanent energie catre exterior, si pe baza principiului rezonantei, atragem situatii de viata conforme cu acele ganduri.

Vestea buna este ca atat gandurile cat si emotiile (ca o consecinta a schimbarii gandurilor) pot fi schimbate, primul pas este sa le constientizezi. 

La CURSURILE MELE DE DEZVOLTARE PERSONALA, ii invat pe cursanti cum sa isi constientizeze aceste convingeri sabotorii care functioneaza ca niste programe mentale limitative, sa le elimine singur si sa le inlocuiasca cu programe benefice care ii fac viata mai usoara si mai frumoasa.

CE SPUN CERCETARILE DIN DOMENIUL FIZICII CUANTICE

Cercetarile din domeniul fizicii cuantice demonstreaza faptul ca puterea omului este incredibil de mare, ca el poate interveni activ in lumea inconjuratoare. Prin sentimentele noastre, prin iubire, iertare, compasiune, dar si prin manie, ura, suparare, noi putem produce modificari atat in corpul nostru, cat si in mediul inconjurator.

Si asta reusim sa o facem prin ADN-ul nostru, prin substanta din care suntem creati, pentru ca ADN-ul uman se modifica prin starile noastre emotionale si mentale, iar aceste modificari se propaga in jurul nostru pe distante foarte mari, datorita campului cuantic, prin care suntem legati unii de alti si de tot ceea ce ne inconjoara.

IN LOC DE CONCLUZIE …

Iata deci, ca prin gandurile si emotiile noastre influentam nu doar viata noastra cat si a celorlati. Schimbandu-ne pe noi, schimbam si ce este in jurul nostru.

Acest aspect este foarte important deoarece stiinta confirma ceea ce traditiile spirituale stravechi au spus cu mult timp in urma: suntem parte integranta din aceasta lume si o influentam permanent, suntem nu doar spectatori ci si co-creatori, fie ca suntem constienti sau nu de aceasta.

 Autor: Beatrice Enachescu

Daca v-a placut articolul, nu uitati sa dati un like sau un share :).
Cu drag, Echipa Viata la Prezent

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite