Tu știi care e limbajul iubirii tale?

❤️ Tu știi care e limbajul iubirii tale? Dar al partenerului tău?
Ce inseamna sa vorbesti pe limba partenerului? Inseamna sa-ti exprimi aprecierea in maniera înteleasa de partener. NU asa cum ti-ar placea tie sa-si manifeste el dragostea ci in maniera in care el si-o doreste. ATENTIE! E o mare diferenta intre eu cred … si lui ii place!!!

? Pentru barbati respectul este sinonim cu iubirea, manifestandu-ti respectul pentru partener inseamna ca iti manifesti dragostea. Pentru femei, iubirea are mai multe nuante… o poseta, o esarfa, un martisor.

Probabil că ti-a trecut prin minte, draga mea femeie: „ ia uite, nu ma iubeste, nici un martisor nu mi-a adus, un buchet de flori”. Putin ii pasa de mine…. ”

? Dar vrei sa stii ce e in căpsorul dulce al unui barbat?!Barbatii îmi pot confirma sau nu….„un martisor… o chestie lipsita de valoare. Eu o iubesc, muncesc, aduc bani acasa si nu ma duc la alte femei”.

? Este un lucru extraodinar de mentionat… femeile tin altfel scorul decat barbatii. Cate puncte credeti ca acorda o femeie unui barbat care ii ofera un buchet de 25 trandafiri?! Dar cate puncte isi acorda siesi barbatul pentru acelasi buchet de trandafiri?!

Credeti-ma, scorurile sunt diferite!

? Există 5 limbaje de iubire potrivit dr. Gary Chapman care a scris cartea intitulata ”Cele 5 limbaje ale iubirii”. Tu stii care este limbajul iubirii partenerului tau? Dar al tau?
? Dacă vrei să afli răspunsurile la toate aceste întrebari, urmarește filmuletil de mai jos ca să afli
 cum să îți exprimi iubirea pe înțelesul partenerului sau partenerei, pentru o relație fericită.
Te îmbrățișez cu drag, Beatrice ?

Înscrie-te și descarcă GRATUIT eBook-ul despre Relații fericite