Reconstruieste-ti viata pas cu pas!

SIMTI CA E MOMENTUL sa schimbi ceva in viata ta?

Ai impresia ca nu traiesti viata pe care o doresti, ca timpul parca iti fuge printre degete, job-ul iti ocupa destul de mult timp, nu castigi cat ai vrea, esti stresat si nemultumit, nu mai ai timp si pentru tine?

Si DA, afla ca se poate, POTI sa schimbi si sa dai un nou sens vietii tale! Poti sa ai viata pe care o doresti si o meriti din plin!

Si eu am fost intr-un moment de cumpana al vietii mele si AM DECIS SA-MI RECONSTRUIESC VIATA PAS CU PAS.

Am pornit-o de la capat pe toate planurile: profesional, relational (partener), social, inclusiv relatia cu mine.

… ASA MI-AM INCEPUT SEMINARUL DE LA BRASOV din 17 aprilie 2018 iar feedback-urile primite de la participanti m-au facut sa inteleg ca ceea ce fac este minunat si ca pot sa-i ajut pe cei care doresc cu adevarat o schimbare in BINE in viata lor.

“Sunt bucuroasa sa intalnesc oameni ca tine cu astfel de povesti ale manifestarii verbului POT, sub forma EU POT deci cu siguranta PUTETI SI VOI!

Te felicit pentru curajul de a-ti RECONSTRUI VIATA PAS CU PAS si de a iti descoperi resursele si metode de a merge mai departe, pe care le impartasesti cu drag cu noi, fiind tu prin PUTEREA EXEMPLULUI un motiv si o certitudine ca se poate pentru noi toti cei care cautam o schimbare in bine a vietii.

Am plecat cu 2 IDEI MARI pe care as vrea sa le analizez in urmatoarea perioada: sincronicitate cu exercitiul de convingere a Universului ca merit o relatie asa cum mi o doresc. Acest exercitiu mi s-a parut FABULOS in sensul de constientizare a starii de a dori cu adevarat ceva si a face concret pasi in energia Universului. Iti multumesc din suflet!”

Multumesc Diana Bancila pentru cuvintele frumoase si ma bucur mult sa intalnesc Oameni Frumosi ca tine care nu asteapta din exterior sa se intample ceva ci inteleg ca sta in puterea lor sa faca o schimbare in bine in viata lor.

Asa simti si TU, intelegi ca sta in puterea ta sa schimbi ceva in bine in viata ta?

Te imbratisez cu drag,
Beatrice

Autor: Beatrice Enachescu

Fondator: Viata la Prezent

 ***IMPORTANT***

Dacă ai curajul să stai față in față cu tine și ești gata să mergi la urmatorul tău nivel, atunci te invit să aplici pentru Programul de Coaching si Dezvoltare Personală 1 la 1. În ce constă Programul? Este un program care se desfăsoară personal, direct, profund si se lucrează pe toate aspectele pe care vrei să le imbunătățesti în viața ta: 

  • relația cu partenerul, job, profesie, încrederea în sine, relația cu sine sau cu ceilalți.

Eu sunt langa tine ca sa te ajut sa descoperi si sa accesezi resursele interioare, sa-ti ofer parghiile si modalitatile necesare prin care sa faci o schimbare IN BINE in viata ta!
Daca esti gata sa pornesti la drum ca sa-ti invingi fricile si sa atingi cele mai indraznete obiective pe care le-ai stabilit, te rog mai intai sa aplici AICI.

Amintește-ti, prima sedinta este GRATUITA! 

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite