Cum transformi pasiunea in vocatie?

Ce inseamna sa ai vocatie? Sa dai tot ce e mai bun ca sa-ti indeplinesti aspiratiile.

Se poate asa ceva? Cu siguranta DA, poti sa-ti transformi pasiunea intr-o afacere (fie ca vorbim de marketing, sport, fotografie, coaching si dezvoltare personala, etc).

Imi scria cineva drag de curand ca un business de success inseamna pe langa profesionalism si cunoasterea domeniului de expertiza si PASIUNE si INTUITIE. Foarte adevarat!

Daca nu ai pasiune in ceea ce faci, la primul esec renunti iar daca nu ai intuitie, nu simti piata ca sa oferi produsul pe care ea il cere.

Ce face diferenta intre tine si competitorii tai? (care e posibil sa aiba acelasi produs sau ceva asemanator… pana la urma nimeni nu descopera focul   Ambalajul cu care imbraci produsul, ceva din tine, o parte din valoarea si stralucirea ta.

Daca doar “imprumuti” niste idei sau concepte fara sa adaugi nimic din personalitatea si stralucirea ta, raman doar concepte fade, lipsite de interes si continut.

DAR POTI ADUCE VALOARE PRIN CEEA CE ESTI!

NIMENI NU E PERFECT, nici eu, nici tu … dar poti invata din mers cum stau lucrurile… Pana la urma nimeni nu s-a nascut invatat.

ACUM cand piata s-a echilibrat din punct de vedere energetic si emotional iar oamenii sunt tot mai dornici sa porneasca pe drumul evolutiei personale fiind interesati de nou, provocare si originalitate, ai SANSA sa te pui in valoare.

Dar pentru asta e nevoie sa iesi din zona ta de confort si sa mergi la urmatorul tau nivel!

Pana la urma Universul ne-a inzestrat pe toti cu daruri si poti sa le folosesti pe ale tale inclusiv pe plan profesional, nu numai in viata personala. Asta inseamna sa-ti transformi pasiunea in vocatie!

Noi toti avem oameni frumosi in viata noastra care ne ofera umarul atunci cand increderea ne pleaca la plimbare. Cu siguranta ai si tu si … ce conteaza mai mult decat sa stii ca cineva are incredere in tine si in proiectul tau si iti ofera iubire, intelegere si sprijinul neconditionat?

Ar mai fi ceva legat de success?

Da, asumare si perseverenta.

Cand se intampla sa cazi si lucrurile sa nu-ti iasa din prima asa cum ai vrea tu, sa te intrebi DE CE?

Sa mai fie oare nevoie sa armonizezi ceva in interiorul tau legat de tine sau de ceilalti? Sau poate Universul vrea sa-ti testeze dorinta si perseverenta ca sa vada ca MERITI cu adevarat darurile pe care el le-a pregatit pentru tine?

Tu esti pregatita sa-ti asumi lectiile de viata si sa mergi mai departe sa-ti indeplinesti aspiratiile?

Fiecare cazatura inseamna o lectie de viata dar si noi oportunitati de exprimare a propriei valori.

Daca ne uitam in istoria marilor brand-uri internationale, fie ca vorbim de electronica (Apple), jucarii (Lego) sau vestimentatie (Tommy Hilfiger), vedem ca nu le-a iesit din prima, ba dimpotriva, ei au luat-o de la capat de mai multe ori.

Ce i-a facut diferiti pe ei de ceilalti?

INCREDEREA in ei, increderea ca pot aduce un plus valoare pietei prin produsul lor. Ce i-a mobilizat? Bineinteles ca pasiunea pe care au transformat-o in vocatie.

Tu esti gata sa-ti transformi pasiunea in vocatie? 

Ai suficienta incredere in tine, respectand Legile Universului, sa mergi mai departe ca sa-ti indeplinesti aspiratiile?

EU cred ca DA, TU ce spui?

***IMPORTANT***

Daca te-ai hotarat sa iti asculti INTUITIA ca sa faci acele schimbari in viata ta pe care SIMTI ca e momentul sa le faci, atunci te invit sa participi la Programul meu de Coaching si Dezvoltare Personala 1 la 1 „Reconstruieste-ti viata! Da un nou sens vietii tale”.

Daca vrei sa nu ramai doar la stadiul “mi-as dori sa am o viata mai frumoasa” ci esti gata sa faci un PAS concret ca sa-ti invingi fricile si sa ai viata si relatia pe care o meriti, te invit sa aplici AICI  ca sa ne cunoastem si sa vedem cum putem lucra impreuna ca sa schimbi in BINE viata ta.

Te imbratisez cu drag, Beatrice

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite