Cum iti sabotezi singura fericirea

 

“Beatrice, am senzatia ca uneori ma sabotez singura, imi sabotez singura fericirea.

Da, este adevarat, se intampla foarte des lucrul acesta, noi suntem primii care punem piedica bucuriei in viata noastra.

Desi as vrea sa fac sau sa-i spun alte lucruri partenerului meu, imi iese din gura cu totul si cu totul altceva; ulterior regret dar raman in brate… cu regretele.

Inteleg, intri pe niste scheme mentale si iti este greu sa te abati de la ele.

Pai, in cazul asta, ce pot sa fac ca sa nu-mi mai sabotez singura fericirea?”

Ti se intampla si tie?

Iti suna cunoscuta aceasta situatie?

Ce e de facut?

Inainte sa faci ceva, trebuie sa intelegi DE CE ti se intampla asta. Practic, sa intelegi cum functioneaza mintea umana.

Ea, mintea umana, functioneaza asemeni unui computer in care sunt instalate programe ce se deruleaza in continuu.

Aceste programe iti conduc viata; desi ai impresia ca cele mai multe decizii le iei in cunostiinta de cauza, studiile arata ca le iei in functie de aceste programe din subconstient;

Informatiile stocate in subconstientul tau de-a lungul timpului, din copilarie si pana in prezent, sunt asimilate ca si programe mentale ce functioneaza la fel ca cele instalate pe calculator.

Daca vrei sa nu mai ai un anumit program, trebuie mai intai sa-l dezinstalezi pe cel vechi si apoi sa instalezi noul program cu ceea ce doresti tu.

Spre exemplu, daca in trecut ai instalat Windows XP, nu poti pretinde in prezent ca ai un Windows 10 si nu poti cere calculatorului tau sa se comporte ca un Windows 10, pentru ca pana una alta, tu ai XP-ul, care are anumite caracteristici si nu poate sa faca mai mult de atat.

Primul pas este sa devii constient de programele tale.

Trebuie sa fi relaxat/a, sa mergi in trecut si cauti in fisiere.

De pilda, deschizi fisierul “Iubire” si constati ca ai programul “nu sunt iubit sau nu merit sa fiu iubit”.

De unde ai aceste informatii acolo?

Pai, din ce ti s-a spus, ce ai vazut in familie, ce experiente ai avut in legatura cu iubirea care te-au determinat sa o privesti asa.

De indata ce te-ai lamurit ca programul “iubire” este deficitar si te impiedica sa manifesti sau sa primesti iubire, urmeaza partea in care dezinstalezi programul actual cu tot ceea ce tine de el (emotii negative si amintiri neplacute) si-l inlocuiesti cu noul program, “sunt iubit/a si merit sa fiu iubit/a”.

Conform noului program, pe principiul Legii Rezonantei a universului, vei atrage in viata ta persoane si situatii de viata in care esti iubit/a si poti sa manifesti iubirea.

Ti-am dat doar un exemplu, fisierele in care poti sa cauti sunt diferite: de la bani, sex, abundenta, sanatate, la dragoste si implinire.

Sunt diferite tehnici care te ajuta sa schimbi aceste programe pe care eu le folosesc cu succes (hipnoza, theta healing) dar o poti face si tu linistit acasa, urmand pasii pe care ti i-am aratat mai sus.

Succes in schimbarea programelor limitative care te impiedica sa ai relatia si viata pe care o meriti cu cele care te ajuta sa-ti indeplinesti aspiratiile.

Si nu uita, sta in puterea ta sa schimbi in BINE viata ta!

***IMPORTANT***

Daca te-ai hotarat sa iti asculti INTUITIA ca sa faci acele schimbari in viata ta pe care SIMTI ca e momentul sa le faci, atunci TE INVIT sa participi la Programul meu de Coaching si Dezvoltare Personala 1 la 1 „Reconstruieste-ti viata! Da un nou sens vietii tale”.
AICI  afli toate detaliile acestui Program prin care faci un PAS concret ca sa ai viata si relatia pe care o meriti.

Te imbratisez cu drag, Beatrice

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite